- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
I tak jak Hania napisała nie ma co się wzajemnie denerwować czy zwracać sobie uwagę... Wiadomo, że jedna lubi to druga tego nie lubi inna ma coś czego nie ma druga itd itd...
Także KUNIEC!! OD teraz gramy w bałwana z kłótniami (chyba, każdy zna ta zabawę) a jak nie to od teraz, już nie mówimy o tym co było złe
Dziś gotuję obiad!! heh śląskie, gulaszyk z kurczaka i buraczki ! Tak mnie zainspirowałyście
Wiśnia tak mi lekarz zlecił, żebym zrobiła teraz i to już ostatnie WR więc ufam mu
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- KasiaS
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Marta nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, że masz super ekipę w domu ?? Ja niedawno miałam remont generalny całego mieszkania i nadenerwowałam się na tą moją ekipę jak nigdy... odechciało mi się remontu na następne 150 lat
- Ewelina 1985
- Wylogowany
- gaworzenie
Jako matka 5letniej dziewczyny też sie moge czegos dowiedzieć
Ola miała obciete jak przyszła ze szpitala.Dokładnie to moja siostra jej obcięła jak przyjechała ją zobaczyć.Ja sie bałam że jej coś zrobie.A ona pyk.pyk i gotowe.
Na szczęście nic się nie stało.Tylko że ja o tym nie wiedziałam.
Ale po tym jak teraz moja kuzynka za wcześnie obcięła u nózek to będe uważać.
To ja też może ostatnie zdanie:
Wiśnia:Dziewczyny chciały mnie poprostu obronić.A ten tekst do nich był głupi.
Wyniknęło przez to coś bezsensownego.No ale już.Będe używała więcej kropeczek.
Hania: Już KONIEC wiem,wiem.Ale chciałam coś jeszcze napisać.Bo się czułam jakby to przeze mnie!
Spadam po Ole do mamy bo mi odebrała ją z przedszkola
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Myślę, że skoro się pierze ciuszki to chyba poszewki też nie? W ogole zamowiłam 100% bawełny a ten materiał jest taki dziwny sztywny
- KasiaS
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Nic dziewczyny ... jadę z mężulkiem na zakupy dziś nie remontowe dzis beda dla mnie i maluszka
Gochens - ja zamierzam wyprać
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
Rysa no to fajna waga, Gabi jest lżejsza o tą końcówkę, no ale chłop musi więcej ważyć przecież
I ja też nie oddam swojego 36 nigdy w życiu! Wiec nawet jakbym miała cała spuchnąć to wsadzę nogę w buta i nie wyjmę do porodu ;D
Kasiu a nie można oczek zwykłą woda przemyć? I sól? Fizjologiczna to coś innego niż zwykła, tzn niesłona?
A ogólnie to chyba kwestia pazurków jest niepewna, bo w końcu to wyrób skóry i niektóre dzieci rodzą się z długimi, które trzeba od razu obciąć. Pewnie w szpitalu nam doradzą co i jak
No ja też zamierzam wszystko wyprać, nawet wózek i nosidełko już wyprałam, tylko, że to akurat w zwykłym proszku
Wszystkie zainteresowane, pamiętacie temat koszul do porodu? Tych tzw. "tanich frajerów" przed chwilą wróciłam z ryneczku i udało mi się u "chińczyków" kupić za 20zł tą: allegro.pl/koszula-ciazowa-do-karmienia-...w-l-i3135648372.html więc jak któraś planowała a się waha to powiem, że jakościowo jest spoko, tylko strasznie duuuże rozmiary, Ska na mnie wisi, więc spokojnie 1 rozmiar mniejszy można brać
Wrzucam zdjęcie mojej piłeczki z dziś
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
co do slubu ja juz odpuszczam. dalam znac mamie ( ona ma charakter, ze jak cos potrzebuje to wszystkich postawi na uszy), takze ze ma wolna reke. jak zalatwi to wszystko to ok, jak nie to trudno. ale z tego co sie dowiedzialam to jest bardziej skomplikowane niz sie wydaje. najpierw usc w bialorusi, pozniej konsulat w warszawie, ja razem ze swoim partnerem musimy wszedzie byc osobiscie. do tego 35 euro za papierek, no i tylko tyle ( tak powiedziala pani z konsulatu )
a to, ze ja nie zamierzam nigdzie teraz jechac, to raczej slubu narazie nie bedzie. a tyle nerwow i gadania. aaaaaaaaaa, szkoda tym juz zawracac glowe. tak bardzo moj kraj sie o mnie, kurwa, martwi. ( przecinek byl niezbedny )
gochens chyba wszystko trzeba prac czego maluszek bedzie dotykal. ja tylko mysle, ze moze to jeszcze troche za wczesnie, bo sie wszystko zakurzy.
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
Co do baldachimu to wiem, wiem... Ciągle się zastanawiam nad tym bo to takie urocze... A Przemek uważa to za zbędną szmatkę i i tak pewnie wyjdzie na jego, chociaż pościel kupują rodzice, więc mamuśka pewnie nie odpuści tak łatwo ;D
A tą sól fizjologiczną w takim razie kupię i jak nie będę wiedziała jak to ugryźć, to wtedy się będę martwić
- Ikunia1910
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Marta fajnie że w miare szybko ten remoncik Wam idzie
Ewelinka, z tego co widze to juz dawno wszysyc zapomnieli o tym o co tu poszło, bo od głupich wykrzykników dochodzi na forum do sprawiania sobie przykrości.
Powiedz mi jeszcze jak ten fotelik u Twojej Olusi się sprawdził? Bo mi się wydaje troszkę za głęboki, chyba będę musiala coś pod ta wkładkę niemowlęcą jeszcze wsadzić...
Kejti weź olej juz tą sprawę ja nadal obstaje przy tym, że jeśli pisze się takie rzeczy i to z zamiarem sprawienia komuś przykrości apropos "nie macia" faceta to cos jest nie tak z wychowaniem. Pamiętaj że dopki ktoś od życia nie dostanie na prawdę po dupie to nic nie zrozumie. I nie opuszczaj nas przez jedną osobę, jakaby ona nie była. Myślę, że możesz zwyczajnie nie czytać i nie odpowiadać na posty Wiśni przechodząc dalej.
Wiśnia proszę to jest wykład nt soli fizjologicznej. Zapewne jeśli byłaś małą dziewczynką i miałaś problemy z górnymi drogami oddechowymi to taki roztwór wody z solą fizjologiczną najprawdopodobniej też piłaś. pl.wikipedia.org/wiki/P%C5%82yn_fizjologiczny
Dzisiaj zamawiam łóżeczko z materacykiem za UWAGA całe 108 zł i to nowe
I czekam na kołderkę i jacuzzi do 19 powinni przywieść.
A jutro usg
Haniu myślę, że nie ma co szukac sobie kolejnych "coś ze mną jest nie tak". Ja też do wc wstaję dopiero rano i nie czuję, żeby było ze mną coś nie tak.
Kakaszka nie ciekawie, ale to właśnie jest ta nasza pie....a biurokracja :/
Ale ślub nie jest najwazniejszy, najważniejsze żebyscie byli razem szczęśliwi. Spokojnie urodzisz dzidzię i póxniej na spokojnie wszystko sobie załatwicie, przecież kolejnego końca swiata jeszcze nie zapowiadają, więc główka do góry :*
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
- Ikunia1910
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
Nie pisałam do Ciebie tylko do Kejti więc prosiłabym również Ciebie o nie odnoszenie się do tematu.
A wy wiecie jakie jest znaczenie słowa "forum"? Bo mam wrażenie, że nie do końca. I nie dziw się następnym razem, jak ktoś powie ci coś przykrego, skoro go bezpodstawnie oczerniasz. Tak więc przemyślcie sobie w ogóle tę całą swoją "wojnę", bo ja zwróciłam Eweli jedynie uwagę, a nie tak jak ty zwymyślałam od źle wychowanych, i jakoś nie zauważyłam, żebyśmy my czyli same zainteresowane miały z tym problem, ale wy za to perfekcyjnie bijecie pianę jak dzieci. I tyle w tym temacie.