BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

12 lata 3 miesiąc temu #435483 przez tysiiiak
hehe mam nadzieję ;p w zasadzie to może być wszystko ale nigdy czegos takiego nie odczuwałam ... zobaczymy

już nie mogę się doczekać wizyty u ginka we wtorek ... :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #435513 przez MoNiaaa
to bedzie twoje 1 usg?? oj to sie nie dziwie jednak jak sie zobaczy to calkiem inaczej :)
dobrze ze w takich czasach zyjemy :))) ja sobie nie wyobrazam miec np 3 usg na cala ciaze

http

]

12 lata 3 miesiąc temu #435786 przez Patunia
dzieczyny dzis byłam u ginekologa na kontroli moich badan jest wszystko dobrze moj maly czlowiek ma raczki nozki główke brzuszek i serduszko ktore bije .. ja miala juz z 6USG JA TEZ NIE WYOBRAZAN MIEC TYLKO 3NA CAŁA CIĄZE

12 lata 3 miesiąc temu #435811 przez Sysia
Hejo moje kochane dziewczynki :)
Lalka ja tak samo mam jak ty opisałam i dziewczynki też mi weszło w nawyk to sprawdzanie w toalecie wrr, i juz sie nie moge doczekac 12tyg moze w tedy bede spokojniejsza mam wizyte 8października i juz sie nie moge doczekac, a co do usg tez sobie nie wyobrażam miec 3 ja chce miec kontrole non stop :)... a powiedzcie mi kochane dużo wam leci śluzu ? i jaki on jest ja mam taki biały hym rozciągliwy ...
tysiiiak a to twoje blugotanie - przelewanie to na pewno nic poważnego :)

mam do was jeszcze jedno pytanie pobolewa was czasem np tak raz do dwóch razy dziennie podbrzusze (jak przed okresem) ale tak dosłownie chwilowo pare sekund ?:> ja sie tym martwie a kolezanka ktora jest w 2 ciazy mowi ze to normalne .

12 lata 3 miesiąc temu #435874 przez agi-p

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Studentkaae i jednak @ przyszła ? To wredna małpa . Ale to Twój początek przygody z testami owulacyjnymi,więc myślę , ze ten cykl będzie juz lepszy :) Trzymam kciuki za 2 krechy , tyle że na teście ciążowym :)

Pauluska,Sysia , Tysiiak nie stresuj sie tak i nie napędzaj . Troszkę luzu trzeba miec . Oczywiście obawy i panika zostaną już do rozwiązania , ale nie dajmy sie zwariowac . Strasznie przykre , ze w okół tyle poronień i czasami dotycza najbliższych , ale nie można stale o tym myśleć .

Patunia zawiało optymizmem :) I super :) Fajnei , ze mimo ciężkich przeżyć jestes tak dobrze nastawiona :)
I bosko , ze na wizycie wszystko super :) Mały cud w Tobie rośnie :)

Kocik witaj i pisz jak najczęściej :) Gratulacje Fasolinki :)

Sysia pobolewania podbrzusza jak najbardziej normalne :) Macica sie rozciąga , bo dzidzia potrzebuje coraz więcej miejsca .
A co do śluzu , to ja nie mam go wiecej .

Miłego wieczorku :)

12 lata 3 miesiąc temu #435952 przez lalka
hej Sysia!!!!na temat śluzu to lepiej nie pisać!!!wypływają ze mnie takie ilości,że na dwie by starczyło...czasami są normalne...czasami konsystencja smarków...hi.ale nie śmierdzą nie mają przykrego zapachu...są koloru lekki żółty!!!!staram się tym nie wkręcać,bo może organizm w ten sposób reaguje na hormony..tak słyszałam!!!!proszę niech mnie któraś z was uspokoi i napisze,że mam rację

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #435957 przez lalka

12 lata 3 miesiąc temu #435966 przez tysiiiak
co do sluzu to też mam go duuuuzo, jest biały i dosyć gesty.
Co do usg to miałam wcześniej jedno ale było to w może w 4tc i nic nie było widać :( chodzę prywatnie do ginka i liczę na więcej niz 3 usg :p hehe :)
Także już za kilka dni zobaczę moja fasolinke :D

