- Otrzymane podziękowania: 4
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
musicie mi powiedziec jak odczuwaliscie te skurcze bo ja nie wiem czy to to czy to jakies uciski malej na moje narzady.
Haniu a mi kiedy wrozysz?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Dokładnie tak jak kakaszka pisze...tych prawidłowych skurczy nie pomylisz z żadnymi innymi bolą jak jasna ale da się wytrzymać...zresztą czego się nie da dla takich słodkich pociech
Byliśmy jeszcze z moim wieczorem po pracy w sklepie bo małej robię teraz mleko na wodzie mineralnej (nasza jest masakrycznie twarda i możliwe że od tego brzuszek Lenkę bolał jak robiła kupki) po tej wodzie jest o niebo lepiej...nawet nie wiem kiedy kupala strzela
Później ją wykąpaliśmy...była głodna ale we wanience jej sie podobało...ale później już nie chciała czekać za jedzeniem bo jak tylko ją ubrałam to w ryk...ale po 2 minutach już było jedzonko a teraz ładnie śpi
...ale tu dziś cisza...halllo ...dziewczyny
- Ikunia1910
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Oczywiscie Agusia gratulacje :*
Dziewczyny z Abry sie ciagle pomalu sacza wody, skakala na pilce zeby przyspieszyć a skurcze miala na ktg 15%..
Czyli zamiast sie rozwijać to Kubus sie zakotwiczyl w brzuszku:(
A my wróciłyśmy wymeczone od dziadkow. Nie powiem bo bardzo sympatycznie było i juz sie boję ze tyle ta moja córeczka ma dziadkow i babciow ze bedzie chyba rozpieszczona jak dzidowski bicz. No ale trudno
No i B.mnie ciagle zaskakuje. Jak wracaliśmy poprosilam zebysmy podjechali do marketu bo chusteczki mi sie skoczyły i chcialam termometr kupic i kilka innych rzeczy dla niuni a ten do mnie ze zrobil zakupy na allegro ze kupil tetmometr pampersy chusyeczki nawilzane podklady do przewijania... Tak sam z siebie... a mnie zamurowalo skad wiedzial co potrzebuję no o termometrzr mu tylko wspomniałam a on mi na to ze przez te dwa tyg zdążył zauważyć czego najbardziej potrzeba..
Oczywiscie go nie pochwalilam no bo gdzies mam taki strach zeby mu sie nie znudzilo. Później wyszedł z nami jeszcze na spacer także naprawde widze ze sie angazuje oby tak dalej
A tu moja gwiazda:
Dziewczyny co do celulitu to no ja nie mam z tym problemu ale to nie jest takie łatwe jak pisze wiśnia niestety.
Woda jak najbardziej jest dobra na wszystko ćwiczenia tez (oczywiscie po zakończonym pologu) ale trzeba robic też masaże no i dieta jest bardzo ważna.
Szósteczka jesteś moją idolka, podziwiam cię niezmiernie.
Kakaszka trzeba temu Twojemu jeszcze pranie mózgu zrobić z ta robotą no co on sobie myśli, albo moze postrasz go ze jak nie znajdzie pracy to pojdziesz do sądu i pozwiesz go o alimenty no przeciez jak to tak. Moze wtedy sie troche zmobilizuje. A jak nie to spakuj go w kartonik i do Hani poleconym wyslij ona mu zrobi szkolenie jestem tego pewna I gadaj odrazu jak cos nie tak jak serducho boli bo kto inny cie wyslucha jak nie my
Uciekam spac, dobranoc.
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
U nas w miarę noc spokojna, od pół godziny mały zaczął się przeżyć, więc nie śpię razem z nim.... Chyba powinnam mu kupić jakieś krople na wzdęcia, bo cierpi biedak strasznie:-(
Czekam na foty Arturka, a Zosia jak zawsze piękna
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chciałabym pomóc z tymi skurczami ale ja ich w ogóle nie miałam urodziłam dziecko a nie wiem co to skurcz. Ledwo zaczął mnie brzuch bolec jak na okres a tu już cięcie zaraz było. Tak sobie myślę, że jakby mi wody nie zaczęły odchodzić w domu to pewnie skurczy bym się nie doczekała szybko.
P.S. w 2 tygodnie zużyłam 60 wkładek laktacyjnych cieknie ze mnie niesamowicie kiedy się to unormuje. Jak je kupowałam to się dziwiłam po co aż 60 sztuk taka wielka paka teraz już wiem heheh
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My nie spimy od 8.00,w nocy byla pobudka o 4.00 i pozniej znow do spania,a teraz cos nie moze zasnac,ale lepiej ze w nocy spi
Aleksia zazdroszcze braku skurczy-ja mialam bardzo bolesne,ledwo mozna bylo wytrzymac,ale jakos musialam
Te co teraz macie to sa napewno przepowiadajace,przy tych porodowych jest duzo gorzej,przynajmniej ja to bardzo zle wspominam,oby Was tak nie meczylo
Dzisiaj chyba bedzie chlodniej,popadalo troche w nocy i od razu lepiej
Ha ja jak kupowalam wkladki to myslalam ze taka jedna paczka wystarczy,a tu masz,kolejne opakowanie otworzylam i na tym sie raczej nie skonczy
Milej niedzielki
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Dziś dzień taty mój mąż już dostał buzi odAlanka cudny widok
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
moj dupek przyszedl o dziwo wczoraj kolo 21 i juz nie wychodzil. probuje zalagodzic sytuacje, ale ja narazie jakos nie moge sie przelamac. napewno po jakims czasie mi przejdze i to mnie w sobie wkurza. ale chyba cos troche go ruszyla moja histeria ( bo zazwyczaj histerie zostawiam na momenty kiedy jestem sama w domu).
u nas troche chlodniej niz ostatnimi dniami, wiec dzis sie biore za porzadki. musze sie czyms zajac, zeby przestac myslec. ambitne mam plany, bo chce umyc okno, przynajmniej jedno, bo golebie mi obsraly, moze to rozkreci mala
a wnocy bolal mnie brzuszek, ze juz mylslalam, ze cos z tego bedzie, ale to trwalo z 15 minut i zasnelam.
milej niedzieli i spokojnych maluszkow
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
My w nocy mięliśmy pobudkę na jedzonko o 2 i później już o 6...czyli dziś o dziwo przespała malutka ciągiem 4 godziny...ale obudziła się głodna że hej
Pranie się pierze...mój zmywa a ja na forum
Dziś może znajomi do nas przyjdą na piwko.
Pogodę mamy mieszaną...raz deszczyk a raz słońce.
Ikunia - Zośka śliczności...do wycałowania No Ikunia...oby tak dalej z tatą Zosi. Jestem tak samo w szoku jak Ty, po tym co kiedyś pisałaś na jego temat. Jak na razie same plusy...i oby ich jak najwięcej
Kakaszka - lej po mordzie ile wlezie to męskie nasienie. Nie ma to tamto. Jak się za dużo pozwala to na głowę włażą.
...moja malutka też dziś tatusiowi dała buziaka...co prawda było lekko odwrotnie...ale przecież taki maluszek jeszcze nie potrafi całusów dawać
Jeśli chcecie zobaczyć Arturka Agusi to wejdźcie na wrześniówki 2011 ja często do nich zaglądam...dziewczyny są fajne a przecież pisać nic nie musicie Zresztą nie wiem czy zostanie takie imię...Agusia mi wczoraj pisała że ma nadzieję że zostanie bo jeszcze mąż musi potwierdzić
Abra...oj ale Cię męczą. Powinni zrobić ci już cc bo może być niebezpiecznie. Trzymaj się i nie poddawaj.
...muszę upiec jakieś ciacho...chodzi za mną od dawna już
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Deszczyk o jak przyjemnie chłodnawo ale jeszcze ciepło może w końcu temp w pokoju spadnie bo odkąd są te upały to ma 27,5'C i nawet uchylone okno nic nie daje
Zapomniałam napisać od piątku mały jest zameldowany i jest Albert Szymon Z...........
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
haniu z checia bym przekopala go po nerkach ale wiem, ze to nic nie pomoze. a to ze go rozpiescilam, a wczesniej jego rodzice, dziadkowie itd, to wiem...
ale mnie rozwalilas tym piwkiem, nie moge sie juz doczekac zimnego reddsa gdzies w plenerze, czas pokaze kiedy bede mogla sie go napic
ja siedze i sie staram opalic troche nogi, sloneczko ladnie wlazi do domu, takze moze cos to da. chociaz ja mam blada karnacje i z opalaniem sie mam wielki problem ( albo nic nie widac, albo burak czerwony, ale to juz po calym dniu na sloncu). ale probowac zawsze mozna
mam nadzieje, ze coreczka bedzie miala karnacje po tatusiu, bo bladosc nie jest fajna.
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Agusia Arturek sliczny widziałam na wrzesniowkach !!!! Gratulacje kochana ;*
Ja wczoraj po karmieniu napilam się zimmego desperadosa , szklaneczke i wiecie co ??? Niestety nie było to spełnienie moich marzeń... jakoś nakrecilam się że będzie bosko smaokowac a tu dupa...czar prysl ://
Kakaszka miłego opalanka, i dobrze że Twój ukochany coś zrozumiał może potrzebował konkretnej awantury hehe