- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Trzymaj się dzielnie kochana...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kiniaczek ja nie mam żadnego cieplejszego pajacyka, tzn mam ale raczej na przyszłą jesień (3-6 m-cy) ale wydaje mi się że body i jakiś cieplejszy dresik + kocyk powinny wystarczyć w zupełności, tymbardziej że ja mam termin ana koniec maja.
- JoannaL
- Wylogowany
- budujemy zdania
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ciężko mi sie ogarnąc z przeziębieniem W sumie nie wiem czy jechac do lakarza czy co? Bo antybiotyku napewno mi nie da (sama czuje ze dobrze sie czuje jak na antybiotyk ) wiec co mi moze dac??? Mam katarek,troche gardło mnie pobolewa i tyle ..ajjj sama nie wiem Jutro jade do laboratorium to może zajrze do lekarza Apropo laboratorium to kurcze musze specjalnie jechac bo jak sie okazuje do szpitala musze miec ,,potwierdzoną,,grupę krwi na ,,papierku,, W poprzedniej ciąży robiłam ten papier ale w szpitalu mi zgubili 0 musze robic drugi raz
Achhh laseczki czytałam że teraz wy sie wkórzacie na mężów/partnerów -skąd ja to znam Mój dzis wrócił do domu i co wkórza mnie najgorzej? że zachowuje sie jak bysmy sie nie pokłócili kilka dni temu,że jest wszystko super a on lata nade mna jak ....Wiadomo czego chce Najgorsze jest to że mi sie też chce I co tu zrobic?
Kochane z racji tego że mąż robi dzis wszystko za mnie a ja leżę i pachnę wzięłam się za ogarnięcie listy rzeczy dla Mikusia ,listy do szpitala itp.I tu moje pytanko-wiem że większosc z was kupiło/kupi dla malenstwa Oilatum do kąpieli a ja znalazłam dzis na allegro (w sumie przez przypadek)cos takiego z Ziajki - allegro.pl/ziajka-duzy-plyn-do-kapieli-n...0ml-i3054703387.html znacie to może ,albo cos słyszłyscie? Ja mam teraz dla starszaka Oilatum i w sumie cena jest dużo wyższa a rezultat -hmmmm jak dla mnie nie robi wrażenia .A w sumie Ziajka znana i jak dla mnie dobra firma-no i nie ukrywam że cena też sie liczy .Czytałam opinie i ku mojemu zdziwieniu 99 % wszyscy zadowoleni . I kurcze jest napisane że od pierwszego dnia życia Hmmmm sama nie wiem,może go zamówię i jak by co to dla Miłka zużyje
Achhh dzis mój M.wyciągnął wózek z garażu i zaczęło do mnie docierac że to już bliziuuuutko
No to wskakuje dalej na allegro i spisuje ceny żeby sie zorientowac co ,gdzie i z a ile
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
Uff dzisiaj taki mróz na polku a jeszcze cały tydz. podobno ma taki być
Słuchajcie, dzisiaj rozmawiałam ze znajomą i ona mi coś mówiła o becikowym 2tys.. że właśnie można się starać o podwójne becikowe.. pierwszy raz słyszałam ! Muszę poszukać czegoś na necie o tym, ale wiadomo że internet nie zawsze prawde mówi.. Więc może któraś z was słyszała o tym?
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Jedno jest państwowe a drugie od miasta/gminy. Każde ma inne wymogi. W Krakowie trzeba mieć dochod na osobe chyba coś ok 700 czy 800 zł jak dawno temu sprawdzałam. Co miasto to inne wymogi, niektore miasta nie wydają - najlepiej sprawdzić na stronie miasta.Faceci tylko jak czegoś chcą to są milutcy, hehe
Uff dzisiaj taki mróz na polku a jeszcze cały tydz. podobno ma taki być
Słuchajcie, dzisiaj rozmawiałam ze znajomą i ona mi coś mówiła o becikowym 2tys.. że właśnie można się starać o podwójne becikowe.. pierwszy raz słyszałam ! Muszę poszukać czegoś na necie o tym, ale wiadomo że internet nie zawsze prawde mówi.. Więc może któraś z was słyszała o tym?
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale jak masz możliwość, to najlepiej zapytać - nie zaszkodzi spróbować
- Karolka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Poniżej podaję linka do artykułów sprzedawcy u którego ja zrobiłam już raz zakupy i na pewno będę jeszcze coś kupować. Sprawdzony gość i ceny ma naprawdę przystępne.
allegro.pl/listing/user.php/run?us_id=4222926
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
- Karolka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja już nie śpię od 4 rano bo gardło tak mnie naparze że masakra szalik już na szyi, herbata zrobiona i mąż wysłany do apteki po prenalen icoś na gardło. Wiecie czy mozna brac coś do ssania, albo tantum verde? Solą już płukałam mało co się nie pożygałam.
Też chyba zamówię te kosmetyki z ziajki jeśli malutkirj się nie sprawdzą dopiero zainwestuję w emiolienty.
- Karolka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja też uznałam że najpierw zacznę używać zwykłych, polecanych przez innycgh kosmetyków dla małej a dopiero ewentualnie jeśli coś będzie nie tak to wtedy zmienię na te antyalergiczne. Z tych tańszych słyszałam że linomag też jest ok.
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dajcie znać jak tam Ziajka, może później kupię - bo tej marki w kosmetykach dla dorosłych nie lubię. Może linię dziecięcą mają lepszą
- Ane88
- Wylogowany
- budujemy zdania
u mnie ze spaniem też dzisiaj kiepsko... nawet w środku nocy zabrałam kołdre i poduszke i poszam do dużego pokoju... uciekłam od męża:P bo ani ja ani on by sie nie wyspał...
zjadłam śniadanie i myśle jakie by tu sobie zajęcie zorganizować...
ja też chyba kupię tą ziajke... używam z ziajki "mamamia" balsam przeciw rozstępom i póki co jestem zadowolona,bo nie mam ani jednego i nie śmierdzi:P
życzę wszystkim udanego dnia...pomijając tą zime za oknem:)