- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
violcia jutro o 12.15 jest powtórka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
jak bylam mala kochalam knedle...dla mnie mogly byc puste w srodku, bo to ciacho sie liczylo
umylam gary...a bylo ich hoho....wlaczylam prale i chyba juz zamowie wszystko na allegro by miec spokoj.
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Własnie dzwonił moj mąż-pytał czy jakis list do niego przyszedl i bylam w skrzynce jest kwitek-do odbioru na poczcie...jego szef mial zwolnic 8 osob i koledzy mo mowili ze to wlasnie zwolnienie...kurcze myslalam ze sie przeciagnie troche ,przynajmniej do porodu,nie bedzie za dobrze jak teraz nie bedzie mial pracy,bezrobocie przez 2 lata,ale wiadomo ze pieniazkow mniej niz wyplata ,no ale sie okaze jak wroci.
Tez ide teraz pozmywac i pranie tez musze zrobic
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
Co do mebli to się nie zgodzę, Ikea też ma bardzo dobre jakościowo meble i niedrogie, oczywiście trzeba wiedzieć, które wybrać, bo niektóre to rzeczywiście mogą posłużyć tylko jako podpałka do kominka
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
A ja już po zakupach...padam na twarz. Ale kupiliśmy dla małej łóżeczko, materac, wanienkę, kołderkę z podusia i dwa komplety pościeli I zamówiliśmy komodę bo niestety mebli nie mają na stanie...i uwaga...ile trzeba na nią czekać? ..... 6 tygodni!!!!! oszaleli !!! zdążę urodzić do tego czasu...no ale cóż nie mięliśmy innego wyjścia. Nie wiedziałam, że tyle muszę za nią czekać. Ale jest cudna ma dwie duże szuflady, nad szufladami ma wnękę, z boku ma 3 półki otwarte i jeszcze dodatkowe 3 z drugiego boku ale bardziej z tyłu. Jest na prawdę pakowna. No i ma przewijak na sobie...a jak mała urośnie to można tę komodę zwęzić bo tył ma składany. Ale aż 6 tygodni !!!! masakra !.
Zrobiłam zdjęcia wanienki, przewijaka (co pójdzie na komodę - dla odmiany niebieski ) ciuszków bo były piękne i nie mogłam się oprzeć (te jasne na 3 miesięczne dziecko) oraz pościeli.
łóżeczko kosztowało na polskie 400zł ... ale żeby było śmieszniej materac tyle samo
Jak mój złoży to zrobię fotkę łóżeczka...ale to dopiero może w niedzielę
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
U nas dziś też postępy, dywanik już leży, w niedzielę rodzicom powiem, żeby zamawiali łóżeczko, czekamy tylko na firankę i voila - pokoik gotowy
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Materac mam piankowy z dziurkami przepuszczającymi powietrze w środku...innych tu nie ma
No z tym materacem cenowy szok przeżyliśmy , no ale cóż poradzić. Ale jest grubszy i twardszy...nie zapada się.
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do zwolnienia mojego B.to wczesniej mieli zebranie z szefem i poinformował ich ze beda wysyłane poczta,ale wczesniej tez miał inne avizo,ktorego nie odebrał wiec zobaczymy co bedzie,jakoś sobie poradzimy...teraz sie pozłoscił na mnie bo był na poczcie ale juz zamknieta i niby ze to moja wina bo nie było mnie jak listonosz przyszedl ale i tak nie wiem czy by mi dal bo polecony to chyba do rąk własnych sie dostarcza
Och Ci faceci
Ja jeszcze wanienki nie kupiłam,ale zdaze jeszcze a komode zaraz zamawiam przez internet,pozniej sobie tylko odbiore w sklepie bo juz chce wszystko sobie poukładac i zeby pokoj byl gotowy dla malego
A pierożki były pyszne,zostawiłam jeszcze na jutro z truskawkami
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
violcia ...tak...avizo polecone tylko do rąk własnych...chociaż to z tym różnie tez jest...jeśli jesteś jego żoną to i może Ty byś też mogła odebrać...Jutro na pewno na poczcie jeszcze będzie leżeć...ze spokojem...ale to na pocztę już twój mąż musi iść...tak myślę. Ja swój list z PL też odebrałam na poczcie dopiero po tygodniu od przysłania i na poczcie za mną czekał.
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
Ja jestem ostatnio strasznie niespokojna o stan naszej wyprawki, a tak naprawdę to brakuje nam tylko... łóżeczka i butelek z laktatorem... Strasznie panikuję nie wiem czemu, im bliżej porodu i godziny "zero", tym bardziej wpadam w panikę
Aleksia ja mam zapas czekolad a najbliższy rok i na szczęście mnie do nich nie ciągnie bo bym była szersza niż dłuższa
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