BezpiecznaCiaza112023

mamusie CZERWCOWE

11 lata 10 miesiąc temu #562620 przez Agusia83
Moja kolezanka w podstawowce miala luszczyce...ale to doslownie wszedzie, na twarzy, skorze glow, rekach, nogach....a inna kolezanka tylko na lokciach....da sie z tym zyc...

Haniu, a w najlepsze wlasnie wypilam szklanke karotki :silly:

Odnosnie makijazu...to wstyd...ale ja sie baaaardzo rzadko maluje...odkad jest EMi o prawie w ogole nie mam czasu...zreszta po co? I tak wiekszosc czasu siedze w domu...co innego jak chodzilam do pracy...no i wczoraj sie wymalowalam :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #562629 przez Hania84
Nie no A. ma tylko trochę na nodze...mam nadzieję, że nie rozsieje się to bardziej...dlatego jutro kupie mu tą maść.
A co to makijażu to ja też się nie maluję...w ogóle. Jedynie to nakładam puder w kremie jak wychodzę...choć ostatnimi czasy to nawet już tego nie używam. Pomadek nie lubię bo nie lubię tłustej powłoki na ustach...a cieni i tuszy nie używam bo mi zaraz oczy łzawią.
Taka ma natura :D

aaaa karotkę też mam :P hihi

11 lata 10 miesiąc temu #562632 przez Agusia83
Ja jesli juz sie maluje, to uzywam podru w kremie do tego mam bronzer w kuleczkach i tusz to rzes...ale tez musze miec sprawdzony...wiekszosc niestety mnie uczula i mam to samo z oczami...puchna i strasznie lzawia...a na usta to wazelina :silly: jestem od niej uzalesniona...albo blyszczyk...ale nie pamietam kkiedy ostatnio mialam go na ustach...
ale chyba musze sie zaczac malowac...tzn czesciej by podobac sie mezowi...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #562640 przez Hania84
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

11 lata 10 miesiąc temu #562643 przez Ikunia1910
ale licytacje smakowe :silly:

Nie mogę zasnąć znów męczy mnie zgaga:(
Moja mama się śmieje że małej rosną włosy, a ja już naprawde nie wiem co robić. Nieraz pomaga mleko, a nieraz zupełnie nic.

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

11 lata 10 miesiąc temu #562649 przez Agusia83
Ikunia, mnie pomagalo mleko, ale tylko na chwile...sprobuj kupic w aptece zmielone siemie lniane...dodawaj wody i rob taka papke...ta papka oblepi zoladek i powinno pomoc...zreszta renni tez mozesz brac...

11 lata 10 miesiąc temu #562669 przez Hania84

Wiecie...ale mi brzucho wyskoczył !!! Jest coraz większy !!!!

11 lata 10 miesiąc temu #562675 przez Agusia83
Napisalam dzis kolezankom z wrzesniowek, ze jutro musze im wstawic zdjecie brzucha, bo wywalilo go nieslychanie :silly:

Haniu,

11 lata 10 miesiąc temu #562681 przez Hania84
Agusia

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #562779 przez Marta1985

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 10 miesiąc temu #562836 przez Hania84
Witam sobotnio

Połamana jestem po tej nocy. Kark mnie najbardziej boli :(
Zaraz skoczę sprzątać, później apteka i market ... wszystko na mojej głowie bo mój A. pracuje praktycznie całe dnie od poniedziałku do soboty. Ale plus mam taki, że nawet duże zakupy robię sama bo podjeżdżam autem po market, biorę wózek i wszystko z wózka do bagażnika a później mój A. wieczorem wszystko wnosi :)

Malutka mnie rano kopniakami obudziła...chyba wołała jedzenia :P więc posłuchałam wstałam zjadłam i zajrzałam do Was ;)

Jakie dziś macie plany na sobotę brzuchatki? :)

11 lata 10 miesiąc temu #562847 przez Marta1985
My z mężulkiem mamy taki zwyczaj, ze cały weekend po 14 lutym robimy sobie jako walentynkowy wiec idziemy dziś na kolacyjkę zobaczymy tez co w kinie leci :) już włoski zakręcone paznokcie pomalowane i dalej wypoczywamy :)

W ogóle moja Mama znalazła paczkę pieluch tetrowych po mnie jeszcze z metka - są tak śnieżnobiałe i jakościowo dużo lepsze niż te ze sklepu, ze kupimy dla Bartusia tylko kilka kolorowych :)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #562906 przez WisniaJ
A nas dziś czeka imprezka "walentynkowa". Wczoraj byłam w moim ulubionym ciuchlandzie i zakupiłam sobie jeansowe leginsy, dziewczyny wam też tak brakuje jeansów?? A brzuch mi wywaiło... wyglądam jak wieloryb... ;) Ale koleżanki mama powiedziała mi wczoraj, że wyglądam jak w 5 miesiącu, a tu już siódmy za pasem... Wkleję zdjęcie jak będę miała chwilę, bo zaraz zabieram się za sprzątanie :)

Mnie męczyła zgaga na wyjeździe, pewnie przez ich miejscowe, ciężkie jedzenie. Masakra. Ale pomagałam sobie kładąc wysoko poduszkę i śpiąc na pół siedząco. A w domku jak mnie złapie lekka zgaga to piję miętę.

A wy baby znowu o seksie zboczuchy piszecie ;) U nas łóżko bez zmian a Przemek nadal szaleje za brzuszkiem :) Boję się co to będzie po porodzie jak nie będziemy mogli się kochać przez 6 tygodni, jak później się na niego rzucę, to oj będzie ciężko :)

Co do makijażu to ja akurat sobie na co dzień nie odmawiam, bo lubię ładnie wyglądać nawet jak idę po bułki do sklepu czy z psem, a i Przemkowi pewnie jakąś przyjemność sprawiam, jak o siebie dbam, więc nie zamierzam z tego rezygnować nawet jak nam się mała wykluje. Zwłaszcza, że jestem wprawiona i u mnie dzienny makijaż to 2 min roboty :)

Wczoraj wieczorem znowu się tatuś z córką komunikował, pukali do siebie a Przemek chichrał ;)

Jak tam u was waga? U mnie na szczęście już od 2tyg stoi, dalej 61, czyli 7kg na plusie :) We wtorek mamy wizytę u doktorka.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #562917 przez Marta1985
No już niedługo ostatni trymestr się zacznie :-) u nas 9 kg na plusie ale wszystko w brzucholek idzie chociaż teraz się rozrasta na boki a nie do przodu. My we wtorek też idziemy do lekarza i się okarze co z nami dalej :-( co do makijażu to ja też muszę co dziennie coś na buzię położyć ;-)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #562927 przez nsnatala
Witam Was serdecznie,
Wagą to ja się mogę przejmować. od początku ciąży przytyłam tylko 1,6 kg ( z tym, że moja waga wyjściowa to 89 kg ). Jak dla mnie to trochę mało przytyłam :( , ale przynajmniej mniej będę miała do zrzucenia :)
Zazdroszczę Wam wyboru imion, bo ja z moim mężem nie możemy się dogadać, a ja żartuję, że wybiorę imię na porodówce. :laugh:
Dziewczyny co jest lepsze: aplikator do noska czy gruszka i dlaczego. Mam z tym problem
Miłej soboty,
pozdrawiamy :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=57167 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=51247 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=51248 [/url]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka