- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ostatnio oglądaliśmy z mężem w jakiejś hurtowni taki www.kaps3.pl/index.php?page=shop.product...t&Itemid=206&lang=pl .
Co myślicie?
M chyba wszystko czego chcemy, ale ma jeden minus- waży dość dużo. Więc nie wiem czy sama go zniosę z pierwszego piętra. Chyba, że na raty .
Dużym plusem jest też cena, powiedzieli nam niecałe 1000zł z możliwością rabatu.
Zastanawialiśmy się też nad wózkiem firmy Seka allegro.pl/wozek-2-w-1-maximus-seka-alum...tis-i2991045654.html .
Co do opinii o wózkach to już nie czytam, można świra dostać
Generalnie powiem Wam, że planując te wszystkie zakupy czuję się zielona jak trawa na wiosnę
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- marynarka
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
dzieciowo.pl/2011/12/kupujemy-wozek-top-...ekszych-pomylek.html
Bardzo fajnie napisane
moniaaak ten pierwszy fajny tylko zmierz gondole. Najlepiej żeby miała 80 cm, bo podobno później dzieci się nie mieszczą. Mój tutek grander ma 76 cm i dlatego jeszcze go nie kupiłam. Ja znalazłam jeszcze taki: www.zagma.win.pl/wozek_dzieciecy_wielofunkcyjny_x6.php na allegro ok 1000 zł. Tylko chyba fotelika maxi cosi nie można tam wpiąć
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wszystkie tańsze wózki są krytykowane że skrzypią, sypią się, psują itp!
Szał ciał
Ja wiem że nie ma idealnych wózków ale bez jaj
- marynarka
- Wylogowany
- gaworzenie
Ja nie wiem kto na tych forach siedzi i ile zarabia!!!!!!!!!
Szał ciał
Wg jakiegoś forum z mojego tutka dzieci wyjeżdżają ze spacerówki... Ale ogólnie wszędzie tendencja do chwalenia x-landerów i wózków za 3 tys. Mogłabym taki kupić ale po co??? Przecież to na 3 lata, a znając życie i tak dokupię potem lekką spacerówę jak mała będzie miała roczek, taką akurat na lato.
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kiniaczek napisał:
Ja nie wiem kto na tych forach siedzi i ile zarabia!!!!!!!!!
Szał ciał
Wg jakiegoś forum z mojego tutka dzieci wyjeżdżają ze spacerówki... Ale ogólnie wszędzie tendencja do chwalenia x-landerów i wózków za 3 tys. Mogłabym taki kupić ale po co??? Przecież to na 3 lata, a znając życie i tak dokupię potem lekką spacerówę jak mała będzie miała roczek, taką akurat na lato.
Ja już nie czytam:) pierdasze !!!! Jutro jedziemy pooglądać zobaczymy, co do wyjeżdżania ze spacerówki to z tych za 3 klocki też wyjeżdzają także luzik guzik:)
- marynarka
- Wylogowany
- gaworzenie
Czytałam na jakimś forum, że babka kupiła wózek za jakieś 5 stów i 3 dziecko w nim jeździ więc chyba te tanie nie są aż tak tragiczne. Ja chyba kupię na razie fotelik maxi cosi, a jak już urodzę i będę mogła chodzić to pojeżdżę po sklepach i zobaczę co jest stabilne, co ładne itp. Chyba, że zostawie zakup mojemu M. niech on siedzi na forach i czyta o wózkach
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
A jakie będziecie miały łóżeczko? Drewniane czy turystyczne?
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
Co do wózków to dam sobie też spokój najlepiej ogladac i dotykać na żywo ja łóżeczko kupuje turystyczne tak zdecydowaliśmy z mężem
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
a co do wozka to zamowie (raczej teście) taki allegro.pl/3w1-najnowszy-zestaw-baby-mer...012-i2925660639.html tylko dalej niewiem jaki kolor
ja tez nie czytam zadnych forum z wozkami bo wiekszosc to antyreklama albo reklama tzn "marketing szeptany" pracowalam w podobnej agencji reklamowej i wiem po co sie takie fora zaklada i kto w wiekszosci tam pisze
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
W szpitalu jak w spa dwa razy dziennie monitoruja ruchy plodu wiec mozna posluchac serduszka. Dodatkowo trafil mi sie lekarz ktory sie mna opiekowal przy poronieniu i dobrze mnie pamieta wiec ponad 40 min bylam na usg i smielismy sie jak glupki probujac.odwrocic dziecko buzka. W zamian za nasze starania dostalismy zamiast buzki na monitorze piÄ…chÄ™ i fucka wlasnie robia mi glukoze i ku mojemu zdziwieniu baaaardzo mi smakowala czekam na drugie pobranie. W szpitalu mam sale jednoosobowa i zrobilam z niej prawie biuro. Mam.nadzieje ze ordynator po obchodzie nie wyrzuci mi laptopka pozdrawiam was goraco i ide na drzemke w zyciu sie tak nie wyspie jak tu w szpitalu choc tu na patologii ciazy z powodu malej ilosci miejsc na poporodowym klada tez dziewczyny z maluchami po porodzie.
Mozna sobie fajnie popatrzyc na te malenstwa dopiero co urodzone i zobaxzyc e nocy jak bedzie wygladalo moje zycie za te 3 miesiace srednio wstawanie co godzinke :-P buziaki
- Zelinka
- Wylogowany
- gaworzenie
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
- Zelinka
- Wylogowany
- gaworzenie
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
1. Jedo Fyn
2. Bebetto Solaris
3. Dorjan DANNY SPORT PRESTIGE
4. ESPIRO VECTOR PRO 3w1
Jeśli chodzi o łóżeczko to na pewno drewniane (podoba mi się takie: allegro.pl/arus-16el-lozeczko-szuflada-g...t-p-i2950191628.html ). Turystyczne kupimy może później żeby służyło jako kojec.
A co do reszty wyprawki we wtorek siostra wysyła mi z kanady paczkę z wyprawką dla małej (a kupowała wszystko od ciuszków, kocyków, po butelki i smoczki) także czekam aż dojdzie bo nie wiem co będę miała a co jeszcze będę musiała dokupić.