- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Nie uwierzycie...właśnie przyszła mi kosmetyczka.
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
Gochens no to teraz nic tylko sie lenić A ja termin mam na 1go to mi to teraz rodzić im szybciej tym lepiej... Zwłaszcza, że Przemek ma urodziny za tydzień, ja 10 czerwca... Więc jakoś wolałabym, żeby Gabi wyszła wcześniej, ale jakoś jej się chyba nie spieszy...
Czy któraś z was się orientuje, jak to jest z tym porodem? Co jeśli minie mi termin z OM czyli 1 czerwca i termin z USG czyli 2 czerwca? Wtedy mam czekać na skurcze, jechać do szpitala na wywołanie, czy jak to jest?? Muszę się doktorka spytać, a może pojadę na tą cesarkę jednak jeśli nie urodzę do terminu?
- Małgośka
- Wylogowany
- gaworzenie
trzymacie się jeszcze?
Ja już spakowana, torbę na porodówkę wożę w bagażniku
Ninka wierci się niemożliwie, czasem zastanawiam się czy ona w ogóle śpi? Strasznie boli mnie krzyż no i te skurcze...
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
Juz jestem po depilacji mysle ze moze pomoze bo mialam juz 3 tygodniowy na nogach i poprostu moze to mi tak dokuczalo zobaczymy wieczorem stwierdzilam ze narazie nie bede panikowac narazie to dopiero 2 nocki takie mialam zaczekam do jutra i jak sie powtorzy to jutro rano lece do lekarza.
z clotrimazolum w ciazy trzeba uwazac i jezeli ktos stosuje to lepiej pod okiem lekarza.
Malutka ogladalam ten program kilka dni temu w tele, ta dziewczyna miala troszke inny przypadek ale nie pamietam czy miala ta sama chorobe o ktorej ja pisze wprawdzie objawy sa te same wlacznie z ta zoltaczka tylko to juz bardzo zaawansowana choroba.
Wisnia spokojnie lekarze moga cie przetrzymac do 42 tygodnia jezeli nie ma powodow do zagrozenia zycia malenstwa dopiero w przypadku kiedy masz juz skurcze ale nie ma rozwarcia lub na odwrot beda wywolywac wczesniej takze trzeba sie uzbroic w cierpliwosc tym bardziej ze to pierwsza ciaza to przenoszenie jest bardzo mozliwe. Nad cesarka zastanow sie powaznie mysle ze to nie jest dobre rozwiazanie jesli nie ma takiej potrzeby, chcesz sobie oszpecic brzuch na zyczenie? DEcyzja nalezy do ciebie
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Nic dzisiaj takiego nie zrobiłam a jestem bardziej zmęczona niz wczoraj jak wysprzatałam całe mieszkanie,okna itd.A podłogi szoruje na kolanach, zazwyczaj robiłam to na kucaka ale teraz brzuch mi przeszkadza, poprostu nie uznaje mopa
Chyba trzeba walnąć kawe, może się obudze
Malutkamilka zrobiłas mi ochote na tą sałatke i też dzisiaj zrobie Moj przepis jest taki:
makaron tortellini
ogórek zielony
Pomidory
puszka kukurydzy
30dag szynki
majonez
przyprawy:czosnek, zioła prowansalskie a reszta wg uznania
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
W końcu Was nadrobiłam
Ja od 8 rana do teraz na nogach. Najpierw z moim w UP bo musiał pokazać nową umowę...później zakupy (sama tachałam bo mój już musiał do pracy), później ogarnięcie chatki i jestem ale powiem Wam że dziś już z przemęczenia mocno czułam kręgosłup i podbrzusze.
Wczoraj wieczorem mała się tak fajnie rozpychała w brzuchu , że mięliśmy fajną rozrywkę z moim ...a dziś czkawka za czkawką leci i brzuch mi non stop podskakuje
Natali uważaj na to swędzenie...ja bym nie ryzykowała tak czekaniem bo może to być cholestaza co jest bardzo niebezpieczne.
Rysa, przepis fajny jak znajdę tu tortellini to zrobię bo od dawna ma mi się na jakąś sałatkę...a Niemcuchy z gotowych to głownie ziemniaczaną mają.
Beata
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Trzeba jeść minimum jeden jogurt dziennie też oraz ograniczyć spożycie serów, cukrów i produktów mącznych.