- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Cena na allegro to między 20zł a 35 orientacyjną podaję.
Jak któraś ma ochotę zobaczyć to na stronie
www.krainapieluszek.pl/pieluszki-wielorazowe
czekam na dyskusję.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
A tu jak zwykle co weekend cisza
Ja sama jakas przymulona-oglądam z synkiem KUBUSIA PUCHATKA ,mężulek poszedł na drzemkę bo wczesniej wstał żeby żonce rosołek zrobic
Kurcze lalka jakie bosssskie ciasteczka,ja też z synkiem robiłam ostatnio ale nie tak świąteczne jak wasze
Dziewczynki,po poście Gosi też jestem strasznie przerażona że cos sie może stac...staram sie o tym nie myslec ale od kiedy przeczytałam ta przykra wiadomosc boje sie nastepnej wizyty u lekarza(jutro)Chyba z dusza na ramieniu tam pójdę-na szczescie jutro zabieram ze soba męża i synka Wiem że nie powinnam sie denerwowac ale czasem to silniejsze tymbardziej kiedy słyszy sie takie historie
Ha,ha chociaż jak czytam wasze smieszne sytuacje z mężami to zaraz poprawia sie humor(chociaż na jakis czas ) mój mąż na szczescie alkoholu nie pija-nooo może raz ,dwa razy na rok przy ważnej uroczystości Tak więc nic mu tłumaczyc nie muszę,ale dzis w rozmowie przy obiadku pow.mu że piersi mnie swędzą-a on na to że mi wieczorkiem ,,podrapie,, Na co ja ,że takie ,,masaże,,mogą wywołac skurcze i wogóle A on oczy wielkieeee i stwierdził,,Już ich więcej nie ruszę,,
Achhhh ci faceci.Swoją droga-dziewczyny czy wasi faceci czytaja jakies poradniki,książki czy chociazby gazetki na temat dzieci????? Bo mój to jak gadanie ze sciana jesli o to chodzi-ile ja sie go naprosze,zeby cos poczytał,kompletnie jest z tym na bakier.Jak sie dowiedziałam o pierwszej ciąży to kupilam mu książke super niani ,,I ty możesz byc super ojcem,,(czy jakos tak ) i do dzis jej nie ruszył.Stwierdziła tylko że wszystko przyjdzie samo w praktyce Może i troche racji ale jak by sie kilku rzeczy dowiedział to napewno by mu to nie zaszkodziło Achhhhhhh.....A jak z waszymi ,,PANAMI,,????
Ojjjj ale bym sie zdrzemnęła Ale iiiii bym cos przekąsiła Może sałatka owocowa Znikam na chwilkę
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Achhhh ci faceci.Swoją droga-dziewczyny czy wasi faceci czytaja jakies poradniki,książki czy chociazby gazetki na temat dzieci????? Bo mój to jak gadanie ze sciana jesli o to chodzi-ile ja sie go naprosze,zeby cos poczytał,kompletnie jest z tym na bakier.Jak sie dowiedziałam o pierwszej ciąży to kupilam mu książke super niani ,,I ty możesz byc super ojcem,,(czy jakos tak ) i do dzis jej nie ruszył.Stwierdziła tylko że wszystko przyjdzie samo w praktyce Może i troche racji ale jak by sie kilku rzeczy dowiedział to napewno by mu to nie zaszkodziło Achhhhhhh.....A jak z waszymi ,,PANAMI,,????
Ja mojego usiłuję namówić na szkołę rodzenia
a on cały czas "jak chcesz to się zapisz"
no niech go....
Sam z siebie o dzieciach raczej nic nie czyta - ale słucha jeśli ja mu przeczytam. Dzisiaj sam mnie do smyka ciągnął o dziwo chociaż zawsze to ja się musiałąm nagadać, żebyśmy poszli. Jakiś dziwny jest
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
haha jak to powiedziałam mojemu, to się oburzył na mnie i na Ciebie i z pełną powagą mówi do mnie: widzisz inni mężowie też to wyczuwają. Masz rację, nie wyprowadzam go z błędu, bo jeszcze będzie z tego afera. Tak mocno jest przekonany o swojej racji
Strasznie jacyś drażliwi są Ci nasi mężczyźni A to chyba my powinnyśmy być... Masz racje nie ma co dyskutować bo będze afera i obraza majestatu Niech sobie żyją w tej błogiej świadomości że mimo iż nie noszą to też czują... To chyba to wielkie ego tak im podpowiada:)
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
aleksia też oglądałam ten program!!!!ale ja do tego podchodzę sceptycznie!!!!jakoś nie sądzę,żeby ułatwiło mi to życie!!!jedynie co to ekologia!!!!ot co!!!
