- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moje dziecko dostało dzisiaj pierwszą uwagę pisemną: że przeszkadza na lekcji, rozmawia i kręci się. Czuję że dużo będzie tych uwag.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
nie wiem co to jest że w dzień tak ładnie i spokojnie śpi a w nocy szaleje...
wszystko wskazuje na skok rozwojowy i nie pozostaje mi nic innego jak przeczekać, tyle tylko że to może trwać aż do sześciu tygodni...
na dodatek w tą i w przyszłą sobotę idziemy na wesele i nie wiem jak to bedzię. miałam ją zabrać ze sobą na jedno bo bedzie niańka przez całą noc, ale jak dalej będą takie akcje w nocy to chyba nie najlepszy pomysł teściowa się zaoferowała że może z nią zostać, ale choć wiem że ma szczere intencje to nie wydaje mi sie że sobie poradzi tymbardziej że nie ma za bardzo doświadczenia w opiekowaniu się dziećmi bo nigdy nie miała swoich(to jest druga mama mojego męża bo pierwsza zmarła)
tweety trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze dziwnie tak pomyśleć że zaczynasz wszystko od początku, ale powiem ci że troszkę ci jednak zazdroszczę
swoją drogą mam takie pytanko: czy okres powinien byc teraz regularny?? bo coś mi się wydaje że mi się spóźnia
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ewela, moze byc nieregularny, podobno, u mnie jednak ta nieregularnosc to byla ciaza heh
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
ewela ja jeszcze nie miałam okres wiec nie wiem.
my po dłuuuugim spacerze, pozniej jeszcze dosypianko na tarasie.byłysmy po Sz.w szkole i pozniej w lesie.Lena o dziwo ładnie spała.dla mnie to chyba było za duzo bo padam.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
TWEETY podpisuje się pod tym co piszą dziewczyny musisz zaangażować rodzinę bo sama nie dasz rady a przecież musisz się oszczędzać, ja też troszkę Ci zazdroszczę choć mam już dwójkę dzieci to gdyby się zdarzyło....Hmmmm czemu nie też bywamy dośc często nieostrożni choć na mądry rozum powinnam się tego strzeż po pierwsze po dwóch cesarkach po drugie MEGA brak kasy po trzecie nie mamy własnego kąta więc powinnam się zabezpieczyć jakąś spiralą ale jakoś mi szkoda uważam,że jak się zdarzy to czemu nie widocznie tak musi być
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hmmm rok temu jeszcze nie wiedziałam że jestem w ciąży (zrobiłam test 27 wrzesnia ...haha a Miki urodził sie 27 maja -jaki zbieg okolicznosci )a dziś MIki ma już prawie 4 msc. Jak ten czas leciiiiii
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Ja test robiłam 23 września
Myślałam, że tylko ja nie dostałam jeszcze okresu, a jak długo można nie mieć okresu karmiąc piersią?
My byliśmy dziś u lekarza, powiedziała, że kręcz szyi już prawie zanikł, ale dla całkowitej pewności kilka razy pójdziemy z nią na masaże i ćwiczenia, jutro pierwszy raz. Poza tym lekarz była zaskoczona że Zuzka jest taka silna i tak łatwo idzie jej siadanie.
Hmm czyżby u nas też skok, ale u nas to chyba co 2 tygodnie są te skoki hehe, więc chyba nie będę zwalać na to, widocznie Zuza ma wahania nastrojów dzisiaj każde usypianie to wrzaski w niebogłosy, a u lekarza grzeczna jak aniołek, w poczekalni gadała aż ludzie się śmiali
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja nawet nie wiem so to jest kręcz szczerze mówiąc ale super że u Zuzi już prawie się ulotnił
mała wykąpana w łóżeczku i właśnie zrobiła odlot więc teraz trochę czasu choć nocka pewnie znowu nie za ciekawa się szykuje
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
u nas cały dzień na butli smutno mi... Mam nadzieję, że jutro będzie już dobrze i b edzie jadł z cycusia bo to ściaganie męczy i nie zawsze mam tyle żeby ściągać więc daję mm i rozlegulowało nam się spanie i karmienie i normalnie jakbym swojego dziecka nie znała... niewiem czemu płacze czasem
Kuba też śpi ale po pół godzince się obudził na przytulaski i zasnął spowrotem
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
teraz zazwyczaj podaję butelkę do spania zagęszczoną tak jak Ty kaszką, bo swojego też bym tyle nie odciągneła...
pewnie też Was dopada skok rozwojowy... moja strasznie się darła jak już była zmęczona i próbowałam ja uspać - istne cyrki się wtedy działy! teraz też się wierci ale nie aż tak, a najważniejsze że po kąpieli zasypia już sama w łóżeczku.
nie mogłam się napatrzeć na Twojego Kubusia jak się śmiał w głos a tu proszę - dzisiaj moja córunia też takj się zacieszała ale nie wrzucę filmiku, bo wydawałam przy tym takie dźwięki, że pewnie nie z Diany ale ze mnie miałybyście niezły ubaw
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ewela wszysttkiego dobrego!!!!
My po chrzcinach, Klaudia była poprostu aniołkiem ani razu nie zaplakala, pieknie zasypiala w wozeczku az jestem w szoku Impreza tez byla fajna. Klaudia dostala fajne krzeselko do karmienia allegro.pl/krzeselko-do-karmienia-carete...0zl-i3525729541.html kolor rozowy.
Dzisiaj moja niunia wybudzila sie z rykiem ze snu i nie moglam jej uspokoic tak jakby czegos sie przestraszyla, moze dopiero przezywa niedziele....