- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Aguś brzusio bardzo ładny, niezła wylla Jak cyknę też coś wstawię
Dziewczyny ja tu mam rady, żeby na początek nie szaleć z wielkością kosmetyku a bardzej pojemnością bo może okazać się, że dzieciaszek źle znosi dany kosmetyk i wtedy dupa..chyba, że dla nas się nada. Najlepiej zaopatrzyć się w coś małego na "spróbunek"
Co do koszuli też mam zamiar wyskoczyć na ryneczek i coś zakupić...sexowna i tak nie będę więc w coś supcio zaopatrze się już po wszystkim
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
ja niestety dostalam roztepow, ale tylko na piersiach. jednak rozmiar w bardzo szybkim tempie sie zmienil, wiec sie nie dziwie za bardzo. brzuch narazie sie trzyma, zobaczymy jak dlugo, bo cos mam zle przeczucie.
co do oliwki przy kompaniu dzieci, to slyszalam dwie opinie i nie wiem komu wierzyc. jedna jest, ze trzeba pare kropelek wtedy skora malenstwa jest fajnie nawilzona. druga, ze w zadnym wypadku nie wolno, bo zatyka pory i wyskakuja krostki. po sobie wiem, ze mi jakies gowienka wyskakuja na brzuchu jak smaruje oliwka, ostatnio cos na piersiach tez wyskoczylo, wiec chyba jest w tym troche prawdy. pewnie trzeba bedzie posmarowac i zobaczyc reakcje skory dziecka i potom zdecydowac.
moze w tym tygodniu spotkam sie z kolezanka, co ma 4 miesiecznego chlopczyka, to u niej wypytam jakich kosmetykow urzywa, ale wiem, ze napewno malo tego jest i tanim kosztem. kiedys mi mowila, ale zapomnialam, trzeba zapisac
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
zobaczcie jakie fajne I wcale nie drogie.. co myślicie?
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ikunia1910
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
a co do kosmetyków ja zamówiłam wszystkie możliwe próbki chyba... ale najprawdopodobniej będę używać tych z firmy Penaten.
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
A stronka zapisana
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- KasiaS
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Nie mówiąc już o nogach pani młodej..... zazdroszczę
Jeśli chodzi o kosmetyki to koleżance położna sugerowała, żeby na początek nie kupować za dużo kosmetyków i kupować je w małych pojemnościach. Trzeba po prostu wypróbować co maleństwu odpowiada
Jakiś czas temu dostałam wysypki po oliwce nivea i wylądowałam u dermatologa. Zaraz na wstępie lekarka odradziła mi oliwkę zwłaszcza tej firmy. Mówiła żeby przy dziecku w przyszłości też uważać. Podobno dermatolodzy odradzają używanie oliwek. Nie wiem czy to znów jakaś moda, która za jakiś czas przeminie i znów się do nich wróci...
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Teraz istnieja sudocremy, bephanteny, ktore sa swietne..ale dalej na podrazniona skore pupy uzywalo sie maki ziemniaczanej lub kapieli w krochmalu...
okropnie mnie bola te afty w buzi...kupilam dzis aphtin, ktory stosuje sie na plesniawki u dzieci...oby pomogl...
Hania, wraca juz do Niemiec...
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
Co do kosmetyków - ja chyba zdecyduję się na Nivea bo jakoś tą markę darzę zaufaniem Poza sudocremem, bo wszyscy to kupują i polecają.
Marta my mamy taką wanienkę tzn z tym termometrem, ale d Disney'a - jeszcze nie przetestowałam oczywiście Ale ten termometr działa na zasadzie ciepło - zimno, i chyba pokazuje po prostu zielony kolor, jeśli woda jest ok. My kupiliśmy fajny termometr: allegro.pl/microlife-nc100-termometr-bez...per-i3141078781.html i nim będę pewnie na początku weryfikować stan wskaźnika wanienki na wszelki wypadek
- KasiaS
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
ja dzis planach zakupy talerzy, garnkow, sztuscow itd. zalezy mi znalezc wszystko jak najtaniej, takze napewno pochodze troche po miescie. juz chce miec ta przeprowadzke za soba, ale jeszcze kupa roboty przed nami.
zycze milego dnia i zeby wiosna w koncu dotarla do kazdej z nas buziaki
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mam 2 koszule, kapcie ręcznik i nic więcej do szpitala i torbę i nie wiem kiedy ją uzupełnię bo ciężko mi to zrobić nie mam natchnienia, a poza tym jakoś nie wydaje mi się, że będzie mi potrzebna po co? do czego chyba za bardzo odpycham myśl, że znajdę się w szpitalu mózg wyprasza tą myśl skutecznie, może dopuści ją w maju i wtedy sobie uświadomie halo trzeba się pakować dziecko w drodze
Takiego mam lenia, a mąż ma jutro urodziny nic nie mam dla niego nawet placuszka nie chce mi się robić może owinę się w wstążkę i się podaruję