BezpiecznaCiaza112023

mamusie CZERWCOWE

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #619277 przez Gochens
Kejti byś się podzieliła a nie... Ja póki co mam zgagę ale myslę, że takie lody były by idealne ;)

Jak tam konkurs? Wygrywasz?? :)

Wiśnia dasz radę !! mnie się dziś wydawało, że jakieś te maszynki tempawe heheheh

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #619282 przez kejti22
Gochens a nawet nie wiem szczerze mówiąc, jest 60 lajków.. a poducha by sie przydała :P hehe

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #619286 przez Hania84
Aj kejti...no coś ty...ja się staram na wszystkie wasze posty odpisywać...dziewczyny też...a jeśli się coś takiego zdarzyło, że któraś nie odpisała to pewnie przez święta :)

Ja też dziś się opchałam lodami ...uwaga !!!!! Zjadłam aż 4 rożki !!!!!! Musiałam, bo mnie kuzynka wkurzyła, że do matury nie podchodzi !!!! A chodzi do liceum i robi głupotę roku !!!

Na zgagę zaparzyć sobie proszę 3 łyżki siemienia lnianego i po ostygnięciu zjeść :) Albo migdały...lub pestki dyni :)

kejti, to super że już masz wyprawkę w komplecie :) Masz możliwość zrobienia zdjęć i wstawienia, byśmy też mogły popodziwiać twoje cuda co kupiłaś ? :)

11 lata 8 miesiąc temu #619298 przez Gochens
Kejti to dawaj stronę dziewczyny Cie na bank wspomogą... a co do nie odpisywania na posty też tak czasami czuję :( no ale nie da rady odpisac wszystkim na wszystko :)

Kurde lece po lodyyy :)

buziako

Hania ja stosuje Reni właśnie muszę je zaaplikować ;) Ale dziękuje za radę :*

11 lata 8 miesiąc temu #619308 przez Hania84
Gochens ja podałam naturalne środki :P

Właśnie leci na niemieckiej tv Na RTL II program o młodych mamach...niektóre jeszcze w ciąży niektóre rodzą a niektóre po porodzie...ale śliczne są te dzieciaczki do wycałowania :kiss:

11 lata 8 miesiąc temu #619309 przez kejti22
Oto stronka :)
www.facebook.com/photo.php?fbid=43905736...80161&type=1&theater

A zdjecia, czemu nie :] tylko na pewno nie dziś :P

11 lata 8 miesiąc temu #619319 przez aleksiaa88
Lody z biedrony czekoladowe mmmmmmm

11 lata 8 miesiąc temu #619321 przez Agusia83
D. Właśnie zawozi Emisie doj mojej mamy. Ja dziś ciągle wymiotuje,skurczy jest mniej. Synus daje osobie znac.non stop.

Ja juz wiele ciuszki popralam,ale nie prasowapam. Jednak odkąd pojawiła sie Emi kompletnie nie mam na to czasu.

Zaskoczylyscie mnie z tym co wam sie dzieje.pod prawa piersią.. wczoraj zauwazylam,ze tam mnie boli..wyszło mi coś brązowego,jakbyskorami.oceniała i.jestpodrazniona,boli..tez myslalam,ze to od stanika.

Mnie na zgage pomaga rennie.na 10 minut,to samo siemie i mleko.

11 lata 8 miesiąc temu #619334 przez aleksiaa88
Mnie już stanik też denerwuje wrzyna mi się zostawia ślady uciska no szlak mnie trafia czasem już nie mogę wytrzymać i ściągnę jak wiem, że nikt już niespodziewany nie przyjdzie lub wiem, że nie będę musiała z zaskoczenia drzwi otwierać, a głupio tak przy obcych bez poza tym są wielkie, mam w planach zakup stanika ale mi się nie che dupy ruszać do miasta

11 lata 8 miesiąc temu #619336 przez violcia00
Kejti śliczne to zdjęcie i Ty jesteś piękną kobietą :blink:

11 lata 8 miesiąc temu #619345 przez kejti22
violcia00 Dziekuje :kiss:

11 lata 8 miesiąc temu #619348 przez Gochens
Ja z tym pieczeniem to na początku myślałam też, że od stanika ale dziwne było to że nawet kiedy np w sobote latałam bez to i tak mnie to piekło jakby skóra była poparzona w tym miejscu... I wtedy zaczęłam gooooglować i wyszło szydło z worka ;)

Kejti fakt zdjęcie niesamowite a Ty wyglądasz ślicznie ;)

Dziewczyny głosujcie na Naszą czerwcóweczkę ;)

11 lata 8 miesiąc temu #619358 przez natali
Z racji 31 tyg chcialam sie pochwalic moim brzuszkiem ale niestety przewod od tel gdzies wsiakl :angry:
Kejti jak glosowac na twoje zdjecie, chetnie wspomoge.
Z tymi bolesciami pod cycusiem to mnie zaskoczylyscie nigdy z czyms takim sie nie spotkalam ale na szczescie mi nie dolega.
Zgaga..... tak mi dokucza ze mam dosc co gorsze nic nie pomaga a jak pomoze to doslownie na chwile. pali mnie w przelyku po kazdym posilku nawet po owocach, przy zmianie pozycji siedzacej czy lezacej, wywnioskowalam ze to spowoowane jest uciskiem dziecka i nic na to nie poradze chyba ze maluszek sie przesunie to moze mi ulzy.
Postaram sie znalezc ten kabel jak mi sie uda to jeszcze wam wstawie fotke.

I wkoncu wybralismy imie jeszcze nie na 100% ale jest nasz maluszek prawdopodobnie bedzie mial na imie Ernest :laugh:

11 lata 8 miesiąc temu #619368 przez aleksiaa88
Ernest dawno nie słyszałam tego imienia czyli mało używane czyli jak dla mnie jest ok
Mi się podobaj takie mało spotykane właśnie

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #619375 przez Hania84
Ja nie nosze stanika od kilku miesięcy już. Pewnie to nie wyjdzie na dobre moim piersiom, ale mam to w D... przynajmniej nic mnie nie ciśnie , nie piecze itp.

Agusia...podziwiam Cię ...nie zdecydowałaś się jeszcze na lekarza? Zamęczysz się. Obyś się nie odwodniła przez to i oby to nie było nic groźnego. Pamiętaj, że jesteś w ciąży i musisz też myśleć o dziecku...2 dni wymiotów to już sporo...zwłaszcza dla kobiety w ciąży.
...bo zaraz pójdziesz na karnego jeża :S :cheer:

Natali czekamy na zdjęcia, jak znajdziesz kabel :)

Erneścik ...fajne imię :) rzadko spotykane.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka