- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gochens przesliczny ten przewijak...widze ze łózeczko juz tez jest???
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Wiśnia tak...ale ten materac to chyba bym musiała na dach włożyć bo byliśmy załadowani już po sam dach wieźliśmy wózek z PL bo tutaj są dobre po 500-600 euro czyli 2000zł-2500zł!! a my daliśmy za 3 częściowy 1200zł plus do tego rożek dostaliśmy.
GOCHENS ZMNIEJSZ ZDJĘCIA
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
teraz i wizycie u lekarza babka mi sie bardzo spodobala, mila, sympatyczna, ale nie lwazi w dupe bez wazelina, jak moja poprzednia. pytala mnie o konkretach. usg nie robila, bo to NFZ i raczej zrobi to na nastepnej wizycie. no ale serduszko malej wali prawidlowo, ja jestem pozamykana o dziwo za ten miesiac przytylam 2 kg, myslalam, ze bedzie o wiele wiecej i sie tego najbardziej balam.
wy tak gadacie o wyprawce, a ja mam tylko koszule do szpitala i pampersy poporodowe dla mnie ale jakos sie tym nie stresuje, bo wiem, ze najwazniejsze i prawie wszystko dostane. no i tez u mnie w rodzinie jakos wszyscy przesadni, ze nie mozna nic kupowac prze durodzeniem ( glupota ). teraz mnie bardziej interesuje urzadzic mieszkanko tak, zeby przytulnie sie mieszkalo. moj partner wlasnie maluje juz 3 raz pokoik malej, mam nadzieje, ze to juz bedzie ostatnia warstwa
co do cen, lozeczek, materacow, poscieli itd, jak patrzylam, na allegro wychodzi chyba najtaniej. ostatnio sie przekonalam do allegro, bo wczesniej mialam wrazenie, ze tam wszystko zlej jakosci. teraz z wszystko co nabylam przez neta jestem mega zadowolona.
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
kakaszka, to super, ze wizyta udana dobrze że ta lekarka lepsza od poprzedniej. Też bym nie pogardziła z używanych ciuszków czy innych rzeczy ale niestety nie mamy w rodzinie nikogo takiego kto niedawno rodził. Ostatnia osoba od nas z rodziny rodziła 4 lata temu (drugie dziecko) i się już pozbyła ciuszków bo więcej nie planują mieć dzieci. A tyle byśmy wtedy zaoszczędzili...no ale cóż.
Ja już staram się wszystko mieć bo czuję że z każdym dniem mam coraz mniej sił na wszystko...dziś po 2 sklepach byłam tak zmęczona jak koń po westernie i jeszcze raz lewa raz prawa noga mi drętwieje jak długo stoje to już w ogóle przerąbane.
Wiśnia pokój i rzeczy też super...a naklejki na ściany macie jasne co nie? To fajnie będą się komponować i rozświetlą trochę pokój. Ale malutki ten pokoik. Pierwsze się spotykam z tak wąskim pokojem w bloku. Ale nie bedziesz musiała latać i wszystkiego szukać po całości...wszystko bedzie pod ręką
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
Faktycznie mozna tak pomyslec, ale w rzeczywistosci te sciany sa soczystofioletowe Taka mamy szaruge dzis na dworzu...
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Haniu śliczne zakupki
Nie martw się nie urodzisz..oni zawsze pewnie podają date z "górką" w razie co
też kupilismy 2 komplety pościeli na zmianę ale chcę jeszcze zamówić na allegro cały komplet z moskitierą i do tego pasujące zasłonki Super to wygląda!!
Pokaże Wam też co mamy
Dobre, mam taki sam
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Ale macie sliczne rzeczy dla dzidziusia
Haniu, fajna wanienka ciuszki rewelacja..moglabym godzinami takie cuda ogladac.
Gochens, tez cuda nam pokazalas :laugh:A te misiem nad lozeczkiem...hmmmm
Wisnia, swietny wozek i sciany bardzo mi sie podobaja...w salonie mam sliwke wegierke w ogole sliczny pokoik
Emi bedzie miala pokoik zielono-zolty, a mebelki ma dosc ciemne, bo kolor wisnia...
Kurcze, chyba tez jutro musze zrobic fotki i cosik Wam pokazac
kakaszka, widzisz, w koncu trafilas na fajna dr...i co, nic nie mowila o wadze? Bo wiem, ze tamten lekarz bardzo sie stresowal...wiesz, co ja zrobilam jak pierwszy raz na wizycie uslyszalam bicie serduszka Emi? Na druga wizyte przynioslam mp3..i sobie nagralam...do tej pory mam...naprawde super pamiatka
Pogoda cos sie psuje u nas...
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Patrzyłam dziś na swoją książeczkę jak byłam tycia tycia i dopiero wyszłam w 4 dobie myślałam, że może byłam tak długo, bo dużo spadłam z wagi ale zobaczyłam do książeczki brata i też był 4 doby czyli w latach 80-tych tyle w szpitalu trzymali na to wygląda, a teraz jak to jest jeśli wszystko jest dobrze?
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
moja kolezanka tez chyba 3 doby lezala w szpitalu, albo nawet dwie. bo urodzila w nocy z piatku na sobote, a juz w poniedzialek wyszla. u niej to w ogole wszystko mega szybko poszlo, w 10 minut maluszek wyskoczyl zebysmy i my tak mialy.