- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
A synus cudny Jeden i drugi
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
No namęczyłaś się troszkę...ale masz już upragnionego synka przy sobie Jakby co to ja i moja kula służymy pomocą to tak jakbyś znów potrzebowała na coś terminu
Agusia mi pisała, że jutro wychodzą też
Moja mała coś dziś nie chce spać. Mój pojechał z nią na spacer to spała jak suseł...a jak tylko wnieśliśmy ją do domu to po 10 minutach oczy jak 5 zł. I wciąż się przeciąga i prycha. A kupę robiła przecież. Wydaje mi się że nauczyła się już noszenia i lulania. Chociaż jak jest sam na sam ze mną to aż taka nie jest.
Jestem już dziś zmęczona.
Natali synek śliczności śliczne to niebieskie ubranko i kocyk też fajny ten starszy synek też słodki fajnie wyszliście we trójkę
No już marudzi malutka uciekam...
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Wszystko mam porobione i jutro chyba bede spac ile wlezie bo co tu robic?
zeby chociaz skurczyk maly zlapal to zawsze cos.
jeszcze jak patrze na te wasze slodkie rozowe bobaski to mam chec popedzic moja tym olejkiem tylko nie wiem czy uda sie komus zalatwic .
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Maltkamilka...spokojnie rozkręci się i u Ciebie
Uzupełnij w tabelce Natali - 21.06, 4045g, 55cm
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Gochens ja jak wypije piwko to nie wylewam odciagnietego mleka zreszta nie odciagam bo maly mnie dulda prawie caly czas
Postanowilam dzis ubrac nowiutenka bluzke,mialam ja 3min na sobie i Filip postanowil ze wlasnie w tym momencie mu sie uleje prosto na nia :DJak juz sie wyszykowalismy na spacer do dokladnie 5min od wyjscia zaczelo padac
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
natali zarabiste zdjecie, tam gdzie ty z dzieciaczkami. strasznie mi sie podoba no i oczywiscie gratuluje powiekszenia sie rodzinki
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chyba już ze 3 rozpakowane
Lecę poczytać książkę...mam serię przygód Stephanie Plum (łowcy nagród) autorka to Janet Evanovich. Uwielbiam te książki (już 3 tomy przeczytałam i czekają mnie jeszcze 3 mam na razie 6 tomów a wiem że w PL niedawno ukazała się 7 część. Muszę ją mieć Bardzo wciągające są i zabawne nie raz śmiałam się w głos Dziewczyny polecam...oczywiście przy odrobinie czasu wolnego
- Beciara
- Wylogowany
- pierwsze słowa
My wreszcie w domu. Okazalo sie, ze trzymali mnie w szpitalu, bo wiedzieli, ze mala ma pepowine 2 razy wokol szyjki zawinieta. Zdecydowali, ze mi o tym nie powiedza. Ponoc kobiety nie sa w stanie poradzic sobie z taka informacja. Niektore dostaja swira. Tak wiec sprawdzali ciagle, czy pepowinka jest luzno i sie nie zaciska i czekali na wlasciwy moment tuz przed zeby zrobic cesarke. I tak wszystko poszlo dobrze. Byla luzna i bez problemu wszystko poszlo.
Nila miala 52 cm i wazyla 3.310.
Zaraz wstawie jakas fotke, tylko zmniejsze.
- Beciara
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Beciara śliczna ta twoja moimiaa jakie ma sliczne.ciemne włoski.
Natali piekne zdjecia.mi bardzo.sie. podoba to.ubranko w paskiswietne uszy.
Agusia alewielki.facet i sliczny.
Pozdrawiam dobrej nocy.
Przeprasm za literówkiale wyskoczyło mi tu cos beznadziejnego i nie widze wpelni wprowadzanego tekstu a krzyżykiem nie chce sie zamknąć.
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Bartus skonczyl juz miesiac I jest juz niemowlaczkiem a nie noworodkiem
A Nilka jest cudna
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Natali piękna fota z waszą 3!!
Bartusiowi najlepszego :-*
my dziś kolejna masakryczna noc a bardziej poranek...mały od czwartej znowu zaczął kwilic jak by miał zły sen.nie wiem co jest grane wydaje mi się że może mieć gazy,muszę jechać dzisiaj do apteki i kupić coś dla niego bo nie mogę patrzeć jak się tak biedak męczy..
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
My spalismy z soboty na niedziele u rodzicow. Wczoraj Gabi tez meczyla jakas kolka albo wzdecia, nie wiem co robic... I dzis rano to samo Wysle dzis Przemka do apteki zeby jej jakos pomoc i sobie bo jestem przemeczona
Co do wkladek laktacyjnych to ja nie uzywam bo w ogole mi nie wycieka mleczko
Ah wykorzystalam w koncu meza i bylo cudownie oby z tego nie bylo drugiej Gabi bo jakos tak nie myslelismy o jakims zabezpieczeniu, bo wyszlo spontanicznie a przez to ze bralam tabletki to w domku zanych gumek ani nic
- Ikunia1910
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Natali śliczny maluszek:)
Beatko Twoja kruszynka tez cudna. Wyglada jak mala pocahontas
Gochens Wisnia a masujecie dzoeciaszka brzuszki? Bo ja bym tam nie faszerowala bez sensu dzieci jakimis specyfikami. Popatrzcie w necie jak wykonywac masazyk brzuszka. Zoska tez przez sen sie wkurza i kwili jak jej pomasuje brzusio pogimnastykuje troszke nozkami to sobie prykolka pusci i dalej przycina komara:)
Mnie się wydaje ze to jest takie normalne. Tymbardziej ze w naszym przypadku to nie sa zaparcia bo kupka rzadka.
Ale może mamusie weteranki tez cos doradza w tym temacie
wczoraj poszłyśmy na spacerek i zahaczylam o sklep i kupilam sobie kostiumik na dzialeczke zebym mogła sie ładnie opalic wreszcie bo tu juz koniec czerwca a ja blada jak ściana
Czas na cysia, zmiane pieluchy i spac a mamusia sie zrelaksuje przy ince i serniczku na zimno z truskawkami
Wisnia to ja gratuluje jako pierwsza wrazie co I mam nadzieje ze jak zapiszesz sie do marcówek 2014 to i tak nas nie zostawisz
Miłego dnia kochane