- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
A jesli chodzi o wage Filipka to w 18dni przytyl tylko 480g a z tego co widze wasze szkraby wiecej.
Kakaszkato niefajna sytuacja.Ja mialam podobna we wrzesniu ale okazalo sie ze jestem w ciazy...przeklety fb!
Marta Filip faktycznie spokojniejszy po jedzeniu-wiadomo jak to chlop .Ale myslalam ze nie mozna kapac po jedzeniu
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
Gochens moja psina też przyjaźnie podeszła do Gabi, ogólnie liże ją po stopkach i rączkach i ciągle wącha po twarzyczce Ale też jeszcze jej nie ufam jakoś i pewnie nigdy do końca nie zaufam.
Rysa z celulitem to jest tak, że trzeba go zalać Pij ze 3 litry wody dziennie to sam zniknie, ja do tego ćwiczyłam na steperze po pół godziny dziennie i po miesiącu - dwóch cellulitu już nie było. Co do skóry dzieki Bogu moja w dobrej formie w sumie, flaczka nie ma a brzuch już tylko leciutko wystaje. Nie wiem czy to zasługa genów, czy balsamu, ale ulżyło mi bo strasznie się bałam właśni etej skóry...
Co do facetów to mój też mnie wkurwia, co prawda ojcem póki co jest idealnym i mężem też, ale jest właśnie 17:08, a on właśnie poszeł się kąpać i golić i pindżyć... A do rodziców byliśmy umówieni na 17... Dajcie spokój :/
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
a z tym celulitem to wiadomo ćwiczenia są najważniejsze ale ja z moimi cyckami narazie nie dam rady ćwiczyć
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
Co do kąpania to nie szkoda wam kąpać dziecko po jedzeniu? Mi Gabryśka po wieczornej butli od razu zasypia i jakbym miała ją po tym wsadzać do wanny i znowu ululać to chyb abym w ogóle nie spała w nocy
A w ogóle moje cycki mnie zadziwiają, bo przez pierwszy tydzień były ciężkie i twarde jak dwa kamienie, ale teraz jak już nauczyłam się odciągać i robię to regularnie co dwie - trzy godziny to są miękkie i w ogóle nie bolą
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
A chłopy to masakra mój po pracy wczoraj pojechał pomoc znajomemu któremu spalił się dom i wróci dziś wieczorem dopiero ... bo musiał troszkę popiwkowac z nim ... ja pomoc rozumiem zwłaszcza ze to przyjaciel no i jednak ogromna tragedia ... ale miał jechać dziś rano i wieczorem wrócić a on pojechał już wczoraj ... ale był warunek albo wczorajszy wieczór albo wypad na kawalerski bo 13 lipca idziemy na wesele ... wybrał wieczór wczorajszy ...
No i ogolenie wkurzona jestem na niego za ten remont naszego mieszkania bo wogole się nie angażuje .... chce się jak najszybciej wyprowadzić a jak tam idzie to rozmawia z wszystkimi przez tel i relaksuje się na balkonie z paczka chipsów bo w domu mu zabroniłam jeść żeby mnie nie kusiło ... gdyby nie moi rodzice to byłby jeszcze na etapie zdzierania tapet po poprzednich właścicielach ... a w sumie zostało już tylko posprzątać i poprzenosić rzeczy a on po pracy musi odpocząć a ja chodzę tam na chwilkę w ciągu dnia jak śpi i w domu są moi rodzice ale z maluszkiem nie wiele zrobię bo czasem głodny jest i lecę z cycorkami
i już ... wyżaliłam się
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Moja Lenka jak z zegarkiem w ręku co 3 godziny woła jeść...czasem co 2,5h (ale to w dzień) ...no raz czy dwa zdarzyło jej się przespać 4 godziny, ale to obudziła się taka głodna że mi palce próbowała zjeść jak ją głaskałam po policzku a tata poszedł robić mleko hehe.
Ja widziałam synusia Agusi na wrześniówkach 2011. Bo tam jedna dziewczyna 3 zdjęcia wstawiła śliczny jest i widać, że duży chłopak
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Zaczęło się wczoraj ale nie jestem pewna ale chyba wczoraj pierwszy raz mu przemyłam oczy tą wodą z ampułek i nie wiem czy to od tego kurcze nie pamiętam w ogóle dlaczego go zaczęłam przemywać czy już się te glutki pokazały dlatego to zrobiłam czy tak bez przyczyny to zrobiłam hmmm ja pierdziele co za skleroza myślałam, że po ciąży przejdzie a tu dupa chyba zacznę zapisywać na kartce co wprowadzam nowego, żeby następnego dnia wiedzieć co zrobiłam i od czego to może być. Bym wzięła młotek i pierdykła się w łeb żeby rozum naszedł z powrotem
Chłop też mnie wkurza wczoraj się zaczęło i dziś nawet się do niego nie zamierzam odzywać póki co w robocie jest i wróci rano, możliwe że jak wstanę rano to mi przejdzie.
Czuję się jak dojna krowa ale to mi nie przeszkadza.
Odkąd wróciłam ze szpitala to nawet mnie nie przytulił, a żeby coś powiedział miłego heh.
Póki co to idzie spać odwraca się dupą, a ja małym się zajmuje jak w nocy się obudzi to weźmie pogada z nim ja go nakarmię i dalej się odwraca. I bez przerwy to tylko pyta czy już go nakarmiłam. A jak byłam w szpitalu to tylko się pytał czy zaczęłam karmić piersią, wnioskuję, że jestem dla męża DOJNĄ KROWĄ która musi nakarmić jego syna.
Dzisiaj rano to mi nerwy puściły i się poryczałam oczywiście jak wyszedł z domu.
KOBITY streszczać się bo zostało 8 dni czerwca. Dopiero się zaczął a to już ku końcowi się zbliża lipcówki już się pewnie przygotowują. Ale ten czas szybko leci.
Wstał ubrał się wyszedł z pokoju następnie wrócił spytać się gdzie jego rzeczy znów wyszedł i tyle go widziałam ani cześć ani pocałuj mnie w dupę nie usłyszałam.
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Na oczka najlepszy jest rumianek do przemywania a jak się robi coś gorszego to jak śpi zanurz 2 płatki kosmetyczne w rumianku i przyłóż mu na dłuższa chwile i tak z 2 razy dziennie - rewelacja
Marta rozumiem, że już praktykowałaś tą metodę z pozytywnym skutkiem?
Może któraś mi napisze kiedy należy się udać do lekarza pierwszy raz?
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
teraz mi brzuch boli, ale to nie sa niestety skurcze. strasznie cisnie mi pod rzebramii na cala klatke piersiowa i nie moge w zadnej pozycji siedziec, no i caly czas mam napiety brzuch. chyba musze cos zjesc, bo dzis jeszcze nic mi przez gardlo nie przeszlo
a tak z innej beczki, dzieki dziewczyny, ze jestescie
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
mi wlasnie tez jest zal po jedzeniu kapac bo po kapieli i jedzonku to jedyny moment kiedy Filip w miare szybko zasypia
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Widze KAKASZKA ze masz podobny charakter do mnie,tez czasem nawrzeszcze na mojego az mnie trzesie z nerwow ...dobrze zrobilas,trzeba bylo to wyjasnic,teraz jak jego nie ma to troche ochloniesz i bedzie dobrze
Ciekawe jak tam Abra dalej sie meczy czy juz po?
Mialam wyjsc z malym na spacer ale tak mi sie spac chce ze chyba sie poloze i spacer sobie odpuszcze
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
P.S. nawet jakbym się chciała powstrzymać od płaczu to nie potrafię samo to przychodzi
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Marta1985 napisał:
Na oczka najlepszy jest rumianek do przemywania a jak się robi coś gorszego to jak śpi zanurz 2 płatki kosmetyczne w rumianku i przyłóż mu na dłuższa chwile i tak z 2 razy dziennie - rewelacja
Marta rozumiem, że już praktykowałaś tą metodę z pozytywnym skutkiem?
Może któraś mi napisze kiedy należy się udać do lekarza pierwszy raz?
Tak juz wyprobowalam i dziala
Ja bylam pierwszy raz u lekarza tydzien od wyjscia ze szpitala