- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
mi to nie przeszkadza, jakby ktos powiedzial, ze przytylam, bo to prawda. niestety kazda tyje w ciazy, taki juz los kobiety. dzisiaj zobaczylam, ze jak ide to mi brzuch lata jakbym miala pilke pod bluzka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
U nas dziś słońca nie było ...a teraz jest może z plus 8 stopni...tak od razu zimno się zrobiło ... bleee...jutro pewnie będzie padać
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Dziewczyny, sliczne macie brzuszki Kakaszka, Twoj to taki malutki ja mam wyrabany w kosmos
Jesli chodzi o sol fizjologiczna, to jej nie uzywalam..przemywalam oczka i buzie oraz pupe Emi ciepla, przegotowana woda...nic jej sie nie dzialo.
Haniu, mam 3 takie koszule, jak Twoja, tylko z misiami i bylam bardzo zadowolona...a staniczek do spania musi byc...mnie mleko bardzo cieklo..niby na poczatku Emi jadla co 3h,...a potrafilam sie obudzic z plamami i przemoczonymi wkladkami
Skarpetunie i lozeczko tez mi sie podoba
ja tez nie obcinalam dlugo paznokci...niby dzidzie rodza sie z dlugimi, ale same zobaczycie, ze sa polozaczone taka blonka z paluszkami i mozna zrobic krzywde...
Wiem jak pielegnowac dziewczynke, a bede sie musiala nauczyc pielegnowac chlopca.
8.05 mam echo serduszka synka...oby wyszlo dobrze...
gardlo mnie boli, tylko czego moge uzyc, skoro cukru mi nie wolno?
Bylam dzis w aptece...baba przede mna zobaczyla, ze jestem w ciazy...ale nic mi nie powiedziala, nawet mezowi nie zwrocila uwage, tylko poszla sobie usiasc...a jak byla ich kolej, to krzyczala do meza by szybko szedl do okienka...tak jakbym miala jej zajac...
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zjadłabym kopytka mmmm nie mogłaś mi podesłać ?
Na pewno wszystko będzie dobrze ze serduszkiem synusia Też bym chciała takie echo mieć zrobione, wtedy byłabym w 100% spokojna
U Ciebie Agusia akurat było dużo pokarmu więc i miałaś wszystko mokre...ale zdarza się też tak, ze nie ma pokarmu i dziewczyny karmią z butli. Sporo się naczytałam tu na tym wielkim forum o tym...więc i koszule miały suche
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Haniu, czekaj, bo jeszcze troche mam w kuchni do ugotowania
Chyba musze jutro to tamtum kupic...
Zobaczycie, ze i wy bedziecie mialy mleko...wiem, ze roznie bywa...ale karmienie jest naprawde w glowie...nie w cyckach jakby mozna bylo sadzic
Haniu, a moge pic kako? z Malusienka lyzeczka cukru?
- KasiaS
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Kakaszka niech się wypchają w tym USC my ci tu zrobimy wirtualny ślub a tak na poważnie to sie teraz juz tym nie przejmuj. Na spokojnie potem weźmiecie ślub. Wystroisz sie wtedy na niego z córcią będziecie dwie gwiazdy
Dziewczyny ja nie mam takiej wkładki w nosidełku. Można ją dokupic osobno?? Ja dostalam przechodzone nosidełko, a ostatnio kuzynka przyniosła mi do tego taka poduszeczkę dla noworodków, ale pod plecy nic nie mam
Jak ja się dzis usmiałam i strasznie to słodkie było jak mi dziś synuś wiercił się w brzuchu... Pierwszy raz to widziałam. Brzuch podskakiwał mi tak zabawinie że chyba z 3 minuty tak sie śmiałam. dawno sie tak nie ubawiłam
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kasiu, bo to jest cudowne
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusia jeśli zastosujesz nesquik (nie wiem czy dobrze napisałam ) to nie słodź bo to ma już w sobie słód ...a jeśli zwykłe kakao dodasz do mleka to jak najbardziej łyżeczkę cukru możesz dodać Pij Na zdrowie
Kasia nie wiem czy coś takiego można osobno dokupić...najwyżej podłożysz pod plecki zwinięta kilka razy pieluszkę tetrową
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
niemowlat i raczej podkladajac im cos mozecie zaszkodzic niemowleciu tym bardziej ze maja tak delikatne kregoslupy, ale to tylko moja opinia.
co do karmienia ja niestety nie pokarmilam dlugo bo tylko 2 tygodznie pozniej mleko zaniklo.
Po porodzie krwawilam prawie miesiac ale to chyba dlatego ze nie karmilam bo karmienie zatrzymuje miesiaczke dopiero po odstawieniu od piersi powinna wrocic tak mi sie wydaje, choc nie jestem pewna.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
coraz bardziej mnie ten horror przeraza.
ja juz nie chce nic wiedziec
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hej dziewczyny !!! Nie piszcie nic już więcej bo nam się kakaszka rozchoruje ...albo co gorsza urodzi dużo przed terminem
jesteś kochana z tymi niewiadomymi kakaszka
kakaszka to nie jest wcale powiedziane, że będziesz tyle krwawić niektóre krwawią tydzień lub dwa tylko. Ja jak mi pękła cysta i miała zabieg czyszczenia to też mi mówili na oddziale, że mogę krwawic z tydzień lub dwa...a tak na prawdę po zabiegu miałam niewielkie krwawienie które na następny dzień zmieniło się w plamienie a po 3 dniach znikło