BezpiecznaCiaza112023

mamusie CZERWCOWE

12 lata 1 miesiąc temu #563200 przez kejti22
No to po długiej przerwie jestem.. nic w życiu osobistym nie uległo zmianie, mały rośnie jak na drożdżach,z wyprawki mam już wszystko, niedługo wracam do domu do rodziny.. Bardzo się cieszę.. Psychicznie też jest już wszystko ok.. ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #563204 przez Hania84
No to się cieszymy kochana że wszystko okej :kiss: To witamy wśród żywych :)

WOW to ale ci poszło z tą wyprawką teraz :) :D fajnie...jedno z głowy to teraz możesz się skupić na sobie i Grzesiu :) Widziałaś naszą tabelkę nową? Kliknij pod moimi suwaczkami na napis "zdjęcia" a ujrzysz cuuudo hihi :D :P

12 lata 1 miesiąc temu #563217 przez kejti22
No to muszą się pojawić zmiany w tabelce, gdyż stwierdziłam,że skoro mam być samotną mamą to mam prawo dać synkowi na imię jak ja chcę, także zdecydowałam się na Jakub ;)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #563221 przez aleksiaa88
Dziękuję za oświecenie rampersowe
Marta1985 Co do narzuty to kupiłam w Merkury Market za całe 99zł po promocji normalnie to 150 kosztowały, super mi pasuje w takim kolorze mam ścianę.
Chrupie już drugą marchewkę takiego mam smaka trzecią sobie odpuszczę już, bo za chwile nie będę miała co do rosołu włożyć :silly:

12 lata 1 miesiąc temu #563230 przez Agusia83
Kejti, dobrze, ze sie odezwalas, bo sie martwilysmy o Ciebie...
A Kubus bardzo ladne imie :laugh:

Aleksia, faktycznie ladna ta narzuta :laugh: ale u mnie chyba nie ma takiego sklepu...

Haniu, na szczescie ja tez dostaje normalna wyplate...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Zastanawiam sie czy czekac na kolejne usg aby sie jeszcze raz przekonac, ze to chlopczyk :silly: , czy wyciagnac ciuszki po Emi i zaczac sprzedaz, np: na allegro...

Co do wagi...u mnie nadal 2kg na plusie..ale dobrze mi z tym...D. mowi, ze synus wyjada moje tluszczyki :silly:

12 lata 1 miesiąc temu #563239 przez Hania84
Na szczęście ja też mam wypłatę. Ale już niedługo, bo umowa mi się kończy w maju. Ale za chwile pieniążki na dziecko będą przez rok...podobne do wypłaty, więc się aż tak bardzo nie martwię...a później ... zobaczymy ... może przyjmą mnie z powrotem :)

Agusia, na pewno masz synusia :lol: ale mi się zrymowało :silly: jeśli lekarz dojrzał to w parę sekund to nie może być pomyłki :blink: ... ale jak tak bardzo się boisz to wstrzymaj się jeszcze do kolejnej wizyty i wtedy startuj ze sprzedażą :)

Co do wagi to nie wiem ile przytyłam czy też nie...bo nie mam sprzętu do pomiarów w domu :silly: (po co się stresować dodatkowo :silly: ) dowiem się pojutrze ile mam :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #563241 przez rysa
Cześć dziewczyny!Moj też jak wyjdzie do pracy przed 7 to dopiero po 18 jest w domu, ale już dawno się przyzwyczaiłam. Szkoda tylko, że zakupów dla maluszka nie możemy robić razem :(

Ja tymi rampersami jestem zachwycona, muszą być bardzo praktyczne na lato, tak mi się wydaje :)

Co do wagi to u mnie jest 7 kg na plusie.

A jeśli o seks chodzi to już dawno nic się u nas nie dzieje w tych sprawach. Ja po prostu kompletnie nie mam ochoty :huh:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #563244 przez Agusia83

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #563249 przez Hania84
łooo Agusia to masz chyba większy ode mnie teraz :) :D A cycuchy też niczego sobie :D Malutki będzie miał radochę :lol: Bardzo fajnie :) To teraz ja wpadłam w panikę, że chyba moja mała nie rośnie.

12 lata 1 miesiąc temu #563253 przez Agusia83
No cycki, to ja zawsze mialam spore, ale teraz juz o jakis 1 rozmiar, moze 2 poszly w gore :silly:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #563259 przez Hania84
No to ja wstawię swoje...ale myślę, że od poprzedniego nic się nie różni.
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #563262 przez Agusia83
Haniu jak dla mnie, to sie zmienilo...brzus urosl:) :lol:

ja mam 113,114cm w brzuchu...zalezy od pory dnia :blink:

12 lata 1 miesiąc temu #563265 przez Hania84
No to jak tak mówisz to muszę Ci wierzyć ;)

Ale teraz jak mierzyłam obwód to mam 117cm a wtedy 2 tyg. temu wychodziło mi 119cm...więc już sama nie wiem :S

12 lata 1 miesiąc temu #563272 przez Qltoorka
Hania84, tak mi się zdarzyło raz czy dwa zajrzeć co tam u koleżanek z czerwca i teraz z lekkim niedowierzaniem odkryłam, że mamy troszkę ze sobą wspólnego :)
1) też zmagam się z ogromną dziurą po usunięciu zęba :laugh: dwa razy kanałówka na 7-ce i w końcu usunięcie u chirurga
2) mój mąż też cierpi na łuszczycę-jednakże od dzieciństwa... :( nie chcę Cię straszyć, ale to choroba dziedziczna... Zawsze istnieje ryzyko, że nasze dziecko ją odziedziczy, choć wcale nie musi. Mój mąż stale nawilża specjalnymi kremami skórę (łydki+plecy) i naświetla specjalnymi lampami, tak więc mamy w domu swoiste solarium.
3) też się zajmuję tabelką lipcową-widziałam, że masz z tym problem. Jakoś nie mogę podejrzeć Twoich efektów pracy, bo link się nie otwiera :( Jakbyś miała jakiś problem to chętnie pomogę. Naszą lipcową też możesz podejrzeć w moim podpisie.

Pozdrawiam serdecznie wszystkie Czerwcówki :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu #563300 przez Hania84
Qltoorka witaj :)
No to faktycznie mamy wiele wspólnego :) Kto by pomyślał :)
Mój na szczęście ma tylko trochę na łydce. Mam nadzieję, że mu się to nie rozprzestrzeni. A co do dziedziczenia to nie wiem jak to z tym jest...ale mój ma już dwójkę dzieci z byłą żoną i one jak na razie tego nie mają. Może i nasze nie będzie miało ;)

No faktycznie mam trochę problemu z tabelką. Coś mi teraz szwankuje ten pokazywacz...więc tabelkę umieściłam na razie jako suwaczek widoczny od razu. Muszę dłużej nad tym pomyśleć co zrobiłam źle ale na razie odpuszczam bo czuję że już mi ciśnienie skoczyło :angry: Nie chce mi wyskoczyć komunikat "publikuj stronę" ... no i nie mogę zmieniać od razu w pokazywaczu jeśli jakaś dziewczyna wprowadzi zmiany...muszę znów od nowa zdjęcie robić...a to delikatnie mówiąc małe pierdu pierdu. A zarejestrowana jestem.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka