- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Gabi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
Woda miałą 30 stopni...to był taki mniejszy basenik dla dzieci specjalnie. Rozmawiałam z takim panem od nauki pływania dla niemowląt, ale tutaj u nas w miescie juz i mówił ze dzieci od 6 kg mogą się kąpac w wodzie 30 stopniowej, mniejsze w około 36 stopni
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Też bym chciała żeby Zuzka chodziła na basen, ale ja nie przepadam za basenem :/ a mam 5 min od domu..więc wypadałoby czasem z nią iść.
Laski jak idziecie czasem po mieście to wkurzają was zaparkowane samochody na chodniku tak, że nie można przejść z wózkiem?
U mnie na ulicy mieszka taki koleś i on dość często tak parkuje, dziś pstryknęłam mu fotkę i tak się zastanawiam czy zadzwonić na straż miejską czy coś, bo totalnie mnie wkurza a po drugiej stronie jest cały parking pusty, a na dodatek stoi prawie przy skrzyżowaniu. Może się czepiam, a może trzeba zgłaszać takie rzeczy, żeby ludzie zaczęli myśleć
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
sylkaax jak Ty to robisz, że Synuś nie śpi a Ty dasz radę czyścić dywan i sprzątać ? u mnie jak Iga nie śpi to ja praktycznie nic nie jestem w stanie zrobić bo zaraz krzyk i zająć się nią trzeba już ile ja razy próbowałam cokolwiek zrobić obiady, sprzątanie itd ledwo zacznę a muszę rzucać a jak z tym u Was dziewczyny ?
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
Joasiu chłopaki cudaśne ....nie boisz się,że zostawisz chłopaków razem a Miki dorwie jakąś zabawkę Miłoszka którą może sobie zrobić krzywdę no bo jak tak patrze na te zdjęcia to widzę,że u Miłoszka mnóstwo zabawek takich typowych dla starszaka.....
Gabi Polcia super się bawi.a jak super siedzi....moja jeszcze nic a i zapomniałam TOŚKA miała być POLA ...no mnie zachęciłaś...tylko,że ja mam basen dośc daleko tzn 10 min jazdy mzk a samochodu nie mam właśnie sprzedaliśmy i postanowiliśmy kupić dopiero na lato....miasto wszędzie blisko i tak spacerujemy non-stop ale ten basen
najlepszego dla wszystkich półroczniaków bużki gorące
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Najlepszego dla Weronisi i Julci
Ale Polcia zadowolona! sliczna dziewczynka
Ale extra nurkuje! ja balabym sie, ale swietnie to wyglada i widac ze sprawia ogromna radosc
Miki Milosz widac ze dobrze sie razem bawia, fajne chlopaki!
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Najlepszego dla Weronisi i Julci
Ale Polcia zadowolona! sliczna dziewczynka
Ale extra nurkuje! ja balabym sie, ale swietnie to wyglada i widac ze sprawia ogromna radosc
Miki Milosz widac ze dobrze sie razem bawia, fajne chlopaki!
co do ciemieniuchy to nie popmoge bo nas ona ominela, moze to dlatego ze uzywamy oilatum i Klaudia ma dobrze nawilzone cialko
Pauluska ja raczej jak klaudia nie spi to nie moge za duzo zrobic bo ona lubi byc w centrum zainteresowania jesli juz to z nia na jednej rece
- Karolka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jeśli chodzi o ogarnianie innych spraw przy dziecku to nie jest źle. zazwyczaj jak Julka ma pierwszą drzemkę to ja albo sprzątam albo gotuję, w międzyczasie robi się pranie. jak się nie wyrobię ze wszystkim to trudno- kończę jak mąż wróci z pracy
Kusicie tym basenem. też bym zabrała moją gwiazdę, bo bardzo lubi wodę. ale z drugiej strony teraz jesienią trochę się boję. wiadomo że to takie miejsce gdzie bardzo łatwo złapać jakąś infekcję, zimą znów przeraża mnie to suszenie, ubieranie itd. więc chyba odpuszczę sobie do wiosny
Z krzesełka Caretero jestem póki co bardzo zadowolona- można regulować siedzisko, tapicerka bardzo łatwa w utrzymaniu. a Julce chyba wygodnie w nim bo w ogóle nie protestuje podczas jedzenia. póki co 3 drzemka. a ja zabieram się ze wcinanie pierogów z jagodami... mniaaaam
- Gabi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
Pauluska- Pola jak nie spi to wymaga asysty przez caly czas, a ze sprzatac musze i ugotowac to wsadzam ja w fotelik lub krzesełko do karmienia ( a wlasciwie czesc krzesełka bo mam 3 w 1 z płozami) i gotujemy lub sprzątamy razem tzn mówie jej co robię i słucha z zainteresowaniem
Alex- mnie tez wkurzają kierowcy, parkują sobie jak chca i nie można przejechać wózkiem!!!!!!!Powinni zostawic 1,5 metra chodnika, a oni z 30cm czasami zostawią i mają to gdzieś...brak słów.
- gusiek_kom
- Wylogowany
- pierwsze słowa
www.decare.pl/olej-kokosowy-smaczny-i-zdrowy
mozna kupić tu:
www.e-piotripawel.pl/zakupygdansk/towar/...sFraza=olej+kokosowy
cena moze wysoka. ale jest bardzo wydajny odkąd Maks sie urodził mamy jeszcze 3/4 opakowania
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=57950
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do gotowania właśnie zrobiłam zupę krem z papryki fuj coś mi nie wyszło i jest ohydna może macie do podrzucenia jakieś szybkie przepisy na obiady ? Bo postanowiłam poprawę i zaczęłam gotować