- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
sylka,tysiak sevilla wszystkiego co najlepsze dla Waszych Skarbów!!!! moc buziakow!!!!
mbrava ale fajnie ze w koncu sie wprowadzacie, po tylu trudnosciach macie swoje mieszkanko hip hip hurra
karina ale Twoja córcia silna, prosto trzyma plecki w siadzie ach te nasze dzieciaczki tak sie spiesza z tym siedzeniem
tweety wspolczuje ale wierze ze wszystko bedzie dobrze MUSI BYĆ!!!!!!!!!!!!!
Joasia to fajnie ze synus powoli przyzwyczaja sie do przedszkola, a Twój młodszy synus chyba bedzie nocnym markiem hehe
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Tweety zostało już mniej niż 9 miesięcy w końcu 9 tygodni już za Tobą
A ja się teraz doczytałam że moja księgowa wypisała mi wniosek o urlop macierzyński 20 tyg plus 4 dodatkowego, a przecież jest 6 tyg Jutro muszę to wyjaśnić.
Echh byliśmy dzisiaj na rehabilitacji, mała ładnie zniosła masaż, ćwiczenia trochę gorzej. Mówią, że kręczu w sumie już nie ma, jest lekka asymetria jeśli już, ale ma lekko wzmożone napięcie mięśniowe. Ogólnie mi się podobało jak były prowadzone zajęcia, w sumie to z miłą chęcią tam znowu pójdę.
Poza tym to płaczliwe jakieś ostatnio to moje dziecko
Ewela, Tysiak mam nadzieje, że przejdzie Diance i Kubusiowi i przekonają się w końcu do cycków
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Mąż pojechał rano w trasę i miał wrócić wieczorem. No i coś nie wyszło. Wróci pewnie jutro.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
dobra ide sie wykapac i ogarnac
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
alex to super ze przeszlo maluniej
karina ja jak smaruje dziasla mojej tym zelem to tak mnie gryzie jak jakas pirania hehe:D ale widze ze sprawia jej to frajde
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Kocham mojego bobasa, ale czasami nie daję sobie rady...
Joasia ja już chodzę po ścianach. Marzę o chociaż jednej przespanej nocy... no dobra-to zbytnie szaleństwo, chociaż o 4-5 godzinach bez pobudki.
W dzień jakoś nie umiem odespać, zresztą kiedy- jak Kacperek śpi, to ja mam zawsze coś do zrobienia.
Dziś postanowiłam dać małemu kaszkę ryżową. Efekt: większość wylądowała na śliniaku. Trzymał w ustach i czekał żebym choć na chwilę odwróciła uwagę i wypluwał...troszkę zjadł, ale niewiele... Zapowiadają się ciekawe wieczory .
Za to mąż miał zdrową kolację, bo dojadł resztę
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Też tak mam od kilku dni, że wieczorem wydaje mi się, że nie starcza małemu cycka. Dziś chciałam mu dać mm i kupiłam inne mleko bo ten Bebilon HA pluł i dupcia, niestety nie zjadł ani grama, tylko cycek i to tyle ile tam zostało i zasnął.
Pewnie znów się obudzi wcześniej w nocy niż zwykle a w dzień większy maruda, szybko się nudzi. Ja stosuję Dentinox na zęby.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No ale podobno najgorsze są górne jedynki, więc wszystko jeszcze przed nami...
Dziewczyny współczuje tego nocnego wstawania, kurcze ja mam taką książkę o usypianiu niemowląt i tam jest napisane, że dzieci w tym wieku już są w stanie przespać całą noc bez jedzenia.
W sumie ja niewiele z niej korzystam, bo Zuzka śpi w nocy, bardziej by mi się przydały jakieś rady jak uśpić dziecko w dzień, bo jakoś wieczorem odkładam ją do łóżeczka, gaszę lampkę i jest po sprawie, więc o co chodzi
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pauluska jeśli możesz to podeślij mi też ten wniosek. podam ci mail na priv.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
Tosia prawie od samego początku najpierw budziła się dwa razy potem raz a już od dwóch msc śpi 21-22 do 7-8 ale wczoraj coś jej było bo o 23 obudziła się z takim krzykiem nie wiedziałam co zrobić chyba brzuszek ją bolał bo rano zrobiła trzy dniową kupkę a w nocy tylko na rączkach w końcu ją ululałam ale bidulka wierciła się całą noc
może to od tego deserku za dużo na raz zjadła :unsure:wczoraj bałam się,że będzie ją brzuszek bolał tak łapczywie jadła
no i co zaobserwowałam Hmmmm jak coś boli to od razu do mamy u taty nie przechodzi tak szybko choć mąż dużo czasu z nią spędza to muszę częściej pozwalać jemu zająć się nią w kryzysowych sytuacjach bo póżniej będzie tylko MAMA A JA JAK BARDZO PŁACZE TO ZARAZ " DAJ JĄ" sama ją do siebie przyzwyczajam
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nocka jak zwykle, pare pobudek, jedzenie przed 3, pobudka o 6:40.tez nie wiem co to przespana noc ale nie mam na co narzekac. dobra ide ogarmac co musze i sie polozyc, wkoncu mam odpoczywac.
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tweety pewnie że idź na zwolnienie zawsze to 100 % płatne ja tam się nie przejmuje gadaniem że się ZUS naciąga bo jak oni naciągają nas ?!
Co do Igi u nas nie za fajnie Iga cały czas marudna ze spaniem to już nie piszę nawet nocne zasypianie stało się męczarnią nie wiem o co chodzi dobrze tyle że noce przesypia ale na samą myśl o usypianiu coś mnie bierze zmęczona ziewa raz za razem ale walczy i to najgorsze że wtedy to ją ręce nawet nie uspokajają
o to odzwierciedla ostatnio moje dni