BezpiecznaCiaza112023

mamusie CZERWCOWE

11 lata 8 miesiąc temu #629690 przez Hania84
Ja mam taką :

A te guziki to zawsze można mieć rozpięte :silly: po co wciąż zapinać i rozpinać :blink:
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #629695 przez Hania84
Rysa no i spoko :) jak będziesz teraz brać to co Ci przepisał to będzie si :)

aj kakaszka ... a taka ładna ta szafa ;)

11 lata 8 miesiąc temu #629698 przez WisniaJ
Gochens racja, ja szukałam takich koszul, ale chinolki nie miały :woohoo: wiec brałam to, co jest. A taką jak pokazałaś to kupię sobie właśnie do domku, jakąś taką bardziej sexi ;D Bo na golasa spać też lubię, zwłaszcza w lato, ale jak mi będzie z cycka leciało w nocy, to lipa ;) I albo taka koszula + wkładki albo stanik sportowy + gatki, ale to wszystko wyjdzie w praniu. A ta koszula na bank pójdzie do wyrzucenia po porodzie bo będzie zapewne uwalona krwią i wszystkim tym, w czym Gabryśka pływa :P

Rysa na pewno ci szybko przejdzie bo żurawinka na pęcherz najlepsza. Tylko będziesz do kibelka latać w kółko :D No i polecam żebyś jadła do tego suszoną żurawinę bo zawsze zdrowiej od tabletek, a na wagę była w Biedronce ostatnio i to niezbyt drogo :)

11 lata 8 miesiąc temu #629718 przez Ikunia1910
Nie no ja wkładkę do fotelika niemowlęcą mam z tym, że widziałam oprócz samej wkładki są właśnie tak jak pisała Hania takie poduszeczki materacyki pod same lędźwie i chyba cus takiego by mi się przydało, ale pójdę na łatwiznę chyba i wsadzę zamiast tego coś innego :)

Haniu koszula boska, tzn. to rozpięcie... :) od razu mi się kojarzy z takimi śpiochami jak kiedyś dzieciaszki miały z tzw. "klapką" na pupci :)

Facet jednak dzisiaj nie przyjedzie z zamówieniem :/ dopiero jutro, no ale... najważniejsze, że jeszcze nie zapłacone więc się nie boję.

Gochens zwykłe proste drewniane łóżeczko nie ma sie czym chwalić :)

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

11 lata 8 miesiąc temu #629762 przez Gochens
Wiśnia w sumie racja nie wpadłam na to że z cyca leciec bedzie no i dołem pewnie jeszcze też więc golas w łóżku odpada he he trzeba bedzie rzeczywiście jakiś stanik i gatki dobrać :) a później jak waga spadnie do minimum to jak wzrusze na łowy ... !!! ;)

11 lata 8 miesiąc temu #629782 przez kakaszka
mi to spi najlepiej w starych koszulkach mojego chlopaka :) moze to i malo seksowne, ale wtedy czuje sie najlepiej. jak bylam mala to zawsze spalam w koszulkach mojego taty, tak juz mam, ze musze czuc meżczyzne na sobie :D

11 lata 8 miesiąc temu #629785 przez WisniaJ
Ikunia to zapięcie niby fajne, ale jakbym miała to zapinać i rozpinać ciągle, to by chyba się zesrała :P Ale może pójdę w pon do jakiejś pasmanterii i kupię zatrzaski albo rzepy, chociaż na upartego to można tylko ostatnie guziczki zapinać... Zobaczę jak to będzie wyglądało na gorąco.

Gochens no właśnie najgorsze, że będzie kapało z cycka no i po porodzie pewnie z tydzień będziemy cierpiały coś jak okres, ale to może powie nam jak to wygląda jakaś Pani co już rodziła :)

Ja się właśnie zakochałam w piżamce z jelonkiem Bambi z Lidla bo Przemek przyniósł ulotkę i chyba ją kupię a później będę do niej chudła... ;D Chociaż jakby zdjąć brzuch to chyba wciskam się ciągle w mój stary rozmiar, więc może sobie ją kupię bo kosztują 35zł - koszulka na krótki rękawek i szorty :)

11 lata 8 miesiąc temu #629788 przez Hania84
Wiśnia toż to wcześniej napisałam, że nie trzeba wszystkich guzików zapinać wciąż i odpinać. Kto mnie widzi w sypialni. Mój wie jak wyglądam...i nie muszę niczego zakrywać.

A z cycka to albo poleci, albo nie. Więc nie ma co zakładać od razu.

11 lata 8 miesiąc temu #629795 przez Marta1985
No i już w domku :)

W Rossmannie są promocje kosmetyków z Nivea i Johnson's :)

Kupiliśmy rzeczy kosmetyczne dla maluszka i dla mnie :)

A teraz idę jakąś kolacyjkę zrobić i obejrzeć serial :)

Wogole chciałam dziś sprawdzić jak reagują ludzie na kobiety w ciąży w kolejce z napisem "dla kobiet z widoczna ciąża" - i co kolejka najdłuższa ze wszystkich ale nikt mnie nie przepuścił - wręcz wszyscy odwracali głowę i udawali ze nie widza - chccialam sie zapytac ochroniarza o co w tym chodzi ale jak na złość nikogo nie było :angry:

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #629796 przez WisniaJ
www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_39095.htm o to ta piżamka, przepiękna, a najlepiej to bym wzięła tą ze Snoopim też :D

Hania chodzi o to, że ja się czuję w tej koszuli jak w worze ;P Nie lubię w łóżku źle wyglądać no ale Gochens coś wykombinujemy żeby połączyć przyjemne z pożytecznym... :woohoo:

Marta ja już przywykłam bo w sumie codziennie po sklepach latam, jak mnie ludzie widzą, to od razu odwracają wzrok. Dziś mi się miło zrobiło jak mnie jedna pani chciała przepuścić, jednak miły gest :) Ale niezwykle rzadki... Tak jak już pisałam wcześniej w urzędzie mega kolejki nie ma gdzie usiąść, ale ludzie udają, że nie widzą... Dramat

11 lata 8 miesiąc temu #629823 przez Gochens
Marta Ci ludzie to chyba ku** nagle oślepli albo zachciało im się głęboko w oczy patrzeć... Ostatnio na rynek pojechałam to stałam w każdej możliwej kolejce bo przecież wszyscy są tak zapatrzeni w czubek własnego nosa, że brzucha już nie zobaczą... tylko w tramwaju jacyś tacy bardziej "uczuleni"

Kakaszka też sypiałam w koszuli lubego jak już "przeszliśmy" etap sexownych ciuszków jednak ja najlepiej czuje się na golacha, w sumie odkąd pamiętam spałam na gola ;)

Ale jak mówi Wiśnia COŚ wykombinujemy, a jelonek Bambi daje rade ;P

Dziewczyny czy Was też denerwuje jak ktoś do Was mówi: "grubasku" "grubcia" "duża" itd? kuźwa jak mnie to irytuje!!

11 lata 8 miesiąc temu #629827 przez WisniaJ
No ja Przemka nauczyłam już, że się mówi "w ciąży", a nie "gruba" ;) Hahah ale tak z innymi to nie mam problemu, nawet miłe jest jak mi ostatnio sąsiad w wieku mojego taty z dala wykrzyczał, że "pięknie się pani zaokrągla" ;)

Lecę dziewczęta bo mojemu mężczyźnie zachciało się parówek w cieście francuskim... Ble :) Do jutra ciężarówki :*

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #629831 przez Gochens

11 lata 8 miesiąc temu #629832 przez Hania84
Gochens na mnie na szczęście nikt tak nie mówi :)

Wiśnia, a ja właśnie lubię luźne ciuchy do spania...nie nawidzę obcisłych. Nie mogę później zasnąć...a mój powtarza, że i tak bez niczego najlepiej wyglądam więc jak chcę wyglądać w danym momencie jak to mówi mój A. najlepiej to zrzucam ciuch i jest si ;)
Ale śpię zawsze w dużych koszulach :P

11 lata 8 miesiąc temu #629838 przez aleksiaa88
Cały dzień się dziś kręciłam po podwórzu i tak jakoś wyszło, że się opaliłam przypadkiem :silly:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka