BezpiecznaCiaza112023

mamusie CZERWCOWE

11 lata 7 miesiąc temu #655691 przez Beciara
Dziewczyny patrzcie!

Moze ktras z was sie zalapie na luke w prawie.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871...e.html#BoxSlotII3img

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #655718 przez natali
Witajcie
Przespalam cala noc moje obawy raczej sie nie potwierdzily swedzenie ustalo i mam nadzieje ze nie wroci. A ja czuje sie jak nowo narodzona, moj maluszek na szczescie nie daje mi popalic wrecz odwrotnie jak dla mnie jest za spokojny, bylabym spokojniejsza jakby wiecej sie rozpychal.

Agusia wspolczuje bolu glowy wiem cos o tym z pierwszej ciazy, dokuczal mi bardzo czesto na szczescie teraz nie.

W sreode mam badanie na paciorkowce a przy okazji moze mi sprawdza szyjke i powiedza czy maluszek jest nisko czy wysoko ciekawa jestem co powiedza.

11 lata 7 miesiąc temu #655726 przez natali
Beciara zerknij u Hani pod suwaczkiem, kliknij na napis zdjecie wyswietli ci sie nasza lista, wydaje mi sie ze w miare terminy mamy rozlozone na caly miesiac tylko niektore dziewczyny sie nie odzywaja

11 lata 7 miesiąc temu #655825 przez Gochens
Dzień Doberek ;)

Ikunia to ja chyba źle zrozumiałam, ale rzeczywiście szybko mówi, a ja za wolno przyswajam ;) P.S Dziękuje za zaproszenie ;)

Dziś piękny ale leniwy dzień się zapowiada..na nic nie mam ochoty, jakoś tak mi srakoś ;/ Do tego sprzedaliśmy nasz ukochany motor niby powinnam się cieszyć ale zryczałam się jak głupia.... Tyle wspaniałych wspomnień z nim związanych, eh strasznie sentymentalna jestem ..

11 lata 7 miesiąc temu #655833 przez natali
Gochens chodzi o ten niebieski motor ktory jest na awatarze, fajny. Ale ja ogolnie boje sie scigaczy wole popatrzec. Tez bardzo sie przywiazuje do wszystkiego, od ponad roku mysle o zmianie mieszkania na wieksze ale tak mi ciezko sie rozstac z tym co mamy a cenowo tez takiego nie znajdziemy juz 6 lat mieszkamy na tym samym i mamy dobry kontakt z wlascicielem i co rusz nam opuszcza cene co jeszcze bardziej utrudnia zmiane.

Ja tez mam zamiar dzis leniuchowac obiadek juz naszykowany: ziemniaczki, karkowka w sosie pieczeniowym i fasolka straczkowa.

11 lata 7 miesiąc temu #655848 przez kakaszka
witam dziewczyny :)

Agusia mi w nocy tez glowa bolala, moze cos z cisnieniem jest nie tak ( przynjamniej u mnie jest duchota, jak przed deszczem i pochmurno). no i spalam dzis strasznie dlugo, a co bede sobie zalowac.

mnie na szczescie kopniaki nie budza, bo bym sie wkurzyla na mala :)

przez to, ze tak pozno sie obudzilam dzien mam w dupie. mialam rano pjsc na zakupy, zrobic obiad, pojsc do kolezanki na kawke ( to w szystko w czasie jak moj chlopak spi po nocnej zmianie w pracy), a pod wieczor wrocic i z nimi posiedziec. a teraz juz jest prawie pierwsza godzina, a ja dopiero kawe sniadaniowa pije i mysle co tu ugotowac.

pocieszylyscie mnie, ze latem ni bedzie upalow, ja bardzo zle znosze je ( nie mam na nic sil i ciagle mdleje), takze wole, zeby padalo od czasu do czasu i swierze powietrze bylo.

gochens ja tezjestem strasznie syntementalna, a motory uwielbiam ( oczywiscie jako pasazer z bardzo odpowiedzialnym kierowca, z kazdym na motor bym nie usiadla). czasami jak jakis przejezdza obok mam ochote za nim biec i wskoczyc z tylu :D

milego dzionka :)

11 lata 7 miesiąc temu #655861 przez Gochens
Tak Natali ten z avatarku ;)

Mnie zawsze się podobały ścigacze no i faceci na nich heh na Piotrkowską zawsze zjeżdzali latem i jak byłam małolatą to mi się marzyło, żeby jeden z nich mnie zabrał na przejażdzkę heh...
No a jak się okazało, że mój M ma motor to już w ogóle mokro w majteczkach miałam ;)

Trudno obiecał mi, że kupimy sobie jeszcze takiego więc trzymam go za słowo ;)

Kakaszka jak to mdlejesz latem?? To chyba nie jest "normalne" zjawisko? Ja zawsze latem puchne jak fiona a raczej moje palce i nogi ;/

11 lata 7 miesiąc temu #655871 przez Ikunia1910
Obiad gotów, prasowanie ogarniete.
Teraz do 14. Pauza z nogami w górze i biore sie za odkurzanie, mycie podlug i okna w kuchni i u nas w pokoiku.
Właśnie dostalam wiadomosc ze moja mama caly weekend spędzi w pracy:/ nie nawidze samotnosci więc bede musiała calyczas robic cos pożytecznego żeby szybko mi czas minal...

