- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Byłam dzisiaj na łowach w lumpku i się strasznie obkupiłam tzn Filipa, za to zmęczyłam się strasznie bo aż 3godz grzebałam. Jutro może wrzuce jakieś fotki
Co do ruchów to ja czuje bardzo ale żadko sie zdarza że są bolesne
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Haniu Twój brzusio też fajny
Wiśnia super te naklejki .Ja też myslałam o takich,ale podobnie jak dziewczyny wynajmuje mieszkanie,moze kupie jakis wiekszy obrazek,widziałam ostatnio ładny z kubusiem puchatkiem
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Co do ruchów to mały jest głową do góry i to nią daje mi po żebrach czasem sobie krzyknę jak mnie walnie.
Tak się dziś obżarłam jak zjadłam sporą porcję owoców i jeszcze budyniu czekoladowego mi się zachciało.
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
Rysa ty coś kłamiesz z tą ciążą Super masz brzucha w ogóle nic prawie nie widać, mogłabyś brać udział w programie "ciąża z zaskoczenia" Tak są takie kobiety co im się dzidzia tak układała, że nie zorientowały się, że są w ciąży Jakbym nie widziała twojego brzucha to bym chyba nigdy w to nie uwierzyła
Ja do lumpika lecę w piątek i mam nadzieję, że też się z Garyśką obkupimy
Czekamy właśnie aż tatusiek wróci z pracy bo wiezie mi porcję orzeszków ziemnych, no taką mam ochotę, że bym chyba pół miasta przetrzepała byle je zjeść
- KasiaS
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Marta ja polecam ci SH na ul. Francuskiej w Katowicach na samej górze ulicy koło tego nowo wybudowanego sądu. Ja tez nigdy nie lubiłam takich sklepów... ale teraz dla synusia trochę ich zwiedziłam i tam właśnie kupiłam większość rzeczy. A czy te badania prenatalne to na ul. Wróbla bo dziś tam byłam się zorientować... I i II prenatalne robiłam właśnie w szpitalu Angelius.
Ja też myślę o naklejkach na ścianę... ale jak zwykle mam rozterki czy na kolorowo czy bardziej stonowanie. I ostatnio doszłam do tego że jedną ścianę zrobię dla mnie a drugą taka widoczną z łóżeczka kolorową dla syneczka na razie kolorowego nic fajnego nie znalazłam poza drzewami (ale już w salonie mamy drzewo, w przedpokoju tez taki motyw, więc może być za dużo). A nad tym zastanawiam się na ścianę "moją" (będzie za głową dzidziusia i w kolorze beżowym raczej):
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
Kasia S mi jedzie w plecy, w boczki, w brzuch. w ogole teraz wygladam jak beczka na nozkach. zamiast boczkow moglo pujsc w tylek, przynajmniej troche proporcjonalnie by wygladalo. no ale tluszczyk osiada tam gdzie juz wczesniej sie osiedlil, czyli u mnie to boczki, oj sorry wielkie boczencje
kolacja sie robi, dzis w planie ( nie moim ) mecz na necie, wiec nawet nie bede miala mozliwosci was poczytac. korzystam poki moge
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Ale gdzież tam...rysa tez nie ma najmniejszego brzuszka. Prawidłowy Nie mówcie tak, że ma taki mały bo dziewczyna się będzie zamartwiać. Rysa twój brzusio tez super i dobrych rozmiarów
A tatuaż masz świetny
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Kasiu tak chodzi mi o przychodnie na ul. Wróbla ja jestem zadowolona
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
I jesteśmy po wizycie ogólnie wszystko super ale Bartus dupka do świata się odwrócił po całości i jak do 30 kwietnia się nie odwróci to 27 lub 28 maja umawiamy się z doktorem na Cc. Pozatym ma 1,5 kg i raczej będzie maluszkiem.
Kasiu tak chodzi mi o przychodnie na ul. Wróbla ja jestem zadowolona
Mój ma koło 1400 wiec też będzie chyba maciopki
- KasiaS
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja od moich koleżanek z pracy dowiedziałam się o tym lekarzu - kilka z nich się leczyło z powodzeniem bo niemogly zajść w ciąże a reszta jak zaszła w ciąże to tylko do niego Mozna powiedzieć ze to jest urzędowy lekarz ginekolog
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Marta a Bartuś jeszcze się pewnie obróci,troche czasu mu zostaLo
Swoją drogą to zastanawiałam się czy jak dziecko jest już ułożone główkowo to jest możliwość że jeszcze sie odwróci pupą?
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa