BezpiecznaCiaza112023

mamusie CZERWCOWE

12 lata 1 miesiąc temu #582258 przez natali
Wisnia sukienka jest boska sama bym ja wlozyla do slubu.
Kakaszka gratuluje mieszkanka.
Marta aranzacja wnetrz super dodam ze fiolet to moj ulubiony kolor.

Ja od rana znowu zla, znalazlam wozek ktory mi sie spodobal na internecie, dzwonie zeby o niego zapytac a Pani mowi ze juz go nie ma. :( Czuje ze nie bedzie latwo.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #582273 przez kakaszka
no i jestem jak zawsze w głębokiej d..pie. zaraz się normalnie poplączę. nie zdążyłam się pochwalić, że znalazłam mieszkanie, a tu gość dzwoni i mówi, że jego była żona stwierdziła, że będzie tam mieszkać i nic ja nie obchodzi. szmata zasrana, normalnie nie mam slów taka jestem wkurzona. zobaczę ją gdzieś na mieście włosy powyrywam.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #582276 przez Agusia83
Leze z Emi,właśnie zasnela.

Haniu,miałam żurek w butelce,ale gdybym miala góry kkiszone,zrobiłbym po Twojemu :laugh:

Marta sypialnia swietna,macie taki spory metraz ns nia?
Ja tez uwielbiam fiolet,ale ten kolor gości u mnie w salonie,a w sypialni mamjesien lniana i do tego na ścianie gdzie jest zaglowek łóżka mam czerwoną tapete w łuski węża.

U nas tez piękne słoneczko,ale spacer musimy odpuścić.

Kakaszka co za zolza...przykro mi. Na pewno znajdziesz cos o wiele lepszego.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #582304 przez Hania84
Oj kakaszka szkoda :( Ale zawsze jest tak że "nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło" , więc głowa do góry i znajdziecie na pewno lepsze :)A dla mamy masz już prezent? Co wymyśliłaś? Na pewno będzie dobrze u twojej rodziny, na pewno będą patrzeć na brzuszek ale to z podziwu :) Wszyscy pewnie stęsknieni na maksa :)

Marta sypialnia super i te kolory co napisałaś będą rewelacja! Właśnie macie taki duży metraż na sypialnię?

Ja właśnie skończyłam sprzątanie mieszkanka i też chwile sobie poleżałam, malutka tak się rozbrykała, ze pierwszy raz widziałam jak mi mocno brzuch podskakuje...hihi zabawne to było :D moja mała kruszynka :kiss:
Wiecie...podczytuję majówki i u lalki malutkiej wykryto jakąś wadę serduszka. Tak mi się smutno zrobiło. Ale mam nadzieję, ze to nic groźnego. Czasem jest tak, że po porodzie się wszystko zabliźnia i nie ma śladu. Trzymam za nią i za malutką kciuki. No i ponoć jakiś lekarz powiedział jej teraz, że ma dużego syna!!! A ona cały czas że to Wandzia. Hmmm może się pomylił :S
I tak się zastanawiam czy u mnie czasem się nie okaże że między nogami wyrósł jednak fifonek :S Oby nie bo mam sporo już różowych ciuszków :S :D

nsnatala - imię wprowadzone do tabelki :) Mam nadzieję, że już u Ciebie wszystko okej? A co Ci dolegało wczoraj?

12 lata 1 miesiąc temu #582318 przez nsnatala
Dzięki za wprowadzenie imienia.
Ja przed ciążą miałam rwę kulszową obustronną :(
Teraz za dużo pochodzę, poschylam się i ryczę z bólu, bo jest to cholernie paraliżujący ból. Dzisiaj jest już dobrze, nie rewelacyjnie, ale dobrze.

Kakaszka nie zazdroszczę. Też bym udusiła jak bym spotkała.

:laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=57167 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=51247 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=51248 [/url]

12 lata 1 miesiąc temu #582329 przez Hania84
Chyba tez coś takiego mam. Miałam już to też przed ciążą. Jak dużo pochodzę, coś porobię i się położę to później nie mogę wstać i mam mocny ból w okolicy ogonowej.

