BezpiecznaCiaza112023

mamusie CZERWCOWE

11 lata 9 miesiąc temu #608773 przez Gochens
Hej dziewczęta ;)

Kejti nie słyszałam o czymś takim ale może brakuje Ci jakiejś witaminki czy coś..pogadaj z lekarzem i powiedz o swoich zachciankach ;P

Co do Zusu dzwoniłam do nich dziś i Pani mnie poinformowała, że Zus różnie wypłaca pieniądze a moim przypadku jest tak że od chwili zwolnienia do końca miesiąca więc wyrównanie dostane... Jakby nie mogli od razu przelać za całość ...

Byłam dziś na USG i dzieciaszek ma sie dobrze, ułożony główką do dołu raczej odwrócić się już nie powinien.. Wg USG jestem w 30 tygodniu i 3 dniu więc lekko mi maluch przyspiesza heh... Uspokoilam się troche, że wszystko gra ;P

Miłego dzionka dziewczynki

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #608801 przez aleksiaa88
Gochens super, że mały już się układa, mi też już 30 tydz stuknie na dniach a mały siedzi jak siedział czyli na skos z główką po prawej.

11 lata 9 miesiąc temu #608812 przez Gochens
Aleksiaa mojej znajomej odwrócił się na kilka dni przed porodem dopiero ..taki cwaniak był ;)

Także możliwe, że u Ciebie tak będzie... Jeszcze jest czas ;)

11 lata 9 miesiąc temu #608836 przez aleksiaa88
O jejciu 7 miesiąc a mi teraz przyszła ochota na męża, to nic że nie mogę się ruszyć, że przewracając się z boku na bok stękam jakbym ważyła ze 100kg ale głowa tylko o jednym myśli :blush:

11 lata 9 miesiąc temu #608845 przez Gochens
Aleksia u mnie to samo ;) Chęć też jest ostatnio nawet udało mi się namówić męża na małe co nieco :P Po chyba 3 tygodniowej abstynencji... Jednak to nie to samo hehe człowiek jedna pozycja jakoś takoś dziwnie jest ... Jeszcze dziecko jak kopnie w trakcie .... no jeszcze troche i będziemy świńtuszyć sasasa

11 lata 9 miesiąc temu #608937 przez aleksiaa88
Co tu taka cisza?

11 lata 9 miesiąc temu #609031 przez Agusia83
A mnie głowa bardzo boli. Mały chyba zmienił poxzycje bo rwa.mi przechodzi. Nawet nie wiecie jakie cieszę.poezji sie odezwę.

11 lata 9 miesiąc temu #609151 przez KasiaS
hej :)
Już po świętach :( dzidziuś mnie kopie jak szalony zwłaszcza jak słyszał śpiewy w kościele :) niestety podczas tych wszystkich nasiadówek świątecznych strasznie puchły mi nogi. Wracając w niedziele do domu nie mogłam ubrać butów. Ledwo je ubrałam i w samochodzie już musiałam ściągnąć, bo myślałam ze kozaki puszczą na szwach :) ha ha... Teraz już odpuściło, ale już nóżki nie te ;)
Co do pieniążków za L4 to tez tak się na początku zestresowałam, ale u mnie okazało się, że zakład płaci co miesiąc za ilość dni zsumowanych z L4, które wpłynęły w danym miesiącu. Wiec co miesiąc mam różne przelewy.

11 lata 9 miesiąc temu #609345 przez Agusia83
Niech juz nastanie wiosna,bo zwariuje. Jakiegos dola lapie. Do tego ostatnio podczas mycia zebow urazilsm sie szczoteczka i na to miejsce powstaly mi dwie,cholernie bolace afty. ciężko cokolwiek jesc. Plucze usta szalwia,smarujemy sacholem,ale narazie nie widać rezultatow.

Brzuch mam wypindolony w kosmos. Taka torpeda z przodu:-)

Kakaszka nie przemeczaj sie tym szorowaniem mieszkanka. Przystępuj trochę.

Gochens dr mówiła jak spory jest maluszek?

11 lata 9 miesiąc temu #609365 przez natali
Witajcie
Ja jakos nie mam natchnienia na nic po tych swietach, maly daje mi popalic wierci sie jak najety az czasami sprawia mi bol, no ale coz taki urok ciazy.
Moj synek chyba sie rozchoruje, ostatnimi wieczory ma podniesiona temperature mowi ze gardelko go boli i w nocy sie budzi dosc czesto.

11 lata 9 miesiąc temu #609522 przez aleksiaa88
Pobudka

11 lata 9 miesiąc temu #609544 przez Marta1985
Witam, ja już rano zakupy allegrowe zrobilam dla dzidziusia :-)

A za chwlike ide nadzorować ekipę remontowa :-)

Ogólnie to 8 miesiąc się zbliża :-)

11 lata 9 miesiąc temu #609551 przez Agusia83
Aleksia,ja nie śpię od 6 rano. Wy sie.budżecie troche pozniej? Jak twój synek?

11 lata 9 miesiąc temu #609575 przez KasiaS
Mnie dziś pobudkę zrobił skurcz potworny w łydce :)

11 lata 9 miesiąc temu #609620 przez violcia00
A ja mam juz dosc :huh: zle sypiam,w zadnej pozycji nie jest mi wygodnie,coraz gorzej ze mna,w nic sie nie mieszcze,dobrze ze jeszcze tylko 2 miesiace bo jest mi naprawde ciezko :huh:

U mnie pogoda jest super,od poniedzialko cieplej sie zrobilo,wczoraj juz bylo tak cieolo ze mozna bylo kurtke zdjac,dzisiaj tez ladnie sloneczko swieci oby ta pogoda sie utrzymala bo az chce sie zyc,ale cos opady jeszcze zapowiadaja :angry:

Dzisiaj w planach ostatnie zakupy,potem prasowanie jeszcze ciuszkow dla malego i bedziemy sie brac za ostre przygotowania pokoiku dla dzidzi :blink:

Torbe do szpitala tez powoli pakuje...

Milego dzionka dziewczynki :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka