- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
Od rana na nogach, już po śniadanku, pranie zdjęte z suszarki, kolejne w pralce. Zaraz zabieram się za małe porządki, później w końcu to GBS, na 14 fryzjer, a jak wrócę i będę miała siły, to umyję okna w salonie Rysa ja też am wrażenie, że przenoszę, ale bardzo bym nie chciała... Najchętniej to bym urodziła za tydzień jakoś
Malutkamilka zazdroszczę z ta działeczką, my też się przymierzamy do kupna, żeby mieć chociaż miejsce na małego grilla
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ciocia zabrala Emi na spacer, a ja moge odpoczac, chociaz i tak czeka mnie gotowanie zupy....
Mnie tez by sie przydalo umyc okna..ale musze przelozyc to na za 2 tygodnie...pralke tez chetnie bym wlaczyla, ale do 12 nie mamy wody...dobrze, ze D. rano naciagnal
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Ale jeśli w tych papierach co masz oddać do elterngeld masz wypisane to ja raczej tez powinnam mieć...więc zobaczymy jak mi przetłumaczy tłumaczka w PL. Ale mimo wszystko podaj mi później też swoje Dzięki jeszcze raz
A to autko to nasze , tak
My na przyszły rok tez za wiele nie zrobimy z działką...jedynie kupimy projekt i może uda się załatwić sprawy ze skrzynką od prądu. Chciałabym też ją ogrodzić chociaż...ale to pewnie będzie nierealne.
Moja mała jeśli jej nie wyrzucą przez cc to na pewno przyjdzie w czerwcu na świat, bo widzę, ze w ogóle jej się nie spieszy U mamusi jest jej dobrze. Dużo śpi jak ma ochotę to się naje i czego chcieć więcej Obawiam się, że mogę przenosić. Tym bardziej, że na prawdę nic mnie nie boli, żadnych skurczy, niczego ...aż czasem się martwię. Dobrze, ze wizytę w szpitalu mam 21-ego...tam szczegółowo badają to będę wiedzieć coś więcej.
A ja okien do porodu już nie myję, pierdykam. Umyję z miesiąc po porodzie. Nie sa jeszcze złe...bo myłam je jakoś przed wyjazdem do PL.
Agusia to odpoczywaj ile wlezie teraz póki Emi nie ma . Ja już obiad na dziś wczoraj zrobiłam...dziś tylko grzanki...ale to już się robią
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mam tylko nadzieję, że to niespodziewanie będzie raz dwa i prawie bezbolesne i tak samo niespodziewanie już będzie po wszystkim i mała będzie szybko z nami ...no coooo pomarzyć mogę
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ostatnio z D sie zastanawialismy nad jakimis zajeciami dla Emi...i jak bedzie troche starsza to ja zapiszemy na tance towarzyskie
A ta para niesamowita
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja tez jestem tego zdania, ze dzieci szczególnie te które maja nad wyraz dużo energii w sobie powinny chodzić na dodatkowe zajęcia...połączenie pożytecznego z przyjemnym ...
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
Bylam w aptece, wykupilam swoja recepte. Sluchajcie... "GLOBULKI" to sa takie czopasy wielkie,ze ja nie wiem jak je zaaplikuje, masakra
Po drodze weszlam do sklepu obwuwniczego,takie mieli promocje, ze kupilam za 44,00 az dwie pary slicznych sandałkow... brazowe z takimi kamieniami i kremowe z koralikami, jestem przeszczesliwa No i wlasnie pisałyscie o tym,ze stopa moze sie powiekszyc w ciazy Ja jestem w szoku,bo kupilam buty rozmiar mniejsze
Teraz pomaluje sobie slicznie pazurki, jakis obiadek i na dzialke macoche swoja wyciagne, bo co w taki piekny dzien w domu bede siedziala, a jakos srednio mi sie chce z D.dzisiaj przebywac
Wiśnia, myslisz ze przenosisz? Ja wlasnie wrecz przeciwnie, ale mi to sie tak marzy wiecie, żeby sie wszystko z samego rana zaczelo,zebym sobie na spokojnie zdazyla wziac prysznic, ogarnac sie itd.. żeby wpasc na ta porodowke taka świeża i pachnąca i w ogole
Mooze sie uda
Miłego dnia czerwcoweczki
- Beciara
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Niektore sa prosto z linki, wiec jeszcze nie poprasowane, ale i tak widac dobrze. W ogole fajnie, ze one wszystkie takie malenkie sa: na 50/56 rozmiar. Na pozniej tez juz mam sukieneczki, ale jeszcze w kartonie spakowane.
Ciekawe czy wszystkie sie wgraly.
i jeszcze moj maly Deniutek pare dni temu, jak smigal na swoim bezpedalkowym rowerku
- Beciara
- Wylogowany
- pierwsze słowa
No my mamy tez ten sam problem co Wy wlasnie i podejrzewamy, ze dopiero za spory czas sie z nim uporamy
Agusia83 napisał:
Zazdroszcze Wam tych dzialek...tez bysmy chcieli...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Synuś jaki uśmiechnięty...fajnie mały przystojniak
A reszta twoich ciuszków super będzie mała księżniczka z Nili Kurka sukienki mi tez się tak podobają...ale w tym Baby One jak byłam to same drogie
Widzę, ze smoczki i butelka na czasie z Hello Kitty