- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
czytam dalej!!!
z ziaji mam dużo kosmetyków dla siebie i jestem zadowolona...na rozstępy balsam też się sprawdza!!!!tak więc dla Malutkiej mam nadzieję będzie ok!!!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Teraz chyba jakoś się przekręcił, bo od kilku dni wstaje tylko dwa razy.
Za to jak w sobotę jechaliśmy do rodziców, to mnie się strasznie chciało siku, ale Kacper miał chyba mega frajdę z tego "łóżka wodnego", że cały czas cisnął. Myślałam, że umrę po drodze;).
Ale u Ciebie to już niedługo chyba...kiedy do tego szpitala się dokładnie wybierasz?
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Oooo jak fajnie że napisałyście o tej Ziajce Jednak sie zdecyduje,jeszcze skoro lalka piszesz że w szpitalu położna prezentowała to chyba bubla by nie polecała Fajnie,fajnie -to zamawiam Tak jak piszecie w razie alergi albo co to zainwestuje w cos droższego ,ale wole sie nie nastawiac że bedzie alergia-napewno bedzie suuuperrr
Co do nocy to była.....owocna Skusiłam sie na męża mimo ostatnich kłotni -bo sama na glodzie bylam aż 5 tyg.wiec chyba jestem rozgrzeszona Ale oczywiscie była dłuuuga rozmowa,tłumaczenia itp.I dzis znowu mąż przechodzi samego siebie Przyjechałam z laboratorium a dom aż błyszczy ,i nawet mnie na pyszny obiadek do restauracji zaprosił Nooo ciekawe jak długo ta skrucha i skakanie nade mną (moze faktycznie cos przemyslał )
Wracając jeszcze do Ziajki i kremów to kurcze laseczki co jeszcze z kosmetykó dla malucha macie ?
-cos na odparzenia ,do kąpieli wspomniana ziajka ,ale cos jeszcze ?
No ten płyn na pępek,ale tak do ogolnej pielęgnacji ? BO zgłupiałam ,tak jak pisze Anabelle chyba kremu/ balsamu nie potrzeba wiec co jeszcze? Matko jedyna i pomyslec że mam już 4 letniego synka-a nie wiem jakich kosmetykó potrzebuje drugi skarb-normalnie wstyd-ale ja naprwde nie pamietam Z tego co kojarze to ja bardzo mało używałam kosmetyków dla Milka ,pamietam że nawet proszek dla maluchów używałam krótko bo mały nie miał problemów alergicznych
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Laseczki za 2 dni konczy mi sie 31 tydzien-a co za tym idzie zaczynam 8 msc.tak???? DObrze myślę????
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Jakie piękne słoneczko aż się zerwałam o 6 rano, żeby wstawić ciuszki małej do prania, w taką pogodę szybko wyschną.
Moniaaak ja już część rzeczy poprasowałam dla małej i normalnie do szafy poukładałam, nie wiem czy dobrze, ale nie zauważyłam, żeby inne ciuchy w których nie chodzę jakoś się kurzyły, więc chyba nie będę kombinowała.
Lalka to ty już naprawdę niedługo jakoś do mnie jeszcze nie dociera to, że już coraz mniej czasu zostało, tyle już chodzimy w tej ciąży, że czuję się jakbym była w ciąży od zawsze hehe
Ja lubię kosmetyki z Ziaji, jedynie mogę odradzić szampon do włosów więc może na te dla dziecka też się skuszę, bo w tym Oilatium to zamierzam tylko na początku kąpać, a później to już coś tańszego.
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
dziewczynki współczuje nocny pobudek, ja w miare oki(1-2 razy w nocy w staje)
Aleksia88 widać róznice bardzo.ładną chatke masz dla dzidziusia:)
Joasia10015 to dobrze ze juz z męzem oki, po takiej długiej przerwie trzeba sie przywitac:P korzystaj puki skacze i leż, leż, lez.
Lalka a jaki zapach mają te kosmetyki Ziajki, w miare delikatny?
Ja tez nie pamietam co ja stosowałam z Szymkiem , pamietam ze ograniczyłam sie do minimum bo nie chciałam skóry przyzwyczajac do nawilzania.
Ja kupie do kąpieli tlyko jakis płyn (i to tylko na początek ze 2 msc) , po kąpieli nic nie bede smarowac.do buzialka filtr, do pielegnacji pepuszka spirytus, mydełko i własnie neiiwem co jeszcze.
a Jaki proszek polecacie?pamietam ze dzidzius mare dopierał wszystko i slicznie pachniał.
wczoraj myslałam ze padne z moich chłopaków.pojechałam rano na kawe do siostry i tam sobie przypomniałam ze ejst niedziela palmowa.dzwonie do nich zeby sie zbierali do koscioła i ze palma jest w rekalmówce w szafce(wszytsko wytłumaczyłam).po godzinie M.dzwoni wsciekły ze wszyscy w kosciele sie an nich gapili i nieiwedział czemu a po kosciele kolega Go uswiadomił ze to nie jest palma(to co wzieli) tylko kropidło!!!(wiecie takie jak ksiądz przychodzi po kolędzie).przyszłam do domu myslałam ze sie posikam z M.)
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Ja ostatnie dni w pracy I tak mi się nie chce, że szok
Aleksia brzuszek piękny, a biust to pokaźny masz, chyba bardziej niż ja
Ja miałam strasznie leniwy weekend, a jak się nudzę to śpię. wczoraj wylądowałam w łóżku o 21 od tej godziny mniej więcej spałam. Dziś leciałam na 6 do pracy, jeszcze jutro i zwolnienie Maks od dwóch dni, jakiś spokojny, przekręca się, ale kopnąć to nie chce.
Ja niestety na Ziaje mam uchulenie zapachowe w ciąży. Mojej szwagierki mąż używał balsamu/żelu czekoladowego ziaji do mycia, jak mieszkali u nas. Niestety został zmuszony do zmiany kosmetyku, bo dla mnie żel pachniał jak domestos ... nie był tym faktem pocieszony