BezpiecznaCiaza112023

mamusie CZERWCOWE

11 lata 7 miesiąc temu #653784 przez WisniaJ
Witamy się i my :D

Od rana na nogach, już po śniadanku, pranie zdjęte z suszarki, kolejne w pralce. Zaraz zabieram się za małe porządki, później w końcu to GBS, na 14 fryzjer, a jak wrócę i będę miała siły, to umyję okna w salonie :lol: Rysa ja też am wrażenie, że przenoszę, ale bardzo bym nie chciała... Najchętniej to bym urodziła za tydzień jakoś :silly:

Malutkamilka zazdroszczę z ta działeczką, my też się przymierzamy do kupna, żeby mieć chociaż miejsce na małego grilla :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #653795 przez Agusia83
Zazdroszcze Wam tych dzialek...tez bysmy chcieli...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ciocia zabrala Emi na spacer, a ja moge odpoczac, chociaz i tak czeka mnie gotowanie zupy....

Mnie tez by sie przydalo umyc okna..ale musze przelozyc to na za 2 tygodnie...pralke tez chetnie bym wlaczyla, ale do 12 nie mamy wody...dobrze, ze D. rano naciagnal :blink:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #653833 przez Hania84
Beatko dziękuję że się zapytałaś. No cóż, inny land i rozumiem tego pana. Będę wdzięczna jak mi podasz co u Was jest potrzebne (jak dostaniesz oczywiście papiery) zawsze coś :)
Ale jeśli w tych papierach co masz oddać do elterngeld masz wypisane to ja raczej tez powinnam mieć...więc zobaczymy jak mi przetłumaczy tłumaczka w PL. Ale mimo wszystko podaj mi później też swoje :blink: Dzięki jeszcze raz :)
A to autko to nasze , tak :laugh:

My na przyszły rok tez za wiele nie zrobimy z działką...jedynie kupimy projekt i może uda się załatwić sprawy ze skrzynką od prądu. Chciałabym też ją ogrodzić chociaż...ale to pewnie będzie nierealne.

Moja mała jeśli jej nie wyrzucą przez cc to na pewno przyjdzie w czerwcu na świat, bo widzę, ze w ogóle jej się nie spieszy :D U mamusi jest jej dobrze. Dużo śpi jak ma ochotę to się naje i czego chcieć więcej :D Obawiam się, że mogę przenosić. Tym bardziej, że na prawdę nic mnie nie boli, żadnych skurczy, niczego ...aż czasem się martwię. Dobrze, ze wizytę w szpitalu mam 21-ego...tam szczegółowo badają to będę wiedzieć coś więcej.

A ja okien do porodu już nie myję, pierdykam. Umyję z miesiąc po porodzie. Nie sa jeszcze złe...bo myłam je jakoś przed wyjazdem do PL.

Agusia to odpoczywaj ile wlezie teraz póki Emi nie ma :). Ja już obiad na dziś wczoraj zrobiłam...dziś tylko grzanki...ale to już się robią :)

11 lata 7 miesiąc temu #653838 przez Agusia83
I jak tu zadowolic kobiete...jak boli, to jojcy, a jak nic sie nie dzieje, to tez jojcy, ze pewnie cos nie tak :blink: ...Haniu, ciesz sie, ze nic takiego nie odczuwasz...wiele kobiet tak ma...zobaczysz, niespodziewanie sie zacznie :lol:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #653858 przez Hania84
hmmm niespodziewanie powiadasz...a ja nie lubię niespodzianek a szczególnie takich B) i co tu z tym fantem zrobić :P ;)
Mam tylko nadzieję, że to niespodziewanie będzie raz dwa i prawie bezbolesne i tak samo niespodziewanie już będzie po wszystkim i mała będzie szybko z nami :D ...no coooo pomarzyć mogę :silly:

11 lata 7 miesiąc temu #653889 przez Agusia83
chyba kazda z nas by tak chciala.... :silly: ale jak bedzie, wyjdzie w praniu

11 lata 7 miesiąc temu #653909 przez Hania84
Zobaczcie co znalazłam na youtube ... jestem w szoku i pełna podziwu dla tych dzieci :cheer:

11 lata 7 miesiąc temu #653914 przez Agusia83
Widzialam to kiedys :silly:
ostatnio z D sie zastanawialismy nad jakimis zajeciami dla Emi...i jak bedzie troche starsza to ja zapiszemy na tance towarzyskie :laugh:
A ta para niesamowita :laugh:

11 lata 7 miesiąc temu #653917 przez Agusia83
w koncu zakupilam taka kosmetyczke

allegro.pl/show_item.php?item=3179439294

przed chwila :laugh:

11 lata 7 miesiąc temu #653923 przez Hania84
Agusia gratuluje zakupu ;) Bardzo fajna i z lusterkiem :)

Ja tez jestem tego zdania, ze dzieci szczególnie te które maja nad wyraz dużo energii w sobie powinny chodzić na dodatkowe zajęcia...połączenie pożytecznego z przyjemnym ... :)

11 lata 7 miesiąc temu #653935 przez Agusia83
dzieki :laugh:

no wlasnie Emi ma energii az za nadto :silly: a poza tym uwielbia tanczyc :laugh:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #653948 przez abrakadabra
Dzien dobry dziewczynki witamy sie w ten piekny majowy dzien :laugh: :laugh:

Bylam w aptece, wykupilam swoja recepte. Sluchajcie... "GLOBULKI" to sa takie czopasy wielkie,ze ja nie wiem jak je zaaplikuje, masakra :D
Po drodze weszlam do sklepu obwuwniczego,takie mieli promocje, ze kupilam za 44,00 az dwie pary slicznych sandałkow... brazowe z takimi kamieniami i kremowe z koralikami, jestem przeszczesliwa :laugh: No i wlasnie pisałyscie o tym,ze stopa moze sie powiekszyc w ciazy :D Ja jestem w szoku,bo kupilam buty rozmiar mniejsze :ohmy: :ohmy:

Teraz pomaluje sobie slicznie pazurki, jakis obiadek i na dzialke macoche swoja wyciagne, bo co w taki piekny dzien w domu bede siedziala, a jakos srednio mi sie chce z D.dzisiaj przebywac :P

Wiśnia, myslisz ze przenosisz? Ja wlasnie wrecz przeciwnie, ale mi to sie tak marzy wiecie, żeby sie wszystko z samego rana zaczelo,zebym sobie na spokojnie zdazyla wziac prysznic, ogarnac sie itd.. żeby wpasc na ta porodowke taka świeża i pachnąca i w ogole :D
Mooze sie uda :laugh:

Miłego dnia czerwcoweczki :kiss: :kiss:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #653994 przez Beciara
Dobra, popstrykalam fotki, wlalam na kompa i zmniejszylam.

Niektore sa prosto z linki, wiec jeszcze nie poprasowane, ale i tak widac dobrze. W ogole fajnie, ze one wszystkie takie malenkie sa: na 50/56 rozmiar. Na pozniej tez juz mam sukieneczki, ale jeszcze w kartonie spakowane.

Ciekawe czy wszystkie sie wgraly.

i jeszcze moj maly Deniutek pare dni temu, jak smigal na swoim bezpedalkowym rowerku :)

11 lata 7 miesiąc temu #654008 przez Beciara
Agusia :lol: ale zes ukryla tekst. Usmialam sie niezle :D

No my mamy tez ten sam problem co Wy wlasnie :D i podejrzewamy, ze dopiero za spory czas sie z nim uporamy :silly:

Agusia83 napisał:

Zazdroszcze Wam tych dzialek...tez bysmy chcieli...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #654022 przez Hania84
Beata mam takie same fioletowe śpiochy dla Lenki ...ale jaja :D hihi (jak Ciebie nie było jeszcze na forum to wklejałam je dziewczynom..ale co tam wkleję dla Ciebie jeszcze raz :) ) o ile dobrze pamiętam to kupiłam je Baby One :)
Synuś jaki uśmiechnięty...fajnie :D mały przystojniak :blink:

A reszta twoich ciuszków super :) będzie mała księżniczka z Nili :) Kurka sukienki mi tez się tak podobają...ale w tym Baby One jak byłam to same drogie :dry:
Widzę, ze smoczki i butelka na czasie z Hello Kitty :silly:
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka