- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja z tych rzeczy pielęgnacyjno-aptecznych dla dziecka mam niewiele - jedynie Oilatum, aspirator do nosa, obcążki do paznokci, szczoteczka do włosków, także chyba jeszcze sporo do uzupełnienia:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
moniaak - zawsze jest ktoś kto nudzi, że po co kupujemy moi rodzice też to kiedyś skomentowali, ale mało osób zdaje sobie sprawę, że jest nam ciężej z tygodnia na tydzień, a na porodówce nie będziemy allegro przeglądać
Kiniaczek - to też macie "piękny" poślizg. Straszna jest ta bezsilność - człowieka aż trzepie, żeby chwycić za łopatę, pracę rozporządzić wszystkim i samemu zacząć coś robić, a tu się nie da :/ My mieliśmy się wprowadzić (tylko do sypialni) we wrześniu, później że na Boże Narodzenie, teraz M miał deadline na święta Wielkanocne i co? i śpi
Na ekipę nas nie stać :/ Obecny pokoik zawalony po sufit, malutki, na dodatek do całkowitego remontu :/ No normalnie hotel lub podłoga w kuchni u teściów mi zostanie.
Zsiwieję do reszty do porodu...
tysiak ja to czasami do pielęgniarki żartuję kiedy nie może mi żyły w ręce znaleźć, żeby sobie z cycków pobrała istna mapa skarbów
idę się kąpać, a ten mój mężny brudas już śpi, nie wiem czym sie tak zmęczył, bo na pewno nie robotą
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
no moje piersi to urosły o jakies 3 rozmiary jak nie wiecej.straszne balony! nie lubie ich!!!co kupie stanik to zaraz za mały.no i oczywiscie kazda żyłke widac.siara leci juz z miesiac.juz sa takie wielkkie ze opieraja sie o brzuch i czuje sie jak bym była murzynką z obwisłymi piersiami.ja chce moje z przed ciąży!!!!!
moniaaak ja jestem zdania ze lepiej kupic wczesniej niz pozniej z językiem na brodzie latac.chociaz sama nie kupiłam jeszcze prawie nic ale to z racji lenistwa i braku funduszy, chociaz jakbym sie spieła to przynajmniej czesc bym kupiła.niech sobie mowią co chca, Ty rób swoje, tak jak ty chcesz.
Dla pocieszenia u nas jest teraz -20st, a o 5 rano było -23 ale słoneczko piekne swieci!!!nie moge spac, i M.tez , idziemy sniadanie robic.
planuje dzisiaj pooglądac pare wózków w realu.niedziela handlowa wiec sklepy powinny byc pootwierane.chyba ze bedzie tak zimno to nie ruszam sie z domu.
Miłej niedzieli kobitki, bez nerwów i stresów, bez skurczy i innych dolegliwosci!
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Mi tam na szczęście nikt nie mówi, że za szybko kupuję. Nawet moja mamuśka coś tam nakupowała swojemu pierwszemu wnusiowi (pierwszy raz babcią zostanie) jest tak przewidywalna, że od razy poleciała w większe rozmiary.
P.S. moja matka jest świetna zawsze mi mówi dasz sobie rade masz 2 ręce -co nie dasz sobie rady, dasz!
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
- JoannaL
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dziewczynki wiem co przeżywacie z tym remontem. My chcieliśmy naszykować pokój dla Marcelka, żeby maluszek mógł być z nami, ale póki nie ma pogody to nic nie zrobimy. Trzeba tam wymienić okno, grzejnik, przedzielić płytą gipsową bo z jednego dużego pomieszczenia będziemy robić dwa mniejsze: pokój i coś w rodzaju schowka na różne graty, przeciągnąć światło żeby w obydwu pomieszczeniach było, pomalować, wymienić wykładzinę, posprzątać i umeblować. Dopiero jak tam będą meble będę mogła Marcysia ubrania przenieść i zrobić miejsce na ciuszki dla maluszka w naszych szafkach. Poza tym u nas w pokoju też przydałoby się malowanie. Planowaliśmy też położyć wykładzinę. Martwi mnie fakt że z pieniążkami jest bardzo krucho .Chcemy sprzedać sprzęt DJ-ski męża (kiedyś się w to bawił coś tam ze sprzętu zostało) i motor który stoi nieużywany, więc mam nadzieję że parę groszy wpadnie
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My mamy 2-pokojowe mieszkanie, ale chyba przez pierwsze przez pierwsze 2 miesiące przeniesiemy się do moich rodziców do domku jednorodzinnego, bo wyjeżdżają w odwiedziny do Kanady do mojej siostry na 3 miesiące i dom będzie pusty stał, a zawsze to wygodniej w domu gdzie można wyjść na ogród i nie męczyć się z wózkiem po schodach!
a tak z drugie beczki: ależ jestem zła!!! pisałam wam niedawno że moja sąsiadka (tzn bardziej moich rodziców bo ja po ślubie przeprowadziłam się do innej miejscowości)w piątek rano pakowała się do porodu. Dzisiaj się dowiedziałam jakie imię wybrała: HANIA!!!!! Dacie wiarę? a jeszcze tydzień temu miała być małgosia! Po co się chwaliłam że takie imię mi się podoba??!! Teraz będzie że zgapiłam (wiem że to dziecinne ale wiecie jak to jest na wiosce!) mąż teraz nie bardzo chce się zgodzić na to imię....
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
moje cycuchy były cały czas sflaczałe przez dietę...mieszczę się w staniki sprzed ciąży!!!!teraz trochę nabrzmiały no i żyły tez widać!!!cycków może dużych nie mam...ale brzuch tak!!!!!!coś za coś!!!!
DAJCIE MI RELANIUM BO ZWARIUJĘ......MOGŁABYM POZABIJAĆ KAŻDEGO KTO STANIE NA MOJEJ DRODZE!!!!!
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa