- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Gratuluje powrotu Obserwuj teraz delikwenta i wyciągaj wnioski Może faktycznie przemyślał to i owo i będzie już okej. Życzę Wam tego Ale nigdy nie trać czujności
A te 140/80 nie jest złe bez przesady. Moja lekarka mówiła że niebezpiecznie zaczyna się robić gdy to drugie sięga 95 i więcej.
Właśnie a jak o ciśnieniu mowa to ciekawe co u Kasi...kurka martwię się o nią. Chyba w szpitalu leżakuje...ale jak się czuje i w ogóle...nic nie wiemy...
Właśnie z ciekawości zmierzyłam sobie ciśnienie...mam teraz 143/80 i puls 112
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Malutka nie wiem u kogo na komuni bylas ale wlasnie rozpoznalam cie na zdjeciu u mojej dawnej znajomej na facebooku. Ale ten swiat malutki, nie pogniewaj sie ale zajrzalam do twojej galeri masz przepiekne zdjecia ze slubu a ta znajoma byla twoja :l swiadkowa.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Malutka milka pochwal sie zdjeciami slubnymi Kazda to przechodzila
Sprobuje jutro bo dzis juz mnie brzuszek pobolewa i sie krzywie przy komputerze.
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
Co do rozstepow u mnie ani jednego nie widac, wprawdzie zostaly te po pierwszej ciazy ale sa blade mam nadzieje ze tak zostanie
- Ikunia1910
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Ja już oficjalnie na legalu dostałam pozwolenie na rodzenie w klinice
Cieszę się strasznie i przyznam, że jak już mam świadomość, że mnie tak przyjmą to poród mi juz nie straszny. Jeszcze wczoraj zamówiłam pościel becik i gacie z siatki i czekam do czwartku a w piątek biorę się za okna Doktorek mnie zbadał i powiedział ze malutka jest już niziutko i że niebawem się zobaczymy, więc może rzeczywiście to ja się pierwsza rozpakuję rozstępów ani śladu. Waga 56 kg.
Wiśnia piękne prezenty.
Dziewczynki cudne brzuchacze, Aleksia Twoja pisaneczka też piękna
Agusia to Ty chyba refleksję strzeliłas apropos naszego forum że takie fajne że dziewczyny sobie pomagają i wogóle... Ja się przyznam że nigdy wcześniej nie byłam za czymś takim jak fora internetowe opisywanie i dzielenie sie swoim życiem gdzieś komuś kogo wogóle nie znam... ale dzięki temu że się tu znalazłam poznałam bratnią duszę i szczerze mówiąc gdyby nie ona było by mi o wiele wiele trudniej i wiem że ja dla niej również jestem oparciem
No a co do mojej sprawy z Zusem to właśnie dowiedziałam się że moja sprawa została skierowana na drogę sądową... ale nic więcej nie wiem muszę czekac na list
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A z tym Zusem nie zazdroszczę. Ale to oni wystąpili na drogę sądową czy jak? Czy w Twoim imieniu oni wystąpili jako, że są po twojej stronie? Dasz radę...trzymam mocno kciuki
Kurka tak Was czytam i macie twardnienie brzucha (czujecie je) , krzyże Was bolą, dół brzucha ciągnie...a ja może coś tam czuję że ciągnie w dole i pachwiny...ale tak jakoś nie wiem czy mocno czy nie...nie zwracam nawet na to za bardzo uwagi...może też przez to że teraz zalatana jestem z tymi moimi wszystkimi sprawami bo chcę to uporządkować przed porodem.
Dziś kuzynka dzwoniła do mnie i pytała jak się czuję i powiedziałam jej ze tak na prawdę to nie wiem nie mam czasu nad tym się zastanawiać i że chyba urodzę w jakimś urzędzie bo tyle ich ostatnio odwiedzam hihi...pośmiałyśmy się trochę. Termin mam na 8 czerwca , a z ostatniego USG to już nawet na 5-ego...ale nic specjalnego się u mnie nie dzieje...chyba może mnie dopadnie niespodziewanie i od razu ... ciekawe jaką niespodziankę szykuje dla mnie los i Lenka
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ikunia to chociaz o to mozesz byc spokojna, a skoro lekarz powiedzial ze juz niedlugo to zycze szczesliwego rozwiazania, zreszta wszystkim tego zycze
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Mnie ten mój maz coś drażni - powrócił jakgdyby nic i tak się mijamy albo on coś robi albo ja
Ubralam się troszke ładniej niż normalnie na codzień i tak widzę ze zerka i się uśmiecha ale niech wie ze źle zrobił a jak mu żal było jak oglądał filmik z akrobacjami Bartusia
- natali
- Wylogowany
- rozmowna