- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Śmieje się, że zawsze sądziłam, że w ciąży nie dopuszczę by przytyć. Miałam wyobrażenie, że będę wyglądać modnie i pięknie. Nie obstawiałam tego, że będę się czuć w kwestii wyglądu jak kura domowa wytaplana w błocie ...
Sewilla wyjęłaś mi to z ust, ja się czasem nawet nie uczeszę jak siedzę w domu. Aż mi głupio przed mężem i się go pytam czy widzi jak wyglądam, a on tylko odpowiada, że siedzę w domu to co mam się stroić ale myślę sobie, że znajdzie sobie jakąś inną kobitę i co wtedy hehe. więc czasem się wystroję, nawet dla samej siebie, a jak wychodzę do lekarza albo na miasto to przynajmniej jest jakaś motywacja, żeby jakoś się ogarnąć
święta się zbliżają więc wklejam ciekawy link www.blog.przedporodem.pl/rzezucha-cos-dl...arnych-i-karmiacych/ ja jem rzeżuchę już od 2 miesięcy, bo poprostu lubię, ale nie wiedziałam, że jest taka zdrowa.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Kiniaczek dzięki za przepis na pizze bez ugniatania bo od jakiegoś czasu chodzi za mną domowa pizza ale właśnie to wyrabianie mnie zniechęcało...
co do torby do szpitala to u nas położna mówiła żeby nie pakować się jak na 2-tygodniowe wczasy bo po pierwsze będziemy w szpitalu 2 doby a po drugie to mamy XXI wiek i wystarczu telefon do męża i nam dowiezie wszystko ( w sumie racja ale ja i tak nie wiem jak ja się pomieszczę)
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
ja zapraszam dzisiaj na szarlotkę i sałatkę makaronową!!!!
dzisiaj humor mam już lepszy...ale od wczoraj do dzisiaj do 12ej to masakra!!!!a noc??????szkoda słów!!!
mi w ciąży zrobiły się bardzo ładne usta...mąż się śmiał,że mam powiedzieć przy porodzie,że usta mają mi zostawić!!!!
a ciężko mi niesamowicie....brzuchol boli..krocze boli...oddychać nie mogę..leżeć nie mogę..chodzić nie mogę...a i cycki mi nabrzmiały...dotąd miałam sflaczałe!!!!
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
Ja tak samo sobie mowiłam że najwyżej 10kilo przytyje w ciązy, broń boże więcej! A tu już 15, a gdzie tam do końca! I wszystko idzie w uda i pupke
Kurcze ale zimno na polku niby jak patrzy się przez okno to super słoneczna pogoda a tu dupa, mróz jak u eskimosów
Jak siedze w domu to też ani się nie maluje, ani się nie czesze - spinam włosy w nieładzie, bo dla kogo się stroić twierdze że jak mąż mnie kocha to nawet tą brzydką hehe..
chociaż powiem wam, że ostatnio z seksem u nas coś nie tak on woli się przytulić i iśc spać, a ja mam ostatnio straszną chcice może rzeczywiście mało atrakcyjna już jestem, ale kurcze.. martwie się
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Robi dość często jak przyjeżdżam do domu
Kiniaczek ma rację - choćbyśmy miały jedno oko na czole, to dzieci tak czy siak mamusie kochają
- Ane88
- Wylogowany
- budujemy zdania
położna powiedziała,że to ze względu na zarazki ... ale wymyślili... bo przecież na takich reklamówkach to ani jednego nie ma..prawda??
chore to jakieś. wątpie żeby sie coś zmieniło. ale już wole sie spakować do tej reklamówki nizeli później miałabym przed wejściem na oddzial wszystko w nerwach przekładać...
dzisiaj na obiad miałam mielone... też z mężem raczej problemu nie mam w kwestii jedzenia.. nie jest jakoś specjalnie wybredny. Raczej nie przepadamy za tymi samymi rzeczami, np. nie gotuje zup: kapuśniaku, grochowej, krupniku i szczawiowej bo tego nie lubimy:) a tak to raczej nie wybrzydza:)
bardzo mi dzisiaj brzuch twardnieje od kroku po same cycory;/ troche boleśnie....ale przeżyje:P:P
- Ane88
- Wylogowany
- budujemy zdania
bo ja już od ponad miesiąca mam kropeczki takiej zółtej wydzieliny lepkiej...
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
co do reklamówek w szpitalu to trochę przesada. Ja mam torbę na kółkach 100L.
dziś byłam cały dzień na wsi u mamy, wyszłam przed dom na słonko, siadłam na ławce i opalałam brzuszek ) bosko!
ja dziś mierzyłam 104 w pasie i 9 kg do przodu
piersi mi nie urosły bardzo, nadal chodzę w tych samych stanikach ale siara leci
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aaa mam pytanie:) jak jest u Was z wyciekającą z piersi takzwaną siarą?
Cześć dziewczyny ,
Siara mnie coś omija w tej ciąży i nie pojawia sie, za to jak byłam w pierwszej ciąży z synkiem to było jej sporo. Nie wiem od czego to zależy. Na szczęście nie zależy od niej czy później pojawi się pokarm
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ane88 napisał:
aaa mam pytanie:) jak jest u Was z wyciekającą z piersi takzwaną siarą?
Cześć dziewczyny ,
Siara mnie coś omija w tej ciąży i nie pojawia sie, za to jak byłam w pierwszej ciąży z synkiem to było jej sporo. Nie wiem od czego to zależy. Na szczęście nie zależy od niej czy później pojawi się pokarm
No to dobrze, że nie zależy, bo ja u siebie może z kilka razy zauważyłam na piżamie jakieś tam plamki, a tak to nigdy nie zauważyłam, żeby jakoś bardziej się pojawiała. Chociaż w sumie mam na brodawkach taką jakby białą wydzielinę zaschniętą, ale żeby mi to brudziło bieliznę to nie. A naciskać się boje, żeby sprawdzić czy leci