BezpiecznaCiaza112023

mamusie CZERWCOWE

11 lata 9 miesiąc temu #611281 przez violcia00
Witam.
Ja tez dzisaj jakos na nic sily nie mam...znow zle spalam-o 3 dopiero zasnelam,strasznie mnie glowa wczoraj bolala i nogi,nie wiedzialam co z soba zrobic :huh: no ale dzisiaj mamy nowy dzien,pogoda mi sie troche popsula,dzis bez slonca,ale tragedii nie ma :silly:

Juz troche ogarnelam mieszkanie,obiadu na razie nie robie bo mezus pozno wraca :P
Teraz chyba zrobie sobie mala kawke i mam ochote na ciacho :lol: a pozniej czeka mnie prasowanie-duzo tego mam :angry:

Ja torbe juz spakowalam-ale chyba nie mam wszystkiego,wole wczesniej,niechtam sobie lezy w razie''co' :blink:

Kakaszka milych zakupow i urzadzania mieszkania...
Aleksia Ty chyba jestes najlepszym prezentem dla meza i dzidzia w brzuszku ;)

Milego dnia dziewczynki :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #611367 przez rysa
Cześć dziewczyny!

Dostałam potwierdzenie o warsztatach "Mamo To Ja".Info jakie dokładnie odbęda sie wykłady i z kim, jakie będa konkursy i jakie niespodzianki na nas czekają.

Kakaszka powodzenia w przeprowadzcce i zakupach. :)

11 lata 9 miesiąc temu #611446 przez natali
Hej moja znajoma jest w 34 tygodniu ciazy i wlasnie znalazla sie w szpitalu juz w swieta byla na pogotowiu z bardzo silnymi skurczami ale podali jej cos rozkurczowego i wyslali do domu i teraz znowu z malutka wszystko wporzadku ale porod tak wczesny niesie ze soba konsekwencje mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze i do porodu jeszcze nie dojdzie.

11 lata 9 miesiąc temu #611485 przez Marta1985
Łóżeczko Bartusia przyszło :lol:

11 lata 9 miesiąc temu #611529 przez renata329
dziewczyny mam problem za dwa tyg mam wesele meza siostry i nie mam pojecia co mam sobie kupic do ubioru znacie jakies fajne sklepy internetowe z ładna odzieza ciazowa bo jak narazie nic mi sie nie podoba wszystko jest jakies bez wyrazu,ostrzegam mam b.duzy brzuch kazdy ze znajomych pyta sie czy termin mam na kwietnia

[url=http://www.zapytajpolozna.pl] http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=17870 [/url]

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #611548 przez WisniaJ
Marta zazdroszczę, też bym chciała już mieć wyrko, ale chyba dopiero w maju kupimy. No to teraz pogoń szybko męża niech je składa i pochwal się łożem dla małego księcia :woohoo:

Renata to współczuję, bo ja cały Szczecin obleciałam i ładnych ciuchów ciążowych dokładnie ZERO:) Na internecie spora oferta ale po pierwsze drogo, a po drugie - źle leżały na mnie te ciuchy co są dostępne na internecie. Jakieś takie niewymiarowe, rozmiar 36 wisiał na mnie jak 42, ogólnie krój worka, ale na modelce oczywiście wygląda pięknie i seksownie... Więc powodzenia życzę w szukaniu kreacji i trzymam kciuki, żebyś coś znalazła :S

Jestem dziś po moim ukochanym urzędowym załatwianiu, ale już wszystkie wnioski poskładane teraz tylko czekam na moje świeżutkie dokumenty z nowym nazwiskiem :blink: Swoją drogą co za porażka, że w tym kraju trzeba płacić 100ZŁ!!! za wymianę prawa jazdy, masakra jakaś, przecież kawałek plastiku kosztuje ich pewnie kilka złotych...

A chcę kupić tyle rzeczy i nie mogę się doczekać wypłaty, bo to już będzie komplet i mamusia będzie mogła w końcu zająć się sobą i torbą do szpitala, bo Gabryśka już jest obkupiona od stóp do głów :P

A pokażę jeszcze fotelik, który mknie już przez Polskę do nas:D
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #611603 przez Gochens
hej mamuśki ;))

Wiśnia fotel spoczko na bank maluch będzie w nim wyglądać bosko ;)
My już wyrko kupiliśmy i tak jak wspominałam w sobotę WIELKIE zakupy pościele, wypełnienia, przewijaki itd itd...

Renata zobacz na stronie 4mums.pl/c/193/elegancka-odziez-ciazowa-odziez-ciazowa.html

Przede wszystkim zobacz czy u Ciebie w mieście nie ma żadnego sklepu z odziężą dla mam.. Myślę, że dobrze było by przymierzyć ;) Niestety ceny są duże :(

Natali współczuje Twojej koleżance, ale trzeba być dobrej myśli.. U mojej np stwierdzili poronienie, wyczyścili ją i chcieli wypuścić po czym okazało się, że ma ciąże pozamaciczną... Zaczeli podawać jej chemie (po której o dziecko może starać się najwcześniej za 8 msc) po czym wypuścili do domu... Kilka dni później poszła na prywatne USG i co? okazało się, że ma krwiaka wielkości 5 cm i już krew w brzuchu... Natychmiast na operacje-wycięcie jajowodu.. MASAKRA takie rzeczy tylko w Polsce...

Co dziś na obiad u Was? U mnie była ogórkowa...mniam

11 lata 9 miesiąc temu #611619 przez aleksiaa88
U mnie bigos.
Zdrzemnęłam się trochę aż mi lepiej nawet mały chyba spał dopiero teraz się rusza.
Przespałam jak przestało padać padało już ponad 24h a tu nagle spokój.
A jutro pierogi z ziemniaków :silly:

11 lata 9 miesiąc temu #611632 przez WisniaJ
Zamierzacie w szpitalu mieć przy sobie plan porodu?

11 lata 9 miesiąc temu #611669 przez aleksiaa88
Czytałam sobie plan w necie i parę rzeczy by było do zaznaczenia, ale chyba i bez planu zapytają o nacinanie krocza, golenie i lewatywę więc nie wiem czy takie kartki się przydarzą i czy w ogóle ktoś o nie zapyta wydaje mi się, że chyba nie, może w większym mieście bo nie sądzę, że w takich szpitalach jakie mam nie opodal. Może prędzej w Rzeszowie

11 lata 9 miesiąc temu #611692 przez violcia00
Aleksia a w jakim szpitalu bedziesz rodzic???w jakim miescie?? ;)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #611733 przez aleksiaa88
A będziesz wiedzieć gdzie to?
Przypomnij skąd jesteś?

11 lata 9 miesiąc temu #611797 przez KasiaS
W szpitalu w którym będę rodzić mają taki plan porodu na swojej stronie. Z tego co wyczytałam na ich stronie położna po przyjęciu na oddział zbiera wywiad położniczy i wspólnie z ciężarną omawia plan porodu - wiec wtedy będzie się ten formularz pewnie wypełniać tzn. odhaczać :) Dokładnie dowiem się na szkole rodzenia na która już idę w sobotę. Zajęcia tam będą prowadzić położne właśnie z tego szpitala.
Czy widziałyście gdzieś w sklepach pościel "I love my bear"?

11 lata 9 miesiąc temu #611805 przez violcia00
Aleksia ja jestem z Rzeszowa,ty kiedys pisalas ze tez z podkarpacia wiec tak z ciekawosci pytam:)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #611821 przez Marta1985
Kupujmy małe opakowania kosmetyków do pielęgnacji :)

Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka