- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Beatko bedxie dobrze,trzymamy kciuki za Ciebie i malenstwo
Ja lece po wynik GBS i zrobic kolejne badania.Potem mam misje bo musze kupic jakies kolki i sylikon bo umywalka nam przecieka ciekawe czy kupie dobre
A co do wielkiego dnia to cos czuje ze u mnie to bedzie bardzo niespodziewane
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A poki co uciekam sie ogarnac, zjesc sniadanko i ogarnac pokj bo moj maz urzedowal wczoraj i jak zwykle nie mial kiedy posprzatac po sobie bo juz od pol godz jest na budowie. Dzisiaj jade znow, ale tym razem jako kucharka bo dziadek przyjezdza pomoc i trzeba kawe zrobic i grila na obiad by chlopaki sie najedli. Takze do wieczorka.
A no i jak moglobyc inaczej my czerwcowki wszystkie mamy ladne brzuszki
- Ikunia1910
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
U mnie słonko.
Malutka piękne zdjęcia, mieliście super fotografa i wy na nich tez piekni
Ja ide zaniesc dzis siuski, zrobie morfologie i ostatniego WRa.
Mam nadzieje ze to juz ostatni taz przed porodem bo zaczynam się bac tak sama jezdzic na drugi koniec miasta a do kliniki blisko nie mam bo jakies 13km :/
I tak sie zastanawiam co jeśli przed porodem nie zrobią mi tego GBSa... Bo wizyte mam dopiero na 22.maja.
Dziewczynki dawajcie znac jak tam wyniki i Ty Beatko jak tam .
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
Natali, Gochens śliczne brzuszki,takie okrąglutkie
Malutkamilka Boską fryzure miałaś
A u nas dzień zapowiada sie nijak,jakieś chmurki na niebie,słonko sie przebic nie może.
Wreszcie sie wysypiac zaczynam,ale już niedługo
Jakie plany mają na dziś moje czerwcóweczki??
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Miłego dzionka
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
u mnie wczoraj byl dzien lezakowanio-spanio-telewizyjny, nawet neta sobie odpuscilam. caly dzien w pizamie ze swoim chlopakiem. spalam, budzilam sie, jadlam, jakis program obejrzalam i na nowo spalam.... cala noc spalam prawie jak zabita, no i dzis sie czuje jakbym wyszla ze spiaczki, zamulona strasznie.
ale pod wieczor dostalam histerii placzu, tak naprawde bez przyczyny ( cos na mniej moj burknal, a u mnie lzy, histeryczka).
dziewczyny czadowe zdjecia, wszysteki bardzo ladnie wygladacie.
ja dzis w koncu musze posprzatac mieszkanie, nie pamietam kiedy ostatnio zamiatalam, syfu tyle, ze szok.
pogoda u mnie fajna, ale jakos nie mam pomyslu gdzie tu mozna pojsc, napewno jakies zaupy beda, ale bez wielkiej checi.
co do becikowego u nas to troche latwiej wyglada. bylam w MOPSie zapytac. trzeba po tym jak dziecko jest juz zarejestrowane w urzeddzie przyjsc z tymi papierami, wypelnic wniosek, jakies dokumenty od lekaza, ze do 10 tygodnia ciazy zglosilam sie do niego, no i w sumie tyle. co do zarobkow, to skoro ja nie mam slubu ze swoim chlopakiem, to wychodzi na to, ze nie mam zadnych teraz zarobkow, wiec niech daja kase i to w sumie tyle.
dzeiwczyny dawajcie, niech juz ktoras urodzi, bo lekcja na biezaco mi sie bardzo przyda. bo jak pomysle, ja, wielka sierota, zosatne matka, to ciarki mi przechodza. depreha poporodowa 100%
dziewczyny milego dnia i dobrych wynikow
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja dzis raniutkko wstałam i o dziwo sie wyspałam,oby tak dalej ,ale juz nie długo sie zacznie czeste wstawanie w nocy-to akurat mnie nie przeraza
W nocy czesto wstawałam na siku,chyba co 10 minut,brzuch mnie tez bolał,ale teraz mam duzo energii do pracy,juz wysprzatałam połowe mieszkania,teraz zrobiłam sobie przerwe na kawke bo sie troche zmeczyłam W tym tygodniu zamierzam w koncu wymyc okna
U mnie dzis znow piekna pogoda,az zyc sie chce
Malutkamilka-przepiekne zdjecia,bardzo lubie ogladac fotki z wesela...moze któras chce sie jeszcze pochwalic
Ja badnia GBS obebrałam w piatek-wyszły negatywnie,morfologia i mocz tez w porzadku
Miłego dzionka kobietki
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Ja już wróciłam do domu z rannych wojaży Od 8 po mieście z moim zasuwałam. ładnie mnie wszędzie podwoził szofer mój
List do mamy na tłumaczenie wysłany. W pracy byłam - kartka od wypłaty się znalazła. O urlopie brygadzista (prawa ręka szefa) będzie z nim rozmawiał jutro bo dziś go nie było...ale coś wspomniał, że powinnam mieć za niego zapłacony. I mówię im , że już miesiąc czekam za kartkami co im dałam tyle czasu temu a termin na oddanie tego miałam w kwietniu. Więc obiecał że zadzwoni tam gdzie one są. Zobaczymy. Załatwiłam mojemu wolne na następny wtorek i tym sposobem ma 3 dni wolnego bo 20-ego mają tu jakieś święto i wolne od pracy. Ciuchy robocze zdałam, nawet nie liczył, uznał, ze się zgadza i dał mi do podpisania papier że okej jest. No i moje świadectwo pracy jeszcze nie doszło. Trochę opieszali są, ale cieszę się że chociaż tą kartkę zaległą od wypłaty dostałam co myślałam, że zaginęła.
Zaraz muszę chatkę ogarnąć, pozmywać i zrobić obiad.
violcia no to super że wynik ujemny
rysa daj znać co z Twoim GBS-em
malutkamilka - śliczna sukienka i śliczna Ty
Ciekawe co z moim GBS-em bo jeśli pobiera się wymaz z pochwy to na pewno nie miałam robionego. Musze o tym wspomnieć w szpitalu 21-ego.
A tak poza tym czuję się dobrze, nic mnie na razie nie boli...nawet tak jakby zanikły mi bóle jak na miesiączkę ...ciekawe o co kaman
- Ikunia1910
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Bylam w klinice ale sie zgapilam myślalam ze punkt pobrań jest do 10 a okazalo sie ze do 9 jednak. Nie wiem jak ja to zrobilam
Dzis obiadek na słodko makaron z serkiem białym.
Hania może u Ciebie cisza przed burzą
U mnie bez zmian mała chyba skreca mi jelita jak takie podłużne balony w pieska,
Caly czas latam do WCta
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
Ah w końcu pospałam O 7 już chciałam wstawać, ale zmusiłam się i wstaliśmy dopiero o 10 Ale obawiam się trochę, bo nagle zrobiło mi się tak lekko, luźno, a Gabi tylko czasem coś pogmera, oby to nie była cisza przed burzą A na śniadanko dziś kalorycznie - pączek z wiśnią i szklanka mleka, ale przymierzam się do drugiego pączka
Co do tych podkładów Belli - dziewczyny ja kupiłam ich 3 paki, wiec tak powiedzmy na kilka dni. Boję się, ze mi się nie zmieszczą w te siateczkowe majtasy No ale jak mówicie, że one rzeczywiście są dobre, to chyba ta krew litrami będzie wypływać ;p
Malutkmilka śliczne zdjęcia, ładna z was para Fryzura boska.
Stwierdziłam, że jutro po fryzjerze pojadę sobie porobić zdjęcia jakieś, bo rzeczywiście to już ostatnie chwile z naszymi brzuszkami, pewnie będę za nim tęsknić.
Ikunia ja też zastanawiam się co z GBS, bo jadę dziś do szpitala to zrobić, a na wyniki pewnie się trochę czeka :/
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
dziewczyny co to w ogole jest to GBS? moja gin nawet slowem o tym nie mowilam, ale to pewnie dlatego, ze mam termin na koniec czerwca, wiec jeszcze zdarze.
Wisnia paczka tez bym wciumala. w ogole mam caly czas ochote na cos slodkiego. wczoraj moj mial mi zrobic sernik na zimno, ale ja sierota oczywiscie kupilam sernik krolewski ( bo sie nie znam na tym kompletnie), a my nawet formy do pieczenia nie mamy, nie mowiac o walkach i innych pierdolach.
cos u was dziewczyny same cisze przed burza u mnie przez cala ciaze cisza, takze pewnie jak zlapie, to zemdleje ze strachu
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Wynik GBS mam ujemny, nic nie wychodowałam Kakaszka GBS to badanie na obecność paciorkowca. Robi sie go zwykle między 35 a 37 tc, napewno nie wcześniej, ewentualnie później. Oddałam siuśki do analizy nA KWAS MOCZOWY i kreatynine czy jakoś tak.Trochę sięmartwie bo jak rano nasikałam do teko pożal się boże pojemniczka(zawsze przecieka )to coś w nim pływało, jakieś białe coś a nie wyglądało to na śluz...
Misje sylikonowo wkrętową wykonałam Byłam w Rossmane i tam są fajne i nie drogie kosmetyczki bo kiedyś o nich pisałyście.
Wstąpiłam do ciucholandu i zobaczcie co upolowałam dla Filipa za całe 3 zł-zabawka i 1,5 to z metkami
No i moje wypociny z ostatnich dni
Malutkamilka piękna fryzura, zdięcia, sukienka i wogóle wszystko
Zmykam pomyć okna póki jeszcze słońce w nie nie świeci i jest cień
- Ewelina 1985
- Wylogowany
- gaworzenie
Ale czytania,chyba nawet nie wszystko ogarnęlam.
Jakos ostatnio nie wlączałam kompa bo mi ciężko chodzi.
W piatek coś pisałam,ale mi się zawieszał
Widzę ,że nerwówka mała jest.U mnie trochę też mimo że to drugie dziecko.Ale minęło już 5 lat.Tez się trochę denerwuje i zastanawiam jak to będzie.
W czwartek byłam u lekarza.Narazie wszystko dobrze było ,nic sie nie działo.
Pati miała 2880.Sporo przybyło jej od ostatniej wizyty.
Pobrał mi te wymazy na paciorkowca.Zawiozłam do szpitala do laboratorium.
Lekarz stwierdził,że to juz niedługo itrzeba sie pakować.Uświadomił mi ,że chyba naprawdę muszę
Fajne prezenciki dostałyście.Napewno się przydadzą.Mnie sie do tej pory nikt nie spytał czy coś potrzebuje.Chyba myślą ,że wszystko mam po Oli a tak nie jest
Hania:Ja chyba taki sam kocyk kupiłam w biedronce co twoja mama.Tzn.mój w serduszka i owieczki-rożowy
Fajne brzuszki macie!
Ja muszę coś wkoncu zamieścić.Aż wstyd ,bo nie mam za dużo zdjęć z brzuszkiem.A tu niedługo go nie będzie.Mamy zepsuty aparat i musialam pozyczyć od siostry.Postaram się coś zamieścić.
A i w niedziele jeszcze zaliczylam imprezke-komunie!!
Pozdrawiam was mamusie
- Beciara
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Nila rozwija sie pieknie. Wazy juz 2.200 i proces starzenia sie lozyska wstepnie niemal zatrzymany Co za ulga. Jak pieknie... Juz sie balam, ze moja od lat upragniona dziewczynka bedzie musiala przedwczesnie wydoroslec poza moim brzuchem
Ciaza lezy wprawdzie bardzo nisko i nadal musze duzo polegiwac, ale to ponoc najmniejszy klopot. Nawet cisnienie mialam dzis idealne, bo 120/60. Wczesniej utrzymywalo sie okolo 130/85.
W ten piekny dzien przytrafilo mi sie nawet cos milego w sklepie. Poraz pierwszy w Niemczech przepuszczono mnie przy kasie. 2 osoby naraz!
Doslownie czuje jak kamien spada mi z serca.
Nastepna wizyta za 2 tygodnie, ale prognoza jest pozytywna.
jak pomysle, ze nie spalam prawie cala noc...
Mam nadzieje, ze wszystkie macie dzis piekny dzien. Wszystkim wam zycze od serca
Moim nieksztaltym brzuchem nie bede sie chwalic na forum, ale jesli chcecie, to moge Wam tez pokazac jakie ciuszki podokupywalam dla mojej dziewczynki.
Malutkamilka, mialas super ulozone wlosy na weselu. Super elegancko i idealnie.
Ps. Kasi nadal nie bylo? Oj chyba jedneak w szpitalu, co nie?