BezpiecznaCiaza112023

mamusie CZERWCOWE

11 lata 8 miesiąc temu #630330 przez aleksiaa88
Tylko o tej pizze mówicie :angry: a ja sama nie wiem na co mam smaka :angry: nawet słońce się przybija nie jest źle

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #630339 przez Hania84
No to żeby nie było tylko o pizzy to jutro na obiad mam ryż, pierś z kurczaka a'la gyros i brokuł :lol:

11 lata 8 miesiąc temu #630346 przez Agusia83
Ja do tego jeszcze mam krupnik,właśnie sie ugotowal. A jutro na drugie ziemniaki,buraki i mięso od szynki.

11 lata 8 miesiąc temu #630347 przez rysa
Ja też mam dzisiaj pizze :)A jutro idziemy na obiad do mamuśki :)

11 lata 8 miesiąc temu #630350 przez rysa
Haniu czy mi sie wydaje czy masz nowy suwaczek w groszki? :)Fajny :)

11 lata 8 miesiąc temu #630352 przez Hania84
Tak rysa...mam nowy :) trzeba coś od czasu do czasu pozmieniać w życiu :lol:

11 lata 8 miesiąc temu #630360 przez aleksiaa88
Kurczę jak ja lubię smażone brokuły i kalafior na patelni taki zarumieniony mmmmmmmmmm

11 lata 8 miesiąc temu #630364 przez kakaszka
witam i ja :) ale spioch ze mnie, dopiero z lozka sie zczolgalam. na szczescie horrrory porodowe mi sie nie snily :D

u nas dzis szaro buro i ponuro i ropi. ale i tak humorek dopisuje, bo w koncu moj facet ma wolne az 3 dni i dzisiaj wieczorkiem idziemy na urodziny kolezanki :D moze sie napije kieliszeczka wina, jak mi pozwola :)

co do laktacji, ja bym chciala miec pelno mleka, zeby go sobie w lodowce przechowywac i sie napic piwka w gorace letnie dni :) ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniu.

pizze tez bym wciamciala, ale niestety mamy baaaardzo ograniczony budzet do konca tego miesiaca, wiec trzeba kombinowac cos z niczego. dzis beda racuchy z jablkami z galka lodow. wlasnie startuje je robic, bo od wczoraj juz mam na nie smaka :D

milego dnia dziewczyny :)

11 lata 8 miesiąc temu #630469 przez rysa
Dziewczyny musxe sie wam pochwalic ze moj partner znowu mnie zaskoczyl.Otoż pojechał rano po bilet na mecz a wrócił z wanienką,małymi papciuszkami i podgrzewaczem do butelek :)Co prawda chciałam podgrzewacz z funkcją sterylizatora ale wybacze mu to przeoczenie :)
Byłam u nas na ryneczku zonaczyc koszule nocne i normalnie zdzierstwo,życza sobie 35zl za te z guzikami po bokach co Wy macie !:/

11 lata 8 miesiąc temu #630483 przez violcia00
Witam Was :blink:

Ja ostatnio nie mam na nic ochoty...meczy mnie to wszystko i drażni :angry:

Ze spaniem u mnie ostatnio lepiej-tzn.przesypiam prawie cała noc,z tym ze musze kilka razy na siku wstawac i wybijam sie ze snu,ale kłade sie spac tak o 1.00 bo i tak wczesniej nie zasne :angry: ,ale wczesniej musze nasmarowac nogi bo najbardziej bola w nocy jak sie zbieram do spania :huh:

Teraz koncze robic obiadek-zurek dzisiaj z kiełbaska i jajkiem...wyszedł pyszny,taki kwaśny jak ja lubie :P

Rysa to gratuluje...moj to jeszcze nigdy nie kupił nic od siebie,no chyba ze jestesmy razem na zakupach,ale to raczej rzeczy ciuszkowe.tak ze podziwiam Twojego faceta :woohoo:

U mnie dzis cieplej i slonko nawetr wyszlo-bo wczoraj cały dzien lało :angry:

Miłego dnia kobietki :kiss:

11 lata 8 miesiąc temu #630501 przez kakaszka
rysa masz szczescie :) tez bym sie chwalila :) u mnie raz tylko zapytal czy wszystko mam dla dziecka i szpitala ( nie wazne, ze prawie nic nie mam).

gdzies czytalam, ze problemy z zasnieciem w tym okresie ciazy to jest normalne. ja wieczorem nie mam problemu, ale najgorzej jest po kibelku nad ranem.

violcia nie martw sie mnie tez wszystko drazni :) a najbardziej mnie drazni to, ze mnie wszystko drazni :D

11 lata 8 miesiąc temu #630510 przez WisniaJ
Rysa no to gratuluję faceta :D Mój tak nie robi, ale nie dziwie mu się, bo ja jestem taka, że wszystko musie sama jak dziecko ;) I później mi się nic nie podoba hehe więc Przemek jest w sumie tylko tragarzem moich zakupów i przygląda się z boku... ;)

Co do koszuli to przesada, ja bym miała u siebie prawie dwie za tą cenę - na allegro taniej kupisz.

My już po obiadku, kochany mój myje podłogę :D i lecimy na jakieś zakupki a później Przemek leci ze swoim chrześniakiem pograć w piłkę, a ja się dalej lenię ;P

11 lata 8 miesiąc temu #630511 przez violcia00
Kakaszka Ty to naprawde zabawna jestes :lol: usmiałam sie :woohoo:

11 lata 8 miesiąc temu #630532 przez violcia00
Wisnia zazdroszcze,dobrego masz meza :lol: ...ja musze sama wszystko robic...no od czasu do czasu cos tam mi mój pomoze,ale to ja musze go prosic,nie tak zeby cos zrobił z wlasnej checi :angry:

Tez wlasnie zabieram sie za mycie podłog,a pozniej czekaja mnie zakupy jeszcze-oczywiscie samotne bo mojemu mezusiowi sie nie chce tylka ruszyc :angry:

11 lata 8 miesiąc temu #630533 przez Hania84
A mu z Lenką wstałyśmy właśnie po 2 godzinnej drzemce :)

Pogoda dalej do bani...wciąż pada i jest chłodno.
Chciałam iść po coś do sklepu ale mi się nie chce jak widzę taką pogodę, więc czekam za moim jak wróci z pracy to go wygonię po moją zachciankę :silly:

Właśnie wstawiłam pizzę do piekarnika bo głodne jesteśmy :silly:

Rysa jestem pełna podziwu dla twojego mężczyzny :blush: super :blink:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka