BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 2 miesiąc temu #216935 przez różyczka
masuska napisał:

A ja nadal nie wiem o jakich butach mówiła Różyczka...

no takie ino czarne i rude:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 2 miesiąc temu #216941 przez masuska
aaa, miałam kiedyś, ale mnie się szybko popsuły! gdzieś widziałam za 19.90 i teraz się zastanawiałam czy by może kupić.

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #217016 przez aska27
basba piękne zdjęcie :blink:

aniupodziwiam za siłę i cierpliwość ,bo z dwoma szkrabami na pewno trzeba mieć jej dużo :blink: Buziaczki dla kochanych bobasków :kiss:

Różyczkofajne buciorki :laugh: na pewno wygodne :)
Pochwal się Bianeczką w kosmicznym kombinezonie :laugh: a swoją drogą masz niezłego nosa do okazyjnie robionych zakupów ;)

masuska za 19,90zł??? :ohmy: hihi nawet jak się popsują to można dwie następne pary dokupić i zawsze masz nowe :laugh:

a co do wymiarów Mikołajka... 24 idziemy na szczepienie... wtedy na pewno dowiemy się :) ech...wszyscy w koło mówią,ze jest duzy,mąż narzeka,ze ciężki...a dla mnie to taka mała, malutka kruszynka :kiss: :blink:

Dziewczyny pytanie:
byłyście juz z dziećmi na drugim szczepieniu?

aaa i jeszcze apel do Lucy.... proszę wrzuć na NK chociaż jedną, malutką forkę Oluni :)

Czy ktoś widział reportaż o ośmioraczkach urodzonych w USA? Szok!

13 lata 2 miesiąc temu #217023 przez masuska
No to jak coś to odsyłam na:
www.pepco.pl/a/gazetka

Tutaj są po 19,90zł:) Może sobie jutro kupię... Hmmm te stalowe są ładne:)

13 lata 2 miesiąc temu #217086 przez różyczka
yyyyyy co tez ja miałam napisac :S
aaaaa juz wiem!

Basbo wygladasz jak najprawdziwsza ksieżniczka! :) Cudnie :side:

Aska ja już wczesniej przeczytałam o tej Twojej teściowej i się usmiałam ale rozumiem, ze Tobie do smiechu nie jest.
No ja bym ją krótko potraktowała na Twoim miejscu :)

Masuska zabiłas mnie teraz tymi butami z Pepcko heheh :laugh:
te fioletowe chce :) ważne tylko czy one mają gumowa podeszwe czy z takiego jakby papieru/czy styropianu....sama nie wiem co to dokładnie, ale kupiłam na takiej podeszwie w zeszłym roku z Deichmanna za 39 zł i łaziłam w ciązy całą zime ale kleiłam je klejem chyba z 16 razy bo podeszwa ciągle i się rozklejała, mojej córce też.
A te z Biedry mają o niebo lepsza podeszwę, poprostu gumową a nie z papieru :)
a ciekawa jestem jaką mają te z Pepco :unsure:

13 lata 2 miesiąc temu #217105 przez aska27
podeszwa z papieru?? :unsure: :unsure: :laugh: :laugh:

a co do teściowej to ja juz się przyzwyczaiłam ..ale jak Wam napisze to mi zawsze ulży :blink:

13 lata 2 miesiąc temu #217106 przez różyczka
masuska napisał:

Poza tym Szanowna Pani pokazałaby ten chiński kombinezon w którym Bianka wygląda niby jak ruski kosmonauta. Jak pokarzę to ocenię. U nas też jest taki sklep... Strasznie go nie lubię bo tam śmierdzi i chińczyki łażą za człowiekiem i patrzą na ręce... Wrrrr

no próbowałam dać zdjecie ale bez modelki mam,z tymze okazało sie,ze to nie jest taka prosta sprawa jak by sie wydawało bo fote strzeliłam komórka a ona nie chce gadać z kompem za bardzo :angry:

a i fakt - smierdzi tam, ale dla mnie i tak gorzej smierdzi w lumpeksie :S nie znosze tego dziwnego lumpeksowego "zapachu", mdli mnie....

13 lata 2 miesiąc temu #217107 przez różyczka
aska27 napisał:

podeszwa z papieru?? :unsure: :unsure: :laugh: :laugh:

no seryjnie :laugh:

ja ide na szczepienie nr II 25.10
tez juz bym chciała zwazyć mojego klopsika :)

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #217113 przez różyczka
Ania ja też Ciebie podziwiam i Ciebie Rika tez bo miec dwoje tak malych dzieci naraz to naprawde spory wysiłek (i wydatek).
Oczywiscie inne dziewczyny nasze które maja dwójkę tez podziwiam zeby nie było ale jednak Ania i Rika mają dwójke takich co to jeszcze trzeba na raczkach ponosić troche no i tego nie zazdroszcze bo mi przy jednym maluszku siadają plecy a co dopiero przy dwójce :S
dobrze, ze mojej nastolaty nie musze już nosić opka :ohmy: bo wazy 55 kilosów wiec mogłabym się złamać heheh :side:

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #217114 przez aska27
rózyczko czyli dzień po nas :)my z Mikołajkiem idziemy 24 też jestem ciekawa ile moja kruszynka juz waży ;) :laugh:

a za te "papierowe buty" podziwiam :laugh: haha że Ci podeszwa w śniegu nie została :silly:

13 lata 2 miesiąc temu #217125 przez różyczka
aska27 napisał:

rózyczko czyli dzień po nas :)my z Mikołajkiem idziemy 24 też jestem ciekawa ile moja kruszynka juz waży ;) :laugh:

a za te "papierowe buty" podziwiam :laugh: haha że Ci podeszwa w śniegu nie została :silly:

no smiesznie było bo to nie jedyne moje buty były oczywiscie, ale cała reszta kozaczków, slicznych ze skórki na szpileczce, obcasiku itp. itd. postała przez całą zimę grzecznie na półce bo wiadomo :) co prawda smigałam jeszcze czasem w takich botkach na takiej nieduzej kaczuszce ale generalnie cały czas w tych "papierowych" snogach z Deichmanna :)

chciąłm nawet zainwestowac w orginalne snogi firmy EMU, one są na pewno trwalsze :laugh: są z gęstej owczej wełny w srodku ale ceny zaczynają sie od 400 zł w góre a mojej Oliwii tez isę strasznie podobały wiec musiałabym kupic i jej bo zeby nie było jej przykro nie mogłam kupić tylko sobie, no ale wtedy cena robi sie razy dwa a na to juz mnie nie stac niestety wiec ....
mam snogi z Biedry :lol: a Oliff az dwie pary :lol:
i problem z głowy.

13 lata 2 miesiąc temu #217156 przez takajedna
Haniu słodka fotka, ale ma Twoja pociecha fajnego przyjaciela :lol:

Rika Twój tygrysek też "wymiata" :silly: a snu Oli zazdroszcze jak nie wiem

Natimp a jak z kupami Jasia, spokój już całkowity? Inny temperament ma niz Maks, ale to dobrze, nie popadniesz w rutynę :woohoo: :blink:

Różyczko no postaraj się namówić komórkę do współpracy i pokaż Biankę w jej kombinezonie ala Gagarin :laugh: ja omijam sklep chiński szerokim łukiem, bo dwa razy kupiłam tam buty za pare groszy - jedne założyłam może dwa razy, drugie to były kapcie do szpitala i też po kilku razach wylądowały w koszu ...

Aska kurde to masz z tymi plamieniami, może w kolejnym cyklu już lepiej bedzie?

Hoborr to Ci teściowa :angry: ale mam nadzieję że impreza była mimo wszystko udana :)

Oposku współczuję śmierci dziadka, nigdy nie wiem co powiedziec w takim momencie bo wszystko jest albo zbyt tendencyjne albo zalatuje patosem, no i choroba Malego jak na zlosc, trzymam kciuki żeby szybko wyzdrowiał

Basba
super wyglądalaś, ale teraz też jest przecież bardzo dobrze :) a takie swiętowanie to ja rozumiem ;)

Masuska gratuluję, rośnie Piter to i nowe umiejętnosci co chwilę :)

Aniu dołączę do podziwów nad tym jak sobie dajesz radę (zresztą wszystkie podwójne mamy :) ) jeden przestał płakać, to drugi zaczął, ja bym chyba nie wytrzymała :) a pytałaś o chrzciny - tak, były w lokalu, za osobę 40 zl więc nie wyszło nas to drogo, a w domu mimo że mały aż tak nie jest to sobie tego nie wyobrazalam, moze tez znajdziecie jakis tani lokal, o ile najpierw dogadacie się co do chrzestnych ;)

Lucy i co Wam lekarz powiedział?

Kurcze mam nadzieję że nikogo nie ominęłam, a jak tak, to proszę mówić :side:

13 lata 2 miesiąc temu #217163 przez takajedna
My mamy szczepienie 26go :)

Byłam dzisiaj w Biedronce po te huggiesy bo tak pisałyście że taka okazja i mówię wypróbuję, ale jak dla mnie to porażka :( wszystkei inne które wypróbowałam (pampers, dada, babydream) są lepsze, no ale się przemęczymy :)
Jestem za to zadowolona bo kupiłam 3pak chusteczek huggies za 9,90 i są super, takie jak lubie - bardzo nawilżone
I proszek z płynem też tanio, także zakupy udane mimo wszystko :)

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #217174 przez aska27
Lucy wielkie buziaki za zdjęcia Oluni :blink: malutka jest przesłodka! :kiss: :)

13 lata 2 miesiąc temu #217182 przez takajedna
Aaaaa, mam pytanie bo nie wiem - jak 2 rozmiar smoczków do butelek tommee tippee jest 3+ to on jest od trzeciego miesiaca, czy po trzecim się je zmienia?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka