- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
aleksiaa ale ja robię placek na proszku do pieczenia (ale ja nie karmię piersią) jeśli ty karmisz to nie możesz jeść placka na proszku. Najlepsze drożdżowe
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
I mam nadzieje ze Agusia nie bedzie miala nic przeciwko,ani dziewczyny z wrzesniówek :unsure:nie moglam sie powstrzymac
Ukradlam zdjecie Arturka,ciocie chyba chca go zobaczyc???
Ja chcialam sie napic piwa na moje urodziny(chociaz tyle)czyli juz we srode-powiedzialam mezowi ze sciagne pokarm przed wypiciem i maly bedzie mial co jesc i pozniej tez sciagne i wyleje,zeby nie bylo,ale ten mi zabronil...a taka mam ochote na piwo
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
ale sliczny chlopczyk agusia jeszcze raz gratulacje
ja w koncu dopaklowalam torbe, jedyne co bede musiala jeszcze wziasc jak bede rodzic to doki ciazowe, ale to mam odrazu pod reka, a najczesciej w torebce jestem zwarta i gotowa
a dziewczyny jeszcze mam pytanie. kiedy zakladalyscie posciel dla malenstwa? bo juz bym chciala to zrobic, ale mysle czy w tydzien lub w dwa sie nie zakurzy i chyba bedzie lipa, co?
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Pościel ubralam dużo wcześniej ale i tak małego na początku kladlam w rozku teraz już śpi pod koldra, dobrze ją strzepalam i wywiefrzylam
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
no i w koncu musze wygodnie poustawiac wszystko w pokoju malej, bo jakos mi tam wszystko nie pasuje :)no i wozek jeszcze zagraca duza ilosc miejsca i nie mam pomyslu na niego.
zauwazylam, ze dzis powera dostalam energetycznego, bo tylko siedze i wymyslam, co by tu jeszcze zrobic
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Kakaszka niedziela jest odpoczywaj ;*
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
violcia fajnie pomyślałaś z tym zdjęciem na pewno się nie obrażą, bo my też dostałyśmy od Agusi takie zdjęcia...ale wczoraj rysa pisała, że ma problem ze wstawieniem ich z tel.
i powiedz mężowi że słabe piwko możesz wypić i po 3 godzinach ze spokojem karmić
Ja moją na początku jak było chłodniej to też trzymałam w rożku a teraz śpi przykryta cienkim kocykiem...no chyba że upały to śpi bez przykrycia i bez poduszki...najlepiej na płasko.
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
- Ikunia1910
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Arturek słodziaczek i jak sprytnie fifolka do zdjecia zasłonił stópka;)
Moja niunia dzis spi jak zabita w nocy po 4h tetaz spała 5h obudzilam ja sama zeby sie napila cysia bo mi wybuchal juz a ona doslownie polizala go przez chwilke i dalej spac poszła nawet zmiany pieluchy nie zauważyła.
A z tym piwem to wiecie co mnie bardziej martwi od tego ze ma alkohol, to ze jest gazowane
No i tak mysle czy nie beda maluszki mialy pierdzikow większych
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hania mojemu to nie przegada,on w ciazy nawet mi bezalkoholowego nie kazal pic-bardzo sie cieszyl jak sie dowiedzial ze bedzie mial syna i teraz bardzo dba o niego..we wrzesniu mam wesele siostry i ciekawe co sie wtedy bedzie dzialo,w sumie to ja wytrzymam bez alkoholu,ale raz na jakis czas slabe piwko bym sie napila
A Ty Kakaszka daj spokoj juz z tym sprzataniem,jest niedziela odpoczywaj,sprzatanie nie ucieknie
- Ikunia1910
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Kakaszka ja łóżeczko ubrałam jakis tydzien przed porodem i przykrylam kocykiem zeby sie nie zakurzylo
A Zosia w rozku spała tylko jedną noc w szpitalu. A takto śpi na podusi-naleśniczku pod kocykiem a na noc jeszcze kołderka ja przykrywam.
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Rysa a Ty ściągaSZ pokarm po piwie czy też nie??
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
my juz w domku jestem padnieta tym pobytem w szpitalu ale juz dochodimy do siebie. naskrobalysce tyle ze nie wiem czy uda mi sie was nadrobic pry dwojce dieci. wiem ze Agusa wam przekazala co nieco o porodie ale postaram sie krutko opisac.
Po dojechaniu do spitala przebito mi wody ale po godz nic sie nie dzialo wiec podano mi oksy stopniowo zwiekszali dawke do 17 nic nie czulam ale po17 zaczelam miec dosc silne bole o 20 podali znieculenie wtedy bylo juz 7 cm rozwarcia i tak do 23 nawet cm nie drgnol az wkoncu poprze pochwe wloyli mi sade do macicy zeby sprawdzic wiarygodnosc skurczy na ktg okaalo sie ze sa za niskie , zwiekszyli dawke do 48 ml na h i w ciagu dwoch god mialam juz pelne rozwarcie i silna potrzebe parcia a caly personel w proszku nkt sie nie spodziewal zero przygotowania fartuchow przyrzadow itp. wszyscy w biegu kolo mnie skakali. po 10 min przy 4 skurczach Ernest byl juz z nami. wazy 4045 i ma 55 cm dlugosci.
Haniu czynisz cuda z ta swoja kula.
Agusia gratuluje jesce raz cudownego synka.
a jak Abra wybaczcie nie czytalam wstecz mam za malo czasu. musze sie powoli jakos zorganizowac a w szpitalu ciagle mnie wywalalo i nie wiem co mnie jeszcze ominelo.
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.