Co do motorkow to ja wole czopery.
Ścigacze co środa nie daja mi spac :p

Beata, gdybym tylko wiedziala jak to wszystko ugryźć i zebym miala jakikolwiek pieniadz to bym cos zalozyla zeby miec ten macierzynski, ale szczerze mówiąc nie znam sie na tym wszystkim zupełnie a i tak z Zusem moga sprawa wciaz w toku:(
W sumie z tego co sie dowiedziałam to jedyny ratunek dla mnie to podpisanie umowy jakiejkolwiek i oplata składek, bo zeby miec macierzynski muszę byc na umowie nie wazny jest juz wtedy czas oplacania składek, nie musi byc 90. dni. Tylko kto zatrudni kobite w 9. Miesiacu ciazy... :/ eh

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #655886 przez Hania84
Ja za obiad dopiero teraz się zabieram. Pospałam 1,5h i teraz mam więcej energii :silly:

A co do ścigaczy to też się ich boję...mój miał żółtego i na szczęście rok temu sprzedany. W przyszłości myśli o czoperze więc wolę czopera niż ścigacz...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Coś dla Gochens :silly: mój przed sprzedażą motoru :blink:
Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #655897 przez rysa
ja dzisiaj znowu nie do życia, dobrze że obiad już zrobiony :dry: :)

W Biedronce od 23 maja maja być fajne oferty:mega paka pieluch (156 szt) za 49,99!, płyn Lovela 16,99 i nawet wkładki laktacyjne za 4,99.Niestety nie znalazłam na necie gazetki :angry: Kupiła bym te pieluchy bo naprAWDE super cena ale opinie są tak rózne że sama nie wiem ;)

ja tam lubie jak jest gorąco(oczywiście nie w naszym stanie) ale w te wakacje akurat mi nie zależy, bo wiadomo że itak za duzo nie skorzystam a poza tym lepiej dla dziecka.Tylko że czytałam, że lato ma być bardzo deszczowe :( :angry:

Ja nawet nigdy nie miałam okazji jechac na motorze, chociaż bym chciała :S

11 lata 7 miesiąc temu #655906 przez Gochens
Rysa ja też się zastanawiam nad tymi pieluchami... Cena jest naprawdę fajna ja ostatnio kupiłam pampersa premium care 78 szt za 49,99 zł... zacznę od nich a później mam zamiar próbować innych tańszych albo właśnie kupię te z Biedry i będę stosować na przemian, co by dupsko się nie przyzwyczaiło do dobrego... a opinie są róznie i nie ma co się nimi sugerować, sprawa indywidualna jak pasują i dupcia przyjmuje to ja nie widzę przeciwskazań ;)

Haniu motor bardzo fajny nie wiem dlaczego sprzedaliście hehe a za czoperami coś nie jestem, jak dla mnie nie mają "tego czegoś" ale mam koleżankę co na ich widok dostaje orgazmu :)

11 lata 7 miesiąc temu #655913 przez Agusia83
Fajne te motory. Jak źle je nazywam,to przepraszam,nie znam sie.na tym. Ale kolory swietne :laugh:

Haniu w końcu pokazalas nam nazeczonego:-)

Mama przyszła i musialam drugiego procha walnac...bo glowa po pobudce bolala jeszcze bardziej.

A te pieluchy,to dwojeczki? Chyba tez je kupię

11 lata 7 miesiąc temu #655926 przez Gochens
Dziewczęta jak u Was z obwodem brzusia? U mnie 103 cm.. nie wiem czy to dużo, mało czy średnio ale skoro na wadze plus 16 to pewnie sporo heh... Zauważyłam dziś "płyn" na moim sutku... ohohoh czyżby to siareczka?!

Aguś jeśli pytasz o te z Biedry to mają być różne rozmiarówki z tego co wiem a jeśli pampersy to 2 ;)

11 lata 7 miesiąc temu #655933 przez Agusia83
Gochens,o pampersiaki mi chodziło....oj,opłaca sie bardzo.

W brzuszku mam juz 125cm...a wszystko zależy od tego ile mialas przed ciążą.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #655935 przez Hania84
Agusia no tak, załapał się na ostatnie foto przy swoim jeszcze motorku kochanym, więc i pokazałam Wam moją szprotkę :silly: :kiss:
Z tym bólem głowy nie zazdroszczę :dry: pewnie macie tam ciśnienie do bani.

Gochens został sprzedany bo i tak by nim nie jeździł jak od 2 lat jesteśmy w DE...a poza tym musiał być naprawiony bo zanim się poznaliśmy to zaliczył wypadek (koleina go wyrzuciła na zakręcie)

No obiad mam zrobiony...teraz znów leniuchuję :silly:

Gochens wierz mi że te Twoje 103cm to malutko :) Ja mam znacznie więcej. Także jak na przytycie 16kg to wynik w pasie masz i tak nie zły..większość poszło pewnie w dzidziola :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka