BezpiecznaCiaza112023

mamusie CZERWCOWE

11 lata 7 miesiąc temu #654547 przez natali
Znowu nie moge spac jest juz 1.30 a mnie tak swedza nogi ze zaraz sie chyba zadrapie na smierc, jeszcze se podnioslam cisnienie bo wyczytalam ze to moze byc choroba spowodowana przez watrobe zagrazajaca dziecku niedotlenieniem. Czy jeszcze jest cos co mnie nie dopadlo w tej ciazy poza.cukrzyca? Niech juz sie to.skonczy bo w depresje jakas wpadne

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #654561 przez Marta1985
Witam, ja idę na śniadanko a potem na plac budowy :)

A boli, skurczów i innych oznak nie odczuwam :) niech Bartuś wytrzyma jeszcze 1,5 tyg :)

Milego dnia :)

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #654567 przez Agusia83
Dzień dobry. Wyspalam sie...choć zasnąć było ciężko...biodra tak bolały,ze nie wiedzialam jak sie ułożyć...a przy kazdej zmianie pozycji chcialo mi sie wyć. Juz nie bede sie tak forsować.

Natali,a to swedzą Cię stopy,czy całe nogi? I tylko nogi,czy jeszcze cos? Bo jeśli nadal i cos jeszcze to bym pojechala na ip. Przy emi w 37tc siedziało mnie całe ciało i dostawalam wysypki. Wyladowalam w szpitalu,jakąś reakcja alergiczna byla,ale nie wiedzieli skąd. Tez myśleli,ze to wątroba.

11 lata 7 miesiąc temu #654571 przez malutkamilka
Agusia a powiedz ty mi czy po karmi nie masz wrazenia ze ci sie oczy ruchliwe robią ;) tzn. jakby cie bombka lapala? bo albo ja bylam zmeczona albo za szybko je wypila, bo tak jakby oczy robily mi sie rozbiegane.

11 lata 7 miesiąc temu #654575 przez Agusia83
Haha...Malutkamilka,nie miała :blink: m tak...kompletnie nic nie czulam. Innymi słowy,czulas sie jak lekko ichycona.?

11 lata 7 miesiąc temu #654583 przez malutkamilka
Ehe :) mozee i bylam juz zmeczona bo to pozno wieczorem i szybko wypilm bo takie fajne zimne bylo i takiego checia mialam na nie.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #654584 przez malutkamilka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #654588 przez Agusia83
Malutkamilka,to swietna cena,u nas w Krakowie nie znajdziesz takiej oferty. Moze i kwotowo bym wygrzebala gdzies,ale nie przy takim metrażu. Góra 34m2.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #654589 przez rysa
:laugh: malutkamilka ja jak pierwszy raz sie napilam karmi(jakos 4miesiace temu)to też miałam takie wrażenie jakbym miała lekką bombe :)

Co do mieszkania to u mnie w mieście nie znajdziesz mieszkania za 500zl i to jeszcze taki metraż.Wg mnie bardzo atrakcyjna cena.Ja od 7lat wynajmuje mieszkania i nigdy cena za odstępne nie była niższa niż 650 zl za max 45m a to itak malo bo teraz ceny za ten sam metraz(45m)to min750zl wiec uwazam ze super znalazłaś oferte :)
A mieszkam w Bielsku-Białej :)

11 lata 7 miesiąc temu #654592 przez malutkamilka
Tez mi sie wydaje dobra za ten metraz i stan mieszkania bo po remoncie i rozklad tez fajny bo tesciowa ma takie same. w marcu juz mielismy isc ale na dwu pokojowe za 650zł razem z czynszem plus woda i prad, ale czesciowo po remoncie i bez mebli same gole sciany. musielibysmy jakies mebelki kupic. A tu bysmy musieli tylko pralke bo lodowke swoja juz mamy kuchenke tez juz maz przywiozl.

11 lata 7 miesiąc temu #654628 przez abrakadabra
Dzień dobry dziewczyny

Po całonocych bólach i jakiś plamieniach jestem. Dziś na szczeście lepiej :) Ale szczerze, myślalam,że urodze!!

Wiśnia nadal trzymam sie decyzji,że chce rodzic z macochą,przynajmniej bede miała pewnośc,że mi sie w ostatniej chwili nie wycofa :)

Dziś na obiadek czaruje pizze :)

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #654639 przez WisniaJ
Witamy się i my :)

Malutka nie no niemożliwe, żebyś się uchachała Karmi, to na pewno zmęczenie :D Ja się przymierzałam nawet do małego Lecha Shandy bo on ma 2,5% alkoholu, ale stwierdziłam, że już poczekam aż urodzę i wtedy go na początek wypijemy z Przemkiem na pół :lol: Co do mieszkania wiesz w Szczecinie ceny są bez porównania... Ja wynajmowałam kiedyś 3 mieszkania płaciłam 1200zł za 2pok 50m i do tego opłaty prąd, gaz, więc wychodziło miesięcznie z opłatami ok 1500-1600zł.

Dziewczyny mi się już coraz gorzej śpi niestety... :( Poszłam spać po Top Model a jak poszłam w nocy siusiu to już koniec spania. Zasnęłam dopiero koło 7 i to na godzinkę. Niby nic mnie nie boli, ale nie dosypiam w nocy. O dziwo nie jestem zmęczona później w ciągu dnia, ale wkurza mnie to już... Niedługo będzie dzidzia to przynajmniej będę miała jakieś zajęcie jak nie będę spała :P No i w końcu tego zęba wyrwę, bo już mnie męczy...

Abrakadabra a byłaś u lekarza lub na ip?? Bo ja ot bym tak spanikowała, że w 3 sekundy byłabym w szpitalu.

11 lata 7 miesiąc temu #654653 przez abrakadabra
Wiśnia Nie byłam, leżałam, a później jak mi przeszło troche to wskoczyłam pod prysznic, na szczeście mały siedzi jeszcze w środku i chyba mi dziś takiego numeru znów nie zrobi oby :blink: bo wtedy to już na 100% lece na IP.

11 lata 7 miesiąc temu #654672 przez Agusia83
Abracadabrra,plamienia Mozesz mieć po badaniu,kiedy ost.badał Cię ginekologicznie? A moze to czop? Jakas brazowa galareta?

Mnie tez sie zle spi,ale z racji bolu bioder i krzyża.

11 lata 7 miesiąc temu #654682 przez rysa
Abrakadabra ja po takich objawach tez pewnie bym spanikowala,ale najpierw bym do położnej zadzwoniła.
U mnie też dzisiaj pizza na obiad :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka