- Otrzymane podziękowania: 4
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Obudziłysmy się a tu taaaakie słońce
Rysa, Agusia dzięki za info w sprawie kłucia. Teraz już wiem na czym stoję
Ja masażu krocza tez nie będę wykonywać...to trzeba systematycznie a z tym u mnie ostatnio krucho tym bardziej już mi ciężko a nad tym trzeba trochę posiedzieć.
Gochens nie zmieniam już nic w tabeli kiedyś jednej dziewczynie też tak pisałam. Ja mam też od dawna termin na 8 czerwca a nie na 13-ego i nie zmieniłam. Po co...mam rubrykę w tabeli z datą porodu to jak urodzisz to wpiszę tą prawidłową bo tak to można zmieniać i zmieniać bo wiadomo data porodu się przesuwa często a i tak rodzi się w inny dzień
...a szparagi ugotuj we vegecie i odrobinie cukru...polej masłem z bułka tartą...i zobaczysz jaka pyyyycha
Beata a gdzie te zdjęcia ciuszków?
Agusia i co ...sasiadka obudziła Emi?
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Kurcze szparagi brzmią apetycznie muszę w końcu spróbować wg przepisu Twego
Co do masażu to sama nie wiem czy będę robić, niby nic ciężkiego ale pytanie czy mi się chce...?! Chyba nie bardzo.. no pomyślę heheh
Mój pognał pokopać piłeczkę, ja zjadłam krokiety i leżę w łóżku a co tam! Czekam na "Na Wspólnej" ...
Muszę Wam powiedzieć, że mój małżonek ostatnio mnie bardzo zaskoczył ( zdecydowaliśmy się jednak na elektroniczną nianie niby pokój małego jest blisko sypialni ale do salonu już kawałek jest więc lepiej mieć go na oku) i sam wybrał nianię i nawet zamówił..heh mówię Wam jaki był dumny, że dokonał tego sam...Także jestem pozytywnie zaskoczona bo do tej pory "nasze" wybieranie polegało na tym, że ja znalazłam kilka rzeczy i on swym FACHOWYM okiem określał czy mu się podoba czy nie...ale i tak koniec końców decydowałam Ja...
- Ikunia1910
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Ja mam dzisiaj dzień kinomaniaka
Nudzi mi się strasznie i nie mogę wysiedzieć już w domu, gdzieś mnie nosi...
No i od 2h mam ochotę na kurczaka w cieście z chińczyka...
Nie wiem skąd to się wzięło
A masażu robić nie będę, a niech boli, niech rozrywa. Zapamiętam na całe życie ten dzień
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
A jak masz chęć na chinola to zamów do domu, wskakuj do łóżka i wcinaj kurczoka!
I ja osobiście wolę, żeby nie rozrywało
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
A to dziewczyny musicie mieć ubrania do szpitala własne? Nie dają Wam ubrań dla maluszków? Bo jeśli na wyjście tylko to sporo za dużo.
Ja też bym nie chciała by mnie rozrywało...ale tutaj się pytają czy naciąć. Zresztą przy bólach i tak nic nie czuć Ja myślę, ze czy się pęknie czy nie to każdego indywidualna sprawa...i pozycja dziecka wychodzącego...bo jeśli będzie wychodzić lekko krzywo to i wiesiołek nie pomoże i masaże Takie moje zdanie
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Haniu Ty pewnie dostajesz ubranka dla malej w szpitalu??!!
We FR tez trzeba miec swoje,a odnosnie rzeczy potrzebnych dla dzidzi to zastanawiam sie ile wziac pieluch,tak jakbym miala zostac w szpitalu 3 dni??i czy rozek lub kocyk bierzecie ze soba bo bedzie ciepło wiec nie wiem czy bedzie potrzebny
Moja torba juz jest wypchana po brzegi i nie wiem czy cos tam upchne jeszcze,a potrzebuje jeszcze klapki pod prysznic
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
- Beciara
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dzieki Wam kobiety za wsparcie duchowe
Ciuszki jutro popstrykam, bo dzis juz padam. najpierw cale przedpoludnie sie wloczylismy: lekarz, spacer, zakupy, a po poludniu przyszli niespodziewanie goscie. Chcieli zostac tylko na kawke, ale zostali do wieczora i pieknie sobie odpoczeli, podczas kiedy im nadstakiwalam. Padam na twarz.
Nie myje dzis zebow. Mam gdzies. Leze i juz nie wstane
Acha, o tych masazach krocza juz slyszalam i ponoc rzeczywiscie to pomaga, ale mnie to nie interesuje- bede miala znowu cesarke
Ech, ale mimo wszystko to byl piekny dzien, ze wzgledu na swietne wiadomosci. Od tygodni zylam w takim napieciu, ze mowilam sobie "kazy dzien dluzej w brzuchu sie liczy".
No ale juz nie truje.
Dobranoc... leze nieruchomo
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
co do masazu to watpie, zeby to sie u mnie przyjelo, mam problem z systematycznoscia ( nawet o witaminach zapominam). a co ma byc z moim kroczem to czas pokaze, wole sie nad tym teraz nie zastanawiac.
Beciara bardzo sie ciesze, ze u ciebie wszystko ok tak trzymac, to sugestia dla wszystkich.
Haniu dzieki za przepis na szparagi. tez nigdy w zyciu nie probowalam, a juz dawno mam smaka sprobowac co to za warzywo.
natali nie ma to jak liczyc na kogos ( z rodziny), a tu dupa. ja na swoja tesciowa nawet nie licze, bo cos nie wierze w cuda.
aleksia co do sluzow to powiem szczerze, ze sie na tym nie znam. jakby cos sie zmienilo minimalnie to bym nie poznala. wiec ci nie podpowiem, bo sama jestem ciemna w tym.
u mnie w szpitalu ubieraja dziecko, tylko trzeba miec ubranka na wyjscie i pieluchy chyba tez daja poki bede w szpitalu.
czasami mam wrazenie, ze jestem najmniej zorientowana od was wszystkich co do szpitala, porodu jednak nie dociera to do mnie
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Jutro naszczescie przychodZą z oknami
Ja ten masaż chyba bym robiła ale mam mało zaparcia w sobie w chwili obecnej ale zamówiłam elektrody do takiego urządzenia które mają u nas w szpitalu lagodzacego skurcze jeszcze jest jakiś żel ułatwiający poród ale muszę z lekarzem za tydzień o tym porozmawiać