- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
co do ciuszkow, to wlasnie dlatego chcialam chlopaka, bo mi sie wydawalo, ze jest go prosciej ubrac, bo ogolnie nie przepadam za zakupami ciuchowymi. ale jak zobaczylam i dotknelam miniaturki sukieneczek, a zwykle spiochy dla chlopcow, to szybko zmienilam zdanie. jednak to sobie nie lubie kupowac ciuchow, a coreczka juz czuje bedzie obkupiona
Agusia pokornie siadam na karna zabe
milego dzionka dziewuszki zycze i sloneczka, takiego jak u mnie ( w koncu )
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Kasiu S ja już wiem że po porodzie będe miała dwoje dzieci w domu bo R. nie mówi o niczym innym tylko o tym w co i czym będzie sie bawił z Filipem kolejki, resoraki itd
A co do ciuszków to faktycznie jak się wchodzi do sklepu to pierwsze co się rzuca w oczy t różowe dziewczęce sukieneczki itd.
A to pierwsza fura Filipa
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Rysa wózek fajny bardzo podobny do mojego
Mój A. też twierdzi, że większy wybór w ciuszkach jest dla dziewczynek...i faktycznie jak wchodzi się do sklepu to w oczy rzuca się zaraz dziewczęca część ubranek
Ale znowu chyba w zabawkach jest większy wybór dla chłopców...
My już też upatrzyliśmy dla naszej malutkiej jedną zabawkę którą też na pewno kupimy. Jest to mini kuchnia z piekarnikiem i garnkami Bardzo mi się spodobała...córa będzie gotować dla taty posiłki hihi
... ale to jeszcze trochę czasu do tego
kakaszka uważaj na siebie...
...a jeśli chodzi o panów to taaaak są to duuuże dzieci wyczekują syna, by później przypomnieć sobie lata dzieciństwa i zabawki po części kupują też dla siebie
Ikunia ciuszki super
KasiaS to mięliście frajdę w sklepie też lubię oglądać zabawki i planować co kupię córci
- KasiaS
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Rysa wózek fajny
Hania, Rysa mnie też ciągnie do takich zabawek dla chłopców (prócz pistoletów) jak byłam mała to też wolałam jakieś zabawki konstrukcyjne niż lalki więc będę im w tych zabawach asystować. Na męskie przygody dam im wolną rękę jeśli chodzi o sport bo w tym temacie jestem za bardzo przewrażliwiona i tu męża bardzo denerwuje.
Miłej niedzieli Zabieram się do obmyślania koncepcji obiadu
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Emi właśnie zasnela,ka leze koło niej i nie mogę sobie miejsca znalezc. Po pierwsze pachwiny i biodra bolą,po drugie maly kopie ze wszystkich stron,tylko brzuch sie ciągle unosi:-)
Ja chce usg.
Rysa bardzo ładny wózek,miałam pisać,ze podobny do Hani,jak nie identyczny..
Rosół sobie pyrka,więc mogę odpoczywać.
Dziewczynki tezlubia samochody. Jak idziemy do kuzynów,emi jest w 7 niebie resorowek i innych 2 śladów.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja mam we wtorek wizytę u ginki, więc i pewnie USG...już nie mogę się doczekać spotkania z córcią
Też mam dziś rosołek
Pewnie, że dziewczyny lubią samochody...i pewnie jakiś mojej niuni kupię Ja w dzieciństwie też miałam jedno auto...straż pożarną miło wspominam tę zabawkę...a lalkom zawsze obcinałam włosy
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Będąc dzieckiem często podawali mi antyniotyki w zastrzykach) nożyczki i jakies patyczki sie znalazly...igla i nitka tez.
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Ja się zawsze lubiłam bawić w biuro lub biblioteke
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja tam dam sobie radę ze sprowadzeniem i wprowadzeniem tego wózka...mam tylko kilka schodów. U mnie w wyborze tego wózka przeważyło to, że lekko się go prowadzi, kółko można zrobić w miejscu i wszystko mocuje się na kliknięcie, bez żadnych ciężkich kombinacji.
Ja prócz obcinania włosów lalkom to lubiłam tez zabawę w sklep (miałam swój warzywniak z plastikowych warzyw i owoców + wagę ) ... biuro też wchodziło czasem w grę No i uwielbiałam robić sobie namiot ze stołu , krzeseł i koca
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja tez w dziecinstwie obcinalam wlosy lalka,a potem sie dziwilam ze nie odrastaja ,podobnie jak Hania bawilam sie w sklep i namiot tez robilam,oprocz tego bawilam sie jeszcze w lekarza...fajne to byly czasy az milo wspominac....nie to co teraz dzieci przesiaduja przed grami komputerowymi
Mialam sie wybrac dzis na spacer ale kiepsko sie czuje,najchetniej bym poszla spac,ale nie bardzo bym zasnela,moze mala kawka pomoze
Rysa fajna bryka
Ikunia i Hania ciuszki przesliczne,na dziewczynki wszystko takie ladniutkie
Ja przygotowuje łóżeczko dla małego-już złożone ,teraz ubieram je w posciel i te wszystkie pierdulki
Miłej niedzielki życze
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Czyli dziś przenosimy się w czasy dzieciństwa- czas na wspomnienia. Lubiłam się bawić w sklep,a pieniądzmi były liście z drzewa biedne drzewo z dołu było wyskubane Zabawek miałam tyle, że trudno spamiętać znaczy tak mało ze 3 lalki i kilka misiów. Poza tym w lecie to cały dzień przesiadywałam na podwórzu. Z tego co pamiętam to strasznie lubiłam jeździć rowerkiem i zataczałam nim kółka na podwórzu potrafiłam tak godzinami jeździć ale podwórze miałam mega wielkie
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Moj synuś od wczoraj jest niezmiernie aktywny jak jeszcze nigdy Wieczorem tak falował mi brzuszek ze cala rodzinka była wniebowzięta widokiem Od rana pupcie wypina po lewej stronie a teraz jeszcze macha mi po zebrach nóżkami
Co do płci to na początku tez miałam nadzieje ze będzie dziewczynka - ale teraz nie wyobrażam sobie żeby było inaczej Synuś mamusi będzie i dalej będę najważniejsza kobieta w rodzinie
Co do ciuszków to tez zawsze zwracam uwagę na sukieneczki - ale powiem wam ze dla małych mężczyzn tez jest dużo rzeczy
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
- KasiaS
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Ikunia1910
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
U mnie piękne słońce dzisiaj, oby świeciło jak najczęściej i roztopiła to białe dziadostwo.
Wyszłabym na spacer, ale wszędzie takie kałuże że szkoda mi butów.
Jeśli chodzi o wspomnienia z dzieciństwa to ja zamieniłam się zabawkami z moim bratem, ja byłam znawcą marek samochodów a on wolał ubierać lalki i obcinać im włosy...kiedyś bawił się w fryzjera tak że i ja tych włosów nie miałam...
Fajnie bo zawsze miałam kompana do zabaw, zawsze byliśmy razem... trochę to smutne że moja niunia będzie się wychowywać bez rodzeństwa, ale w końcu świat jeszcze się nie kończy może kiedyś w przyszłości jeszcze trafimy na kogoś wartościowego i rodzinka się powiększy.