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Wykorzystuję jednak ten fakt, że to on chciał najmocniej - nie to, że ja nie chciałam, ale już sobie wymyśliłam, że w przyszłym roku - dlatego wiercę dziurę w brzuchu M, że to przecież jego dziudziuś też będzie więc musi się angażować. Czasami działa - mam nadzieję, że jak zacznie czuć małego przez brzuch to już się tak nakręci, że wszędzie ze mną pójdzie
Znowu czytałam o wózkach przez godzinę i stwierdzam, że nie ma wózka idealnego! Albo mega ciężki, albo nagle że wywrotny, albo mała gondola, albo brak przekładanej rączki, albo mało zwrotny, albo z małym koszem, albo mała spacerówka, albo kiepska wentylacja, albo fatalne zaczepy/zatrzaski, albo drogi, albo chińskie plastiki itd!!! Mój M już się wkurzył tym moim czytaniem i stwierdził, że pojedzie się do 2 największych sklepów z wózkami, porozmawia ze sprzedawcami, pojeździ i kupi i... koniec tematu
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Zakupiłam już parę gazet tematycznych ale nic ciężko nie chce czytać jak mu przeczytam to jakoś to przeleci mu przez ucho, a i tak wyłapie niewiele najczęściej końcówkę tekstu. Ale i tak po przeczytaniu go przepytuje i streszczam he
Co do pieluszek wielorazowych chętnie bym je używała ale w późniejszym czasie raczej koło roczku, nie wyobrażam sobie jakbym miała prać je pozbywając się kupy, siku jeszcze bym dała radę. Ile to czasu schodzi na takim praniu pieluszek, a i tak na noc trzeba by było założyć pampersa i oczywiście gdzieś na wyjście bo łatwiej zdjąć i wyrzucić, a nie przechowywać pieluszkę z kupą by zabrać do domu .
Czy któraś z was już poczyna zakup jakieś pojedyncze ubranka czy akcesoria?
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ty stwierdziłaś że po studiach bdziecie się starać a dzidziuś że w trakcie:) Nie podyskutujesz zbytnio:D
Wózki to dopiero jakiś czad!!!!! gdzie nie wejdziesz na forum to młyn wózkowy jakich mało... ja szczerze mówiąc nie mam pojęcia co kupimy... muszę mieć coś z dużymi kółkami bo przeprowadzamy się na wieś i żeby jeździć po lesie i wertepach muszą być koła porządne coby ich nie pourywać Za duży wybów, zreszta tak jak i z wszystkim innym:)
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sysia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
i też go namawiam żeby coś poczytał w necie sobie to on woli pierdoly jakies czytać ;p hehe ale chyba tacy są już nasi chłopcy:p
co do rzeczy to ja kupilam troszke ciuszków cześć mi siostra kupila,zreszta wczesniej o tym wam pisalam !
Lalka ja poproszę paczuszkę z ciachami zaadresowaną na JASTRZĘBIE ZDRÓJ !
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
lalka super ciacha ci wyszly tez sie pisze na paczuszke
co do mezow to wam zazdroszcze ze sa tacy opiekunczy i zainteresowani
moj 1 ciaze jakos tak bez fajerwerkow przeszedl w nic sie nie wkrecal cieszyl sie ale z umiarem na usg chodzil jak tylko mogl nie sadzilam ze sa jesczez tacy faceci myslalam ze tylko na filmach sie tak nakrecaja ale to dobrze ze sa
wozki to temat rzeka!!!nie ma wozka idealnego i to juz potwierdzony fakt...choc sie zastanawiam tym producentom..weszli by na jakies forum poczytali a pozniej juz tylko czysty zysk
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36