- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Marta synuś będzie wystrzałowo wyglądał w tych ciuszkach Mały przystojniaczek nam się szykuje fajne dżiny widzę, że nawet jedne są w kroku rozpinane...czadowo
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Co do zainteresowania rodziców to u mnie jest identycznie. Pomimo że z mają Mamą nie zawsze miałam dobry kontakt(dlatego się wyprowadziłam z domu jak miałam 18 lat),to ona się bardzo zaangażowała w moją ciąże(aż za bardzo), finansowo chociaż żyje tylko z emerytury i dorabia jako opiekunka.Zawsze kupi jakiś drobiazg dla małego,jakiś ciuszek, pościel itp.
A rodzice R.wogóle nie wykazują żadnych chęci żeby pomóc
Co do facetów to faktycznie R.zazdrości że sobie siedze w domui "nic nie robie".
Kurde z tą położną to tez nie wiem jak to jest?W Pl napewno Przychodzi dopiero po porodzie ale nie wiem kiedy trzeba to zgłosić i gdzie(w przychodni czy w szpitalu)
Marta ale super ciuszki i wogóle nie widać że z lumpeksu.Też się wybieram jutro na jakieś łowy
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Fajniejsze rzeczy kupiłam niż dostałam od koleżanki a tu wogole nie widać śladów użytkowania
Co do tej położnej przed porodem to się zapytam dziś na szkole rodzenia albo jutro w recepcji przed wizyta u gina
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
A jak.wróciłam,pobawilam sie z Emi,przygotowalam do obiadu i poszliśmy spac. Niedawno zjadlysmy 2 danie.
Nie moglam sie skupić przy gotowaniu,bo maly ruszał sie jak spalam a wowczas czuje taki dyskomfort.
Jak urodziłam Emi i wróciliśmy z jia ze szpitala,to na drugi dzień dzwonilam do przychodni by polona przyszła. Miałam nawal pokarmu,cycki okropnie bolaly,myslalam,ze eksploduja. A polozna zjawiła sie po 20 minutach i bylam jej za to dozgonnie wdzięczna.
Marta,ciuszki piękne. Jak bylam w centrum miasta wstąpiłam do 3 lumpkow i nic nie znalazlam. A chciałam zasłony do pokoju Emi.
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
tak sie zastanawiam, ze jakby nie forum, to bym nawet i nie wiedziala, ze jakies polozne przychodza. ale jestem ciemna w tym temacie
dziewczyny zazdroszcze wam zdolnosci wyszukiwania czegos w lumpach. ja za cholere nigdy nic fajnego nie widze. moze dlatego, ze u mnie w miescie sa ona melutkie, powiedzialabym klaustrofobiczne, wszystkiego duzo w malych pomieszczeniach i sie gubie.
u mnie tesciowa jest bardzo zainteresowana moja ciaza. raz mnie poglaskala po brzuchu, raz dostalam jednego pomarancza, bo potrzebuje witamin, no i wymyslila, ze kupi wozek ( chociaz dostanie od kuzynki, a pieniadze nam sie bardzo przydadza w gotowce). to tyle z historii o tesciowej przez 7 miesiecy. szkoda gadac pytania jak sie czuje nie uslyszalam ani razu, nie dodaje, ze mieszkalismy pod jednym dachem.
co do facetow, to dzis uslyszalam, ze ciaza to nie choroba i ja przesadzam jak mowie, ze jest mi ciezko. i wez tu pros sie o wsparcie i zrozumienie. faceci to buraki jednym slowem.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A my z Lenka spałyśmy od 15-16.30 Moja mała to okaz lenistwa gdybym się nie schylała po coś, albo nie przewracała z boku na bok to bym nawet nie wiedziała, że w ciąży jestem. Rusza się tylko po na prawdę DOBRYM jedzeniu albo wieczorem jak już leże w łóżku...a tak to cały dzień spokój.