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #435974 przez MoNiaaa
lalka spokojnie masz racje :) ja tez czasem mam wiecej sluzu czasem mniej wczoraj pare razy tak ze mnie "pocieklo" jakbym okres dostala az sie troche przestraszylam ale jak zobaczylam ze to nie krew to spoko :) raczej sie staram nie nakrecac takimi rzeczami bo kazdy organizm reaghuje po swojemu :) wiadomo jakis bol itp nawet powinny byc niepokojace ale po za tym czeba wyluzowac troche bo przez te 9 miesiecy zsiwiejemy a chyba zadna mamusia nie chce wygladac jak babcia :side:

sysia ja tez mam 8 kolejna wizyte :) pewnie juz serducho zobacze :) ale sie ciesze :))
ale chyba ja z was wszystkich jestem w najmlodszej ciazy...mam wrazenie ze nie moge z tego 4 tc wyjsc :P
tysiak jak prywatnie chodzisz to pewnie za kazdym razem bedziesz miala usg

patunia super ze u was wszystko dobrze :) pochwal sie fotka malucha :) u mnie jesczze nie widac raczek i nozek tylko kropke :side: a czemu nie masz suwaczka jesczcze??
tysiak ty tez sobie zmontuj bedziemy mogly na bierzaco podgladac wasz tc :)

http

]

12 lata 3 miesiąc temu #436040 przez pauluska
Witam dziewczyny mnie tak wczoraj bolał krzyż ze masakra ledwo chodziłam i siedziałam ale w nocy wygrzałam się i już zdecydowanie lepiej mam nadzieję ze to nie był zły znak i z fasolką ok ja wizytę mam 11 października a czas się tak dłuży no nic zmykam do łóżka kurować się dalej oby przeszło mi całkowicie i przeziębienie i bóle krzyżowe.

12 lata 3 miesiąc temu #436044 przez MoNiaaa
no bole krzyzowe...znam to pewnie niedlugo kazda z nas to czeka :( a jakbys sie amolem nasmarowala?mi pomoglo na przeziebienie.
kuruj sie i odpoczywaj duzo buziaki :kiss:

http

]

12 lata 3 miesiąc temu #436250 przez MoNiaaa
tak wogole to chyba musimy uaktualnic nasza liste bo sie troche pozmienialo:P napiszcie do mnie na priv na kiedy ktora ma termin i moze odgapimy od innych watkow niech kazda napisze co przeczuwa zobaczymy pozniej ile sie sprawdzi :P:)

http

]

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #436506 przez Patunia
O TO MÓJ MALUSZEK
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #436568 przez Sysia
lalka co do śluzu to masz rację dziś pytałam kupeli i ona tez w ciazy go miala kazda go podobno ma wiec wszystko ok :):* musimy juz myslec pozytywnie :* bo fasolka to czuje :P ..no a co do śluzu to trzeba tylko go obserwować bo kobiety w ciazy latwia labia infekcje :).

monia to napisz co po twojej wizycie bo jestem ciekawa a serducho na pewno bedzie :) cudowne uczucieee :D ahh :D...
a czas to mi sie tez dłuzy nie ziemsko chcialabym juz 12 tydz ;)...

ide do meża bo w koncu przyejchal bo jest na szkoleniu i tak na weeked go widze :(..
buziaki :*

12 lata 3 miesiąc temu #436667 przez tysiiiak
Patunia zazdroszczę Ci że juz widziałaś swoją fasolkę :)
ja za 4 dni zobaczę moją :)

muszę szybciutko wziąć od lekarza zaświadczenie i przekazać nowinę w pracy żeby mi grafik zmienili bo jak już w niej jestem to siedzę po 12 godzin przed komputerem :( i moje plecy tego długo nie wytrzymają...

a Wy już mówiłyście w pracy (o ile pracujecie) czy jeszcze zwlekacie do 12 tc?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka