- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
natali...pewnie taki twój urok...bo jak dobrze pamiętam to jakiś czas temu też pisałaś że cię boli w pachwinach i w podbrzuszu.
Hmmm to pewnie mnie dłużej potrzymają bo ja ciążowy cukrzyk jestem.
natali wróżę Ci , że tym razem pójdzie szybciej
Jak myłam dziś włosy to nie mogłam się zgiąć...mała zamiast mi ułatwić to mi jeszcze utrudniała wkładając mi nóżkę w żebro...chyba była bardziej wyprostowana i ni w ząb nie chciała ustąpić...a ja stękałam pod tym prysznicem i się męczyłam...a córa miała pewnie radochę z matki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Haniu... Przemek następne ma celować w syna, więc nici z recyklingu - 90% wszystkiego dla Gabryśki jest RÓŻÓWE
Marta ale bym zjadła ten sernik, jesteś okropna zaraz Przemek kończy się pluskać i idę wymyślić jakąś kolację, to może zapomnę o tym serniku... Ja za to w sobotę zabieram się do pieczenia biszkoptu na niedzielę, to zrobię ciasto z galaretką i truskawkami i bita śmietaną, bo na walentynki robiłam Przemkowi i wyszło pycha, więc nie bedzie wstydu podać rodzicom Stresuję się tą ich wizytą nie wiem czemu
Co do mycia głowy i w ogóle, to ja kupiłam na grouponie bon na farbowanie i pójdę sobie jakoś w połowie maja go wykorzystać, bo już mogę zapomnieć o spłukaniu farby nad wanną, ostatnio już miałam z tym wielki problem A nigdy nie farbowałam u fryzjera bo mi szkoda pieniędzy było, przy czarnej farbie to nie ma problemu, ale z brzuchem w domu już nie pofarbuję :/ Z resztą po wczorajszej walce z okolicą bikini i nogami stwierdziłam, że pójdę od razu na jakiś pedicure... Bo stopkowe SPA i malowanie paznokci ostatnio zajęło mi godzinę...
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Oj, mnie juz ciezko jest myc wlosy nad wanna...lepiej pod prysznicem...a maly to tez mnie tak kopie, ciagle wklada giczalki pod zebra...w pipce tez lubi pogrzebac
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusia, bo mały jest 100% facetem...wie gdzie ma grzebać
Ja w sobotę piekę ciasto coś a'la na szarlotkę...ale będzie z malinami bo mam w zamrażalce i muszę się ich pozbyć...a i mój A. mi truje, że zjadłby jakieś ciasto.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Wiśnia nie mów hop Dziś oglądałam zdjęcia ze sesji porodowej jednej kobiety i urodziła piątą córkę !!!
Agusia, bo mały jest 100% facetem...wie gdzie ma grzebać
Ja w sobotę piekę ciasto coś a'la na szarlotkę...ale będzie z malinami bo mam w zamrażalce i muszę się ich pozbyć...a i mój A. mi truje, że zjadłby jakieś ciasto.
Też czuję takie grzebanie w samym dole czasem to aż mnie śmieszy bo takie dziwne uczucie jest
Przestańcie o tych plackach pisać, bo ja mam czekoladę schowaną i zamierzam wytrzymać jak najdłużej nie poddam się w innym wypadku to ją spałaszuję w pół godziny jak to mam w zwyczaju, zajadam się paluszkami na razie pokusę czekoladową zwyciężam
- Ikunia1910
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Ale mi zafundowałyście czytania.
Piękne rzeczy dla maluszków.
Ja w poniedziałek byłam w tym dziadowskim zusie i okazało się ze pracodawca wszystkie papiery juz przesłał ale ze mi nie przyznają tych pieniedzy i ze mam czekac na list bo w tym liscie wszystko jest napisane. List przyszedł niedawno i tłumacza sie tym ze pracodawca zgłosił moje składki dopiero w grudniu a zaczęłam płacic od listopada i ze nie przysługuje mi płatne zwolnienie ani maciezynski bo nie mam 90. dni składek opłaconych...
Jak jestem wkurzona z tego powodu to sobie nie wyobrażacie za póltora miesiąca rodzi się dziecko mam paczkę pieluch i kilka próbek kosmetyków. I pomyśleć ze jeszcze czeka mnie włóczenie sie po sądach :/ Będę pisać odwołanie do zusu mam potwierdzenia przelewów na składki. Nie rozumiem tylko jednego skoro ja płaciłam to dlaczego ja jestem poszkodowana? Skoro nie mam wpływu na to jak pracodawca zgłosi do zusu. Takie rzeczy tylko w Polsce
Jutro jadę nad jezioro z babcią porobić porządki i troche sie zrelaksować przed kolejnymi wojażami w urzędach.
Nie wiem jak to wszystko się ułoży, chcę być dobrej myśli ale obawaim sie ze z naszym systemem to do porodu nawet sprawy żadnej nie będzie :/
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobrze, ze się odezwałaś, bo się martwiłam.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale jaja...moze idz jeszcze raz do pracy, powiedz, co i jak...zapytaj czmeu tyle zwklekali i niech moze oni zaczna Ci placic?
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
www.zapytajpolozna.pl/media/kunena/attac...708_1998250511_n.jpg
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Ja idę dziewczęta spać bo Bartuś mi łapkami po zebrach macha i średnio to przyjemne podczas siedzenia No i jutro przed 8 muszę na plac budowy iść bo drzwi zewnętrzne będą wymieniac
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No dokładnie te nóżki są boskie hihi
Też uciekam spać...do jutra brzuchatki
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zdjecie przesłodkie...tez te nozki mi sie spodobały
U mnie burza jutro pewnie nigdzie nie pojade jak bedzie padało,a na to sie zapowiada tez zaraz ide do łóżka,sprobuje chociaz bopewnie nie zasne za szybko
Dobrej nocki brzuchatki
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
w pierwszej ciazy tez mialam tyle sily i weny na wszystko a teraz az sie martwie bo ruch w ciazy jest bardzo wskazany a ja z domu prawie nie wychodze
Ikunia wspolczuje ale tupet maja porod tuz tuz a ci taki nr wywineli, nie poddawaj sie i walcz o swojw