12 lata 1 miesiąc temu #582336 przez Marta1985
Ojejku :( to jest straszne z tymi wadami ... my będziemy na następnej wizycie umawiać się na kolejne usg bo ono powinno być miedzy 28 a 32 tc. i mam nadzieje ze będzie wszystko ok :blush:

A co do mieszkanka to kupiliśmy w okazyjnej cenie takie 76 m :) także zmieści się :)

12 lata 1 miesiąc temu #582575 przez WisniaJ
Dziewczyny ślub 22 marca, strasznie szybko się udało, trochę jesteśmy w szoku, ale to tylko ze względu na ciążę :woohoo: Pani Kierownik z USC chciała nas wcisnąć na tą sobotę, ale bez przesady ;) Moi rodzice wracają z urlopu zza granicy w piątek, będą mieli niespodziankę ;)

12 lata 1 miesiąc temu #582593 przez Agusia83
Wisnia,ciesze sie razem z Wami. To juz niecałe 3tygodnie:-)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #582608 przez rysa
Marta piękna ta sypialnia :) Moje całe mieszkanko chyba jest takiej wielkości jak to jedno pomieszczenie :laugh:

Wisnia piękna sukienka i nie droga, oby rozmiar był dobry bo ile razy cos zamawiałam z bon prixu to było za duże :dry: No i gratuluję szybkiego terminu :)

Co do wago to miałam się dzisiaj zważyć u mamy i zapomniałam :angry: Dwa tyg temu było +8, podejżewam że juz jest +9 albo nawt 10. Rwe kulszową teżmiałam,cała lewa strona mni4 bolała az do stopy. Gin stwierdził ,że jest prawdopodobieństwo że mały uciska jakiś nerw w kręgosłupie. Na szczęście przeszło bo bałam się że to już tak do końca ciąży będzie :angry:

Kakaszka nie dobrze z tym mieszkaniem ale głowa do góry na pewno znajdziecie lepsze.

No i u mnie też piękna pogoda, słoneczko i cieplutko, ptaszki śpiewają.Wiosna pełną parą.Szkoda, że od jutra ma być pogorszenie, dszcz i znowu zimno :(

12 lata 1 miesiąc temu #582633 przez Gochens
Hej mamuśki ;) właśnie zaczęłam weekend.. jupiiii !! na szczęście pracuje tylko do środy wię szybciutko mija i tym sposobem mogę cieszyć się długim weekendem nie tylko w majówkę hehe.

Rysa u mnie też będzie gdzieś + 10... jakies 2 tygodnie temu bylo + 8 i niestety bateria w wadze padła, nie mam kiedy wybrać się żeby ją wymienić, ale może to i dobrze ??

Wiśnia rzeczywiście sukienka super prosta ale elegancka moja koleżanka miała taką na swoim ślubie tylko że ecru wyglądała bosko ;)

Jutro mamuśka przychodzi mi okna pomyć uparła się jak osiołek mimo, że mówię jej, iż mój szanowny małżonek może to zrobić -o mało się nie obraziła, że nie chce od niej w ogóle pomocy więc już się zgodziłam. Jadę jutro do fryzjera muszę coś w końcu zrobić z tymi włosami. Po ślubie postanowiłam zmienić z blondu na toffi, po toffi był ciemny toffi a po nim..czerwień hehehe teraz czerwień się sprała i zostało coś bliżej nie określonego, jak maluch wyjdzie to przynajmniej się nie przestraszy :)

Pogoda w łódzkim piękna ;) Aż postanowiłam z pracy przejść się pieszo... godzinka czasu i na miejscu heh pachwiny mnie bolą ale co tam taki ruch to aż miło dla starych kości ;P

12 lata 1 miesiąc temu #582643 przez rysa
Gochens fajny suwaczek :)

Ja się ciesze że nie mam wagi w domu bo jeszcze przed ciążą miałam manie ważenia i na szczęście się zepsuła. Potem ważyłam się tylko na siłowni a teraz u mamy i gin.

Dziewczyny co myślicie o takim komplecie? Termometr chyba fajny ale nie wieem co myśleć o podgrzewaczu:

allegro.pl/show_item.php?item=3002659512...ff9b62fb8b71e1e483bb

12 lata 1 miesiąc temu #582657 przez Gochens
rysa ściągaj śmiało suwaka ;) Myślę, że komplet spoko w sumie nie mam porównania cenowego bo szczerze mówiąc nie interesowałam się tym jeszcze... Rysa skąd jesteś? daleko masz do Poddębic??

12 lata 1 miesiąc temu #582667 przez Gochens
aa już widzę że Bielsko-Biała..:) no to kawałek w sumie ...

12 lata 1 miesiąc temu #582688 przez Ikunia1910
Witajcie mamuśki :*

Gochens ja jestem z Łodzi :)

No jak już kolezanka pisala w łódzkiem pięknie :)
Ja dziś kupiłam juz roże na działkę:) Dobrze by było żeby pogoda sie utrzymała to bym pojechała zrobic porządki, pewnie krety skopały mi znów cały ogródek:(

Zośka się na szczęście jakoś przekręciła, nawala mnie cały czas kopytkami w dole brzucha ale za to juz nie uciska tak boleśnie na pęcherz.

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka