- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
U Nas dziś pracowita sobota Mężulek skończył dopracowywać pokój dla brzdąca zawiesił karnisze, pomyliśmy podłogi, odkurzyliśmy , teraz ja siedzę bo nogi/stopy zaraz mi wybuchną a mój piłkarz pognał na bojo
Teraz mamuśka przyjechała, zawiesza mi zasłonki a ja wstawiłam kurczaczka do piekarnika ziemniaczki bulgoczą i nawet słoneczko wychodzi ;P
Rysa mężulek się postarał nie ma co ;P
Problemy z zaśnięciem mam cholerne, najgorzej jak się w nocy na siku obudze milion razy i później weź zaśnij...
P.S dawać pizzawe!!! eheheh
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Pogoda super choc zapowiadali tylko 10 stopni. Jest 13 w cieniu.
Od 9 rano byłam na działce, elektrycy zakładali mi skrzynkę budowlaną i musialam byc pod reka. Przy okazji wymienilam płotek drewniany na stara cegłowkę, poprosilam chlopakow by przywiezli taczkę humusu na podsypke z torfem i nawozem zanim kwiatki posadzę. podcinałam gałązki róz i wysialam groszek pachnacy i maciejke.
następny wypad w sobote moze juz z tata.
Nic specjalnego nie zrobilam ale sie umeczylam chodzac w ta i z powrotem po hektarze pola i dlatego uciekam sie polozyc i odpoczac.
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
No mój mezus też dziś zaproponował ze umyje całą klatkę na naszym mieszkaniu żeby nie było ze brudzimy nie pozwolił nic zrobić
Ogólnie to taki leniwy dzień mamy a wieczorem idziemy do znajomych
Miłego popołudnia:-)
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Myślę ze ono bedzie przydatne nam wszystkim.
Otóż tak prasowalam uranka i odkladalam te ktore chcialabym wziasc do szpitala w dwoch roznych rozmiarach i caly czas się zastanawiam w co ubrac przy wyjsciu ze szpitala. Nie chcem za grubo bo juz bedzie cieplo i goraco w aucie a przed nami bedzie okolo 35km drogi. Więc myślałam nad jednym cieplym pajacykiem i przykryc kocykiem w foteliku jak bedzie, albo body z dlugim rekawkiem i spiochy na to + kocyk.
Kurcze sama nie wiem. A mam taki ładny pajacyk tylko bez nożek więc bym musiala skarpetki...
A moze body i półspiochy???
co myślicie na ten temat?
- KasiaS
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Mój może coś by tam kupił sam od siebie ale wie ze mam swój gust i pewnie potem bym marudziła
Violcia twój też się nawróci Mój maż w sprzątaniu szczególnie mi wcześniej nie pomagał, a jak już to musiałam się nagadać... Teraz w czasie ciąży się zaangażował bardzo... Sam od siebie wyciąga z szafy i biega z odkurzaczem, myje podłogi, okno ostatnio umył i powiedział że resztę tez umyje, a jak w tamtym tyg umyłam wannę i brzuch mnie potem bolał to mi tez powiedział, że on ja będzie mył Czasem aż się boje go chwalić żeby nie zapeszyć. Koleżanka mi mówiła, ze podczas ciązy jej mąż tez zaczął myć podłogi a jak sie urodziło dziecko im to zaczął jeszcze bardziej uczestniczyć w pracach porządkowych w domu... Także Wiolcia miej nadzieję i nie wierz, że jest ona matką głupich
Byłam dziś z mężem na otwarciu sezonu motocyklowego. Jak synuś usłyszał motory to kopać zaczął, ale jak ruszyła parada motocykli i zaczęli się popisywać silnikami to się trochę przestraszyłam, że za głośno i musiałam odejść na bok i zakryłam szczelnie brzuch torebką Resztę czasu spędziłam w sklepie obok Ale mamy już dla synusia pierwszy znaczek z jego prawie pierwszego spotkania motocyklowego Chociaż ja mam duży dystans do tego hobby ale jak widzę jaką radość sprawia mężowi mówienie kolegą że synuś będzie też miał motor itp... odpadam
- KasiaS
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Przypomniało mi się teraz i tak przy okazji to powiem Wam, że położna mówiła, że niemowlaczek czyści sobie nosek kichając. Zapamiętałam sobie to bardzo, bo pewnie gdyby tego nie powiedziała to bym już myślała, ze mi się dziecko przeziębiło i katar ma:) i już byłaby panika
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
kurcze wy to macie tych facetow gdzie takich rozdaja, bo chyba nie w tej kolejce stalam ja w sumie bardzo nie marudze, bo moj pracuje na 3 zmiany, a w dzien wolny sam sie bierze za remontowe sprawy, wiec jak prawdziwa kura domowa sprzatam, gotuje itd. chyba mi sie to nawet podoba, bo czuje sie spelniona ( ale jestem malo ambitna tak moglabym cale zycie spedzic, zeby jeszcze kasy bylo pelno )
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Ach , wykąpałam się i nic mi się nie chce. Chyba pójdę się znów położyć.
Marta mężuś fajnie się spisał
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Tak,1 warstwa więcej. Przegrzewac tez nie można,bo dzidzia będzie miala.potowki.
Ja tez nie mogę narzekać na męża. Jeździ ze znana zakupy,posprzątać tez umie,chociaż ostatnio mało czasu jest w domu,więc wsio na mojej glowie.
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
- KasiaS
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Ikunia1910
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Bylam na usg. Tak sie stresowalam tym zeby mała juz byla glowa w dół a lekarz od usg mi mówi że ona juz na swiat sie szykuje jest bardzo nisko juz :/ i waży 2100 g. wizyte u doktorka mam dopiero w środę. Jedyne co Mi lekarz od usg powiedzial to to że mam leżeć... Wystraszylam sie nie na żarty. Jeszcze jest za malutka żeby wychodzic a jej sie tak spieszy, od razu widać ze moj charakterek bedzie.
Kasiu my mamy fioletowy pokoik z teczowymi dodatkami
- KasiaS
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Ikunia no to leż dziewczyno i odpoczywaj !!! Zero przemęczania się teraz bo to nie ma żartów !!! Jeszcze 4 tygodnie musi malutka wytrzymać. Dbaj o siebie. Trzymam kciuki by było wszystko okej i by malutka jednak zaczekała jeszcze w brzuszku.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Kasiu Emi ma kolor zielono-żółty. A synek narazie z nami w sypialni jasno-bordowej.