- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- WisniaJ
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Wyłącznie,ze wszystkiego.nie nadrobie,przynajmniej. nie teraz. Arturek zjadł 2cyce,zrobil kupę i wlasnoe spi. Oboje czujemy sie dobrze. Tata właśnie jedzie po Emi. Juz sie nie mogę doczekac jak ja zobacze.
- aleksiaa88
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Zdaj nam później relację jak Emi zareagowała na braciszka

A to moja księżniczka z dziś jak zasypiała

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- WisniaJ
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Aha no i o 15 miałam cesarkę a na drugi dzień o 6 rano mi przywieźli Gabi i zostawili już do końca, nawet nikt nie przyszedł sprawdzić czy sobie radzę

Agusia witamy w domu i czekamy na relację z poznania Emi z małym

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ale zaczelo padac,teraz sie wypogodzilo,slonko swieci,ale moje dziecko spi...wiec moze za godzine jak sie obudzi.
Byla polozna-Oskar przytyl tylko 100gramow w ciagu 5 dni,mowila ze malo,powinien przybyc 200g,kazala mi go karmic co 3 godziny,nawet jak spi,a szkoda mi go wybudzac jak tak slodko spi,we srode ma przyjsc jeszcze i znow go zwarzyc.
Lenka cudna:*
Zmeczonajestem jak nie wiem,myslalam ze sie przespie w ciagu dnia a tu znow nie wyszlo

- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Ja dzis cały dzień issypialam noc moj babel wczoraj na imieninach wiekszosc przespal i to dlugo wiec w nocy sobie odbijal i bardzo często sie budził nie dając mi spać za to w dzien spał sporo teraz troszkę rozrabia wiec mam nadzieje ze w nocy da mi pospac
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4

ja nadal 2w1 :/ a juz zaczelo mi uwierac, przeszkadzac, doslownie ciaza zaczela mi uwierac. od piatku czuje sie jak slon. ani nic ubrac nic zapiac tu zakluje tu zaboli a nic sie nie dzieje, nawet na du... n ie moge usiasc bo mam wrazenie jakby mi ktos kolka wciskal w otwor kupowy...

Przysiady robie trzy razy dziennie po 20 sztuk, krece biodrami w ta i spowrotem, sutki mam tak wymasowane ze chyba nikt tak nie ma. oj niehc ta moja Wikusia juz sie zbiera do wyjscia.
A wiecie co, z nudow z rana mowie ogole sie tam na dole by w szpitalu nie probowali do mnie podchodzic z golarka. Rozkraczylam sie wygodnie na lozku postawilam lusterko naprzeciw i zaczelam krem nakladac. Zostawilam na 5 minut i ogladalam wiadomosci. Ja do zeskrobywania kremu patrze a tam z cipki wyplywa mi taki rozrzedzony bialy plyn

A najlepsze jest to ze my powoli sie przeterminowujemy albo juz po terminie a lipcoweczki juz tula swoje maluszki.
Ja juz nie wiem co robic, zostalo mi czekac na srodowe ranne KTG i decyzje czy zostawiaja mnie w szpitalu czy mnie wypuszcza i po 14 pojde do mojego gina na wizyte i niech daje na wywolanie cosik jak najpredzej bo nie mam zamiaru czekac 10 dni.
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
taki juz nasz los, czekac...
mowisz, ze u ciebie 10 dni po terminie sie czeka na wywolanie? u mnie tydzien, ale mocno trzymam kciuki, ze jakos samo pojdzie.
tez juz mam serdecznie dosc tej ciazy, a najgorsze jest to czekanie i przysluchiwanie sie non stop do swojego ciala. pewnie tez stad te nerwy mam.
agusia witamy w domciu

haniu sliczna coreczka

wisnia mam nadzieje, ze masz racje i w kocu sie uspokoje

no i ja mam jutro ginke, moze mi cos tam pogrzebie

- WisniaJ
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
- aleksiaa88
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja nie wiem skąd taka kumulacja miłych babek na jednym oddziale ? hmm czy one wszystkie z powołania czy po prostu tak dobrze zarabiają, że dlatego są takie miłe

normalnie szok
Troszku się rozpisałam

- natali
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Agusia fajnie ze juz w domciu.
Sliczne dzieciaczki wszystkie bez wyjatku, Beatko a twoja corcia ma swietna czuprynke.
U mnie troche ciezko jeszcze nie moge sie zorganizowac maly caly czas wisi na cycku a jak ssie sutka to mam wrazenie ze muzg mi wyssie.
Maz w domu a wydaje sie byc wiecznie zmeczony jakby to on rodzil niech juz wraca do pracy.
Zaczynam powoli pozadkowac w domu bo tylko dwa dni a zrobil sie taki balagan.
Ja mam zakaz od lekaza 40 dni.zero seksu morza basenu itp.
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Kakaszka brzusio hmm może troszkę niżej specjalista w tej dziedzinie nie jestem niestety...
Co do dupnego humoru to u mnie są jego "napady" dziś np wybrałam się na zakupki, mezus został z Alim w domku, więc pierwszy sklep, wchodzę wybieram ciuchy no i do przymierzalni i co ?? Rozmiar 38 a ją się mieszcze na styk !

No i oczywiście łzy w oczach i już w myślach od grubasa się wyzywam, myślałam że wrócę do domu szybciej niż wyszłam, ale w końcu nie poddalam się i kupiłam kilka rzeczy

Synus w tym czasie dostał mm bo ponoć plakusial za cycem
Dziewczyny jeszcze trochę i będziecie po

Agusia witamy w domku

Haniu piękna Lenka

Co z abra