- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
No właśnie Kasi nie było...też się obawiam że jest w szpitalu...ciekawe co u niej
Beata - super że wszystko okej jednak obawy miałaś bez podstaw...ale wiadomo, każdy się martwi, tym bardziej, ze chyba na ostatniej wizycie doktor mówił ci o tym starzejącym się łożysku. Ale najważniejsze że jest w porządku
Kupiłam dziś szparagi dwa pęczki mniami uwielbiam dziś na obiad szparagi, ziemniaki i kotlet z kurczaka...a jutro na tej wodzie z końcówkami odciętymi będzie zupa szparagowa ...i pomyśleć że kiedyś nie lubiłam ich
...oooo pierwszy raz przed chwila ukuło mnie w małej od środka hmmm....
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Ślicznie świeci nam słonko
Na obiad zero pomysłów. Chyba sie napcham owocami
Wieczorkiem sie umówiłam z kuzynką na mały wypad do galerii, musze sie odstresowac wizytą D.
Wczoraj dostałam od swojej ginekolog jakieś globulki, na tą infekcje. Za chiny sie dczytac nie moge, co to za ustrojstwo.
Kubuś waży już 2,5kg prawie
Znalazłam świetną stronke, na ktorej są wnioski typu macierzyński, wychowawczy i ten dodatkowy , ktore wypełnia sie online, a potem po wypełnieniu mamy do pobrania gotowy dokument w formacie .pdf zamierzam z tego skorzystac
* tu macie wniosek o urlop macierzyński (20 tygodni) formularz.ewnioski.pl/wniosek-o-urlop-ma...nderer.slotId=gzwznt
* tutaj wniosek o urlop wychowawczy (co najmniej 6 miesiecy) formularz.ewnioski.pl/wniosek-o-urlop-wy...nderer.slotId=1tgdlf
* a tutaj wniosek o urlop dodatkowy (4 tygodnie) formularz.ewnioski.pl/wniosek-o-dodatkow...nderer.slotId=amzqjs
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Tak sobie myślę przecież to już koniec ciąży to może ten cukier nie będzie miał takiego już wpływu hmmm ale pokazać się trzeba, żeby opierdziela nie dostać
Przez południe było ciepło słońce grzało teraz znowu chmury, czekam na obiadek mamuśka gotuje lazania (oczywiście pewnie źle napisałam) będzie mmmmmmmmmmmm
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Beciara fajnie ze wszystko jest dobrze,wszystkie trzymałysmy kciuki więc musiało być :)Pochwal sie ciuszkami
Haniu ja takie kłucia czuje dość często.Gin stwierdził że to przez to że narządy są teraz bardzo przekrwione i równocześnie wrażliwe i dlatego te kłucia
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Emi zasnela o 13:30, uparciuch maly i spi dalej. Ja o 15:15 sie obudzilam i zrobiłam paluszki drozdzowe na obiad. Ładnie rosna,zaraz kilka usmaze.
Mój maly chyba nigdy nie zwolni tempa,jestem pod wrazeniem,ze jest w stanie wyprawiac takie harce. Brzuch roznosi,momentami jednocześnie czuje ból pod zebrami i w dolnych partiach.
Bratkowskiego,cieszę sie,ze z corcia wszystko w porzadku,ze lozysko sie opamietalo i przystopowalo,ciśnienie zresztą tez.
Malutkamilka,zdjęcia czadowr,slicznie wygladaliscie
Haniu,ja klucia tez mam często,jeszcze w odbycie dodatkowo.
Aleksia,kontroluj cukier. Cały czas jest wazny.
Dzieciak duże sie na korytarzu to Emi obudzi:-(
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja takie kłucia czuje bardzo czasto,ale nie sa chyba grozne
Tez zamierzam wymyc okna-Rysa wyobrazam sobie ze klekko nie bylo...ja w kazdym pokoju mam po 2 normalne i balkonowe,to sie troche namacham,no ale trzeba,tym bardziej ze nie długo tesciowa przyjezdza to musi byc czysto
Jutro jade na zakupy,a pozniej robie szarlotke bo taka mam ochote na nia juz od kilku dni
Tez sie zastanawiam co u Kasi??-pewnie jednak zatrzymali ja w szpitalu,szkoda ze nie mamy do niej zadnego kontaktu
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
Beatko ciesze sie bardzo ze wszystko wporzadku.
Aleksia cukier w ostatnich tygodniach jest bardzo wazny. nie zalezy on tylko od slodyczy jest duzo produktow, owocow zawierajacych cukier ktory w tym przypadku moze zaszkodzic.
Dziewczyny znalazlam fajny artykul jak naturalnie przyspieszyc porod, okazuje sie ze duze znaczenie ma sperma dla zainteresowanych
parenting.pl/portal/jak-przyspieszyc-porod .
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Ja już po wizytacji u lekarza też dostałam zielone światło na poród u nich Także jestem już spokojna
Haniu przepraszam, wprowadziłam Cie w błąd okazuję się, że termin porodu mam na 12 go czerwca a nie na 10... Nie wiem czemu wciąż mi chodził po głowie ten 10 także jak możesz to zmień w tabeli
A wiecie, że ja nigdy nie jadłam szparagów?? Kilka razy na pizzy ale to chyba nie to samo Chyba muszę w końcu spróbować ...
Natali zaraz biorę się za czytanie ja chętnie urodziłabym w terminie albo nawet tego 10 no już niech będzie.
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