Ja od teściowej też nic nie dostałam (ale ma skromną rentkę więc nie wymagam), nie spytała jak się czuję itp. ale wybaczam jej bo ona po prostu już taka jest. Nie robi tego złośliwie czy coś w tym stylu...ale po prostu tak jakby się wstydziła o to zapytać ... a na pożegnanie to mnie mocno przytuliła i to mówiło samo za siebie. Po prostu jest kobietą bardzo skrytą.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Fajnie macie dziewczyny z tym spaniem...ja mam problem ze zaśnięciem w nocy,a co dopiero w dzien,nie ma takiej szansy...zresztą dzisiaj miałam dużo roboty w domu,brzuch chwilami mnie bardzo bolał,na szczescie juz przeszło
Mój Oskar coraz częściej i mocniej daje znać o sobie,czasem to nie wiem jak sie położyc bo kopie z każdej strony i tak jak kiedyś pisała Agusia czasem obserwuje jak mój brzuch sie rusza,fajny widok
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
My byliśmy dziś na szkole rodzenia - teraz obiecałam mężulkowi seans filmowy ale jak tylko się skończy i nie zasnę to wam wszystko napisze a jak nie to jutro z rana
Co do facetów to mój mężuś tez dziś mnie wkurzył
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Ładne wyszukujecie te ciuszki. Ogólnie rzecz ujmując to jestem za kupowaniem małych ubranek w lumpku bo niektórych nowych i tak się nie założy bo szybko wyrośnie albo nie trafi się z rozmiarem. A w lumpku można naprawdę ładne i niezniszczone ubranka kupić. Sama dużo podostawałam od koleżanek i obkupiłam wlumpku. Oczywiście mam też nowe tak do szpitala, lekarza czy jakieś inne święto. Najwyższy czas bym wyciągnęła je z reklamówek i zaczęła tematycznie układać w szufladach by widzieć co jeszcze należy dokupić.
Co do teściowych i mam to u mnie też są skrajności. Mieszkam z moimi rodzicami i dla mnie normalne że dokładam się do życia. Płace wszystkie rachunki a jak jestem na zakupach to nie kupuje tylko sobie ale dla wszystkich. Jednak mimo to zawsze jest jakieś ale. Mama nie pracuje, siedzi w domu i jak to mąż mówi "ciągle jest w trasie po sąsiadkach". Jak do tej pory to może z trzy razy dotknęła mojego brzucha i powiedziała że słabo musi się ruszać bo u niektórych to widać jak wypycha części ciała. Mąż powiedział,że "po prostu się mamusi boi"... No i kupiła z 5 rzeczy w lumpku.
Teściowie to się tak cieszą, że teściu dzwoniąc z zagranicy do swojej żony to nie pyta się jak u niej tylko jak ja się czuję i żeby pilnowała bym się nie przemęczała i uważała na siebie i że mogłabym już zrezygnować z pracy. Raz na tydzień szwagierka z teściową są w lumpku i zawsze coś kupią jak nie niuni to mi bym miała w czym chodzić. Teściowie dołożyli nam aż 500zł do wózka jak go kupiliśmy twierdząc że połowy nam nie dadzą bo moi rodzice też coś powinni się dorzucić- ale oni tylko skwitowali,że drogi i że chyba za tą cenę to sam jeździ i sam buja. No cóż my nawet nie liczyliśmy że teściowie nam dołożą, z czego oczywiście jesteśmy zadowoleni bo za to możemy kupić coś innego maluszkowi.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
malutkamilka to masz fajnych teściów. Rzadko się tacy trafiają
Kupiłam dziś dla Lenki pierwszą paczkę pamperów i szczotkę z miękkiego włosia
Idę zaraz poczytać "faceta na telefon " ... a mój siedzi przy piwku i ogląda program o TIR-ach.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Musze na lumpku znalezc zaslony z kubusiem puchatkiem, a najlepiej z jakimis zwierzatkami z dzunglii...chyba za niedlugo w koncu ruszy sie remont pokoju
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.