BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 2 miesiąc temu #217198 przez Lucy
Aska żyć bys mi nie dała,gdybym nie wstawiła foty :blink:

Oposku
najszczersze kondolencje...i jeszcze malutki chory,całuje :kiss:

Różyczko ja też chciałabym EMU,takie cieplutkie mmmm

AniaW fajna masz prace wiesz,a pracujesz w teranie? No wiesz trzoda chlewna,krówki i takie tam...

Lekarz powiedział zebym uważała na to co jem ograniczyć nabiał,nie jeść smażonego i tłustego po za tym podawać probiotyki.

Ktoś pytał o drugie szczepienie,nie pamiętam kto my mamy za sobą

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #217222 przez aska27
Lucy jeszcze raz przesyłam wielkie buziaki za foteczki :kiss: :kiss: :laugh: Oleńka jest super, mały słodziaczek.

Różyczko a jak Twoje zakupy? Kupiłaś już sobie coś?? Troszkę ciekawa jestem :silly:

a ja jutro idę się wywoskować :laugh: tak się chwalę, bo się wreszcie doczekałam :lol:

takajednawydaje mi się,że od 3 miesiąca.

13 lata 2 miesiąc temu #217294 przez różyczka
aska27 napisał:

Różyczko a jak Twoje zakupy? Kupiłaś już sobie coś?? Troszkę ciekawa jestem :silly:

No wiec byłam wczoraj w Top Secret "przypadkiem" i myslałam, ze umre tyle ładnych rzeczy było - piękne szaliki, berety (wcale nie moherowe), sliczne rękawiczki z mięciutkiej czerwonej skórki, no i w ogóle :S
ale nie kupiłam nic :( bo jakos tak mi się zrobiło teraz, ze dziewczyny moje sa na pierwszym miejscu i zamiast kupić sobie wole im :dry:

I tak doszedł mi juz ochraniacz dla Bianusi taki na całe łózeczko, zamówiłam jej kolejne 8 par body z allegro rozm. już 74 bo w 68 wyglada jak świąteczna szynka :blink: a jak w niedziele polazałm kupić jej tylko czapke zimowa to wydałam 2 i pół stówy bo dostała tez i kilka par półspiochów i pajace do spania a czapki kupiłam dwie a i szalik i rekawiczki :)

teraz Oliwia musi mieć na konie jakies termobuty żeby jej nogi w zimie nie zamarzły i bryczesy cieplejsze a na niej sie wszystko pali dosłownie. Np. wszytskie spodnie, a nosi rurki wyłącznie, przeciera w kroku, nosi wiec góra 2 m-ce wiec co chwile kupuje jej nowe spodnie, wszystkie buty tak samo na chwile bo jakims dziwnym trafem zaraz ma rozwalone :S

to wszystko kosztuje tyle kasy, że dla mnie już nie starcza :laugh:

no a to jest ten chiński kominezon za 2 dychy:
(zdjecie zkomórki wiec słabej jakosci)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Załączniki:

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #217300 przez różyczka
A i przegladajac fotki w komórce znalazłam zdjecie mojego kochanego Edziusia, którego już nie ma z nami :(
to jest fotka jak on był malutki i ciagle przytulał sie do naszego kota żeby sie przy nim grzać. Zobaczcie:

ide teraz na NK poogladać Oleńkę Lucy :)

Załączniki:

13 lata 2 miesiąc temu #217309 przez olka1730
Witam Was serdecznie:)
Podczytałam kocowe posty ;)
Kombinezon jak na 20zł,niczego sobie warty zakupu.
Ja buszuje na allegro za kombinezonem,ale kurcze gubie sie w rozmiarach czy 68 czy 74 :angry: ostatnio kupilam dresik na 68 jak sie doczekalam w koncu przesyłki,to wyszlo ze trooszku przymały,ale on taki jak porownywalam z rzeczami na 62 wychodzi....i kupuj teraz cos ze zdjecia i na oko....a ja mądra patrze na rozmiar a nie na wymiary...bo komu chce sie mierzyc :P

Chyba zrobię nalot na Pepiko ;) i buty sa po 19,90 no rewelacja tansze niz kalosze hehe,ktore kupilam ostatnio mojej corce bo nie maila co ubrac do lasu na grzyby :blink: cos drogo wyszly mnie te grzyby..a ze moja cora ma prawie 15 lat to wierzcie ze byle jakich juz nie wcisnę :angry: ta nawet w lesie musi jakos wygladac jak to mowi...Dziewczyny taki maluch w ubieraniu to pikus do dorastającej dziewczyny ;)i nie moge jej przekonac do rzeczy z Lumpka :angry:

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #217311 przez Lucy
Różyczko kombinezon fajny i za nie wielkie pieniądze

I ja wrzucę fotkę mojego kota którego musiałam oddać sąsiadce,ponieważ wyjeżdżałam do Holandii,a piesek siostry też uwielbiał sie do niego przytulać :)

A tutaj po fryzjerze,nie chciał się czesać:blink:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096
Załączniki:

13 lata 2 miesiąc temu #217314 przez olka1730
Dorotka jak zmywarka polecam BOSCH lub Siemens...ta druga ma podzespoły Boscha wiec tez oki:)wiem bo przerabiałam ten temat dosc konkretnie przed zakupem.Ja mam Bosch.

