- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Przypomnialam sobie, dziewczyny zaopatrzcie sie w witamine D i K dla maluszka...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- KasiaS
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
aaa i mam sudocrem i nappiderm...a do siebie mam maść maltan
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Małgoś dawno Cię nie było Co u Ciebie? opowiadaj!!
Co do ślubu i wesela, ja od zawsze pragnęłam weselicha a najlepiej takiego jak w filmach, wielka posiadłość, ślub na powietrzu ochy i achy My szybko zdecydowaliśmy się pobrać zaręczyliśmy się w grudniu (wigilia) a w lipcu już ślub Udało nam się znaleźć wszystko co chcieliśmy więc stwierdziliśmy, że nie ma na co czekać może dlatego że ślub był w piątek (piątek 13-go) heh Wesela mieliśmy na ok 65 osób a poprawiny już w ogrodzie u teściów... Nie wyobrażam sobie nie mieć wesela czy przyjęcia po zaślubinach, fajnie że bliscy mogli bawić się razem z nami No ale każda kobieta ma inaczej
Hania jeszcze wszystko przed Tobą
mnie na tych warsztatach też się średnio podobało...na warsztatach "bezpieczny maluch" było ciekawiej i dostaliśmy dużo gadżetów typu butelki, smoczki i inne praktyczne rzeczy więc naprawde fajnie
Słońce próbuje się przecisnąć więc czekam na nie z kawką w rączce
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kupujesz takie kapsulki, w ktorych jest witamina d i k...chyba k podaje sie do 3 miesiaca zycia, a d jeszcze dluzej...
i dajesz maluszkowi do buzi po kropelce...on to z checia zje, bo smaczne
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- KasiaS
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tak wogole to dzien dobry
U mnie dzis ladna pogoda,chyba w koncu wezme sie za mycie okien,jutro pojade kupic karnisze izaloze firanki do pokoju Oskara...jeszcze jakis dywanik,komoda i kilka obrazków i zrobi sie juz tak bardziej przytulnie,tyle ze na dywan i komode jeszcze musze poczekac...moj maz tez nigdy nie ma czasu zeby ze mna pojechac,wiec bede musiala sama,moze kolezanke zabiore bo nie lubie sama lazic po sklepach
Dzisiaj mi sie dobrze spało,choc poczatkowo myslalam ze znow bedzie to nie przespana noc,ale jednak sie udalo i czuje sie wyspana,choc nad ranem 3 latnia corka moich sasiadow strasznie krzyczala i kazdego ranka tak jest,nie wiem co oni jej robia ze tak wrzeszczy
Co do slubu to jak wiecie nie dawno wziełam-tez byl skromny,ale zawsze marzyłam o białej sukni i weselichu i tak tez zamierzamy zrobic-w czerwcu przyszłego roku na ok.100 osób-troche mamy pieniazków odłozonych wiec sie uda zorganizowac impreze...ja z koleii za bardzo nie moge liczyc na pomoc moich rodziców,bo tata tylko pracuje,teraz w pazdzierniku moja siostra bierze slub i tata bierze kredyt zeby jej pomoc,mi tez napewno cos tam dołoża,ale nie chce zeby sie gdzies zaporzyczali,ile beda mogli to mi doloza...kazdy rodzic chyba chce jak najlepiej dla dziecka
Haniu to dobrze ze lenka jest główka w dół-masz pewnosc ze porod bedzie naturalny,bo jakby byla inaczej ulozona byla by mozliwosc na cc
www.zapytajpolozna.pl/components/com_kun...h/emoticons/grin.png
Co do witamin ja nie mam zadnych,ale z tego co kolezanka mowila,ta co nie dawno rodzila,to tutaj po porodzie wypisuja recepte co potrzeba dla dzidzi wiec zaczekam i po porodzie zakupie
Agusia- Emi ŁADNIUTKA
Miłego dnia dziewczyny
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
My zaręczyliśmy się w 2009 ale planować wesele zaczęliśmy dopiero jak znaleźliśmy oboje dobra i stalą prace - a przygotowania trwały u nas ponad rok.
Ja zawsze marzyłam o dużym ślubie i weselu z racji tego, ze ja mam duza rodzinę i dość daleko to w grę wchodziło wesele dwudniowe z noclegiem w hotelu o ślubie kościelnym nie wspominając bo to była podstawa. W sumie było ok 70 osób - to tylko najbliższa rodzina i znajomi.
Mężulek mój wolał skromny ślub ale ja troszkę uparta byłam w tym temacie bo stwierdziłam ze przez cale życie nie chce żałować tej decyzji i stwierdził ze skoro mam być przez to szczęśliwsza to on się zgadza :)I teraz się cieszy, ze mi uległ bo i jemu i wszystkim gościom impreza się bardzo podobała i do tej pory wszyscy ja mile wspominają
Kosztami dzieliliśmy się po połowie oprócz strojów U mnie była kwestia taka ze rodzice chcieli zapłacić za moja część, a mąż płacił sam. Ja jednak umówiłam się z rodzicami, ze spróbuje sama zaoszczędzić a to co oni mieli dadzą nam w prezencie - i to była dobra decyzja bo nauczyłam się oszczędności - w innym przypadku pewnie bym ta kasę przetraciła.
Nie powiem, drogo nas ta impreza wyszła ale dzięki prezentom rodziców ogromnie nam się to zwróciło
Powiem wam, ze nie żałuje tego wszystkiego - był to najpiękniejszy dzień w moim życiu
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
violcia - fajnie, że masz tam jakąś koleżankę, zawsze możesz wyskoczyć gdzieś, pogadać...ja co prawda mam tu tez jedną Polkę...ale ona pracuje tam gdzie mój A. i ma tyle samo czasu co mój...więc malutko, by ze mną gdzieś pójść...a i ona zawsze wszędzie prawie to ze swoim mężem by chodziła...a mnie nie uśmiecha się z nim kupować komody i łóżeczka dla mojego dziecka bo jestem z nim w nie najlepszych relacjach od lutego. Więc zostaje mi tylko mój A.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
w sypialni mamy meble z jasnego drewna...pojechalismy do hurtowni takich mebli i w bardzo dobrych pieniadzach zakupilismy komode i 2 szafeczki przylozkowe...
jak dla mnie wiele takich rzeczy w ikei jest niechlujnie zrobione ...dlatego wolalam zdecydowac sie na cos bardziej solidnego....nie kupujcie komody, jesli jest zriobiona z plyty 16mm...musi byc juz 18mm, a wowczas wytrzyma dluzsze uzytkowanie...
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Ale sobie powspominałyśmy z tym weselichem