13 lata 2 miesiąc temu #217317 przez olka1730
Słodkie te Wasze kociaki,a mówią ze pies z kotem sie nie dogadają a tutaj widze wprost odwrotnie :laugh:

13 lata 2 miesiąc temu #217328 przez hoborr
Cześć Dziewczyny.

Zawaliłam 3 ostatnie dni! Ale wszystko nadrobiłam...

Po pierwsze OPOSKU bardzo mi przykro... przesyłam buziaki i uściski dla Was.
Pisz jak z dzidziusiem? Czekamy na dobre wieści.

Dorotko nie mam zmywarki, w przyszłym roku ten temat mnie bardziej będzie dotyczył bo się przeprowadzimy na swoje...:)

Rózyczko wczoraj się uśmiałam z tych ruskich kosmonautów:)

Olka pewnie masz córkę elegantkę?:) Czy wszystkie dziewczyny w jej wieku już tak szaleją na tle ubrań?

13 lata 2 miesiąc temu #217339 przez różyczka
Hoborr wszystkie nastolatki szaleją na punkcie ubrań niestety :dry:
no bo "jakos trzeba wygladać"

Olka ja swojej do lumpków tez nie moge przekonac choć jej kolezanki kupuja tam - ona twierdzi, ze nigdy nic nie moze wyhaczyc :dry:

Lucy zarąbisty ten Twój kot! piękny w obu wersjach :) my tez naszą golimy bo nie lubi czesania :)

Hoborrku jak było? :) 11 serników zjedzone?

13 lata 2 miesiąc temu #217342 przez hoborr
Teraz o sobie.

Po pierwsze chrzciny przeżyte:) Goście dopisali. Było 54 osoby. Impreza do 22:) Jedzenia zostało na tydzień - porozdawałam rodzince. Wczoraj były poprawiny. Malutka dostała piękne kolczyki i łańcuszek z medalikiem. I kiecę na jakieś 4 lata. Reszta prezentów - czyli kasa:) zostaje dla mamusi i tatusia:) hihi

Ale teraz najważniejsze. W kościele Adusia moja kochana dała popis nieziemski. Juz na samym początku zaczeła gadać:) I to dosyc głośno. POtem na kazaniu oczywiście ksiądz przynudził i zasnęła. I pierwszy ksiądz wypróbowywał na Adusi muszlę do polewania główki. Muszelkę zakupił proboszcz w tym tygodniu bo widział jak papież taka chrzcił - tyle że chrzcił osoby dorosłe a nie małe dzieciaczki... Muszla wielkości dużego talerza.. Wyprażacie sobie że chyba z litr jej na głowę wylał. Ale nawet nie zapłakała. Otworzyła oczy i zaczęła gadać. I to coraz głośniej. Po odprawieniu całego obrzędu do końca - gadała juz tak natarczywie że ksiądz przystawił jej mikrofon i cały kościół słyszał Adolinki rozmówki. Ale jaja były:)

13 lata 2 miesiąc temu #217344 przez olka1730
Oposku powiedziałam ze moze nie szaleję ale chwilami mam wrażenie ze głupiją ;) tylko cicho sza,bo młoda by sie obraziła jakby to usłyszała
...ten wiek ma to bo siebie ze bardzo wrażliwy jest na wszelkie uwagi ;)

13 lata 2 miesiąc temu #217346 przez hoborr
A co do teściowej to ze mnie zlazła. Na chrzciny oczywiście przyszła. Przed mszą nawet poszła do spowiedzi.
No ale juz na przyjęciu pożarła się ze swoją siostrą i jej rodzina poszła do domu juz koło 16:00. No ale to juz nie moja wina:)! No i impreza się zwróciła oczywiście:) Nawet jesteśmy do przodu jakieś 6 tysiaków! Będzie na tynkowanie domu bo od dziś mamy robotników:)

13 lata 2 miesiąc temu #217351 przez hoborr
A no i od wczoraj mam męzusia w domu bo jak tańczył sam ze sobą w niedzielę w nocy to mu dysk się wysunął i ma 3 dni plackiem leżeć)

13 lata 2 miesiąc temu #217354 przez różyczka
hoborr napisał:

A no i od wczoraj mam męzusia w domu bo jak tańczył sam ze sobą w niedzielę w nocy to mu dysk się wysunął i ma 3 dni plackiem leżeć)

hahahhaah :lol:
jak to tańczyl sam ze sobą? :lol:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka