BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #217358 przez basba
Witam! Kurczę naprodukowałam się i wszystko szlak trafił wrrrrrrrrrr :angry:

Dziewczyny jejku nie spodziewałam się takich komplementów :P dzięki :kiss: :kiss: :kiss: a rocznice naprawde miałam fajową,dawno tak dobrze sienie bawiłam :lol:

Różyczko jak dla mnie kombinezon bombowy i to za 2 dychy! No i fajny kociak - nasza niania też ma takiego tylko ze zawsze się przed nami chowa jak ją odwiedzamy :S

Lucy ale ogolili tego kocura! Biedak... ażmi się zimno nagle zrobiło jak na niego spojrzałam ;)

takajedna ja 2 smoczek używam już od 1,5 miesiaca. Zmieniłam smoczek bo zmieniłam małej mleko i było jakieś takie gęstrze ale od jakiś 3 tygodni jest spowrotem na zwykłym bebilonie i na 2 radzi sobie bezproblemowo.

Dziewczyny karmiące butelką ile wypijaja wasze dzieciaczki? Moja 150 ciągnie i ma niezbyt szczęśliwą minę jak się kończy...

Hoborrku uśmiałam się z tej twojej kościelnej relacji ;) Adusia the best!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 2 miesiąc temu #217380 przez masuska
CZeść, zaraz w DDTVN będzie o TRAUMATYCZNYCH PORODACH, może kogoś zainteresuje. Później nadrobię.

13 lata 2 miesiąc temu #217393 przez natimp1
Hej laseczki, ja w jakieś depresji nocno-spaniowej Janka więc odpisze tylko tylko tyle co pamiętam
Przede wszystkim, wszystkim ochrzczonym Aniołkom życzę pogody Ducha tego Świętego i ziemskiego.
Matko Hoborr 52 osoby , na moim weselu było 55:):)
Dorotka-ja mam zmywarkę Candy 3 w jednym czyli piekarnik, kuchenka gazowa i zmywarka 80, ale to dlatego ze mam kuchnie mega małą i każda szafka jest na wagę złota, słyszałam ze Siemensa są ok.

wszystkie dzieciaczki sa cudne , na serio bez wyjątku tak więc foty za jednym razem chwalę

Masuska- uściski dla Ciebie i Piterka

A teraz o mnie.. laski- Jasina przebija chyba wszystkich ,budzi się co 1,5, dostanie cyca albo zn im chwile pochodzę i zasypia bez problemu, pierda czasem puści i tyle, no ja już nie wiem normalnie, to jakas paranoja, dobrze ze przy tym usypia bez problemu bo normalnie bym osiwiała... Kurcze no nie mam pomysłu co mu może być na serio. Dziś idę na kontrole z kupkami, to jej powiem , niech mi może coś przepisze na wyciszenie czy co, bo nie wiem kurcze -choć w sumie nie wiem czy bym mu coś podawała.. dziewczyny rzućcie jakimś pomysłem

no nic uciekam się ogarnąć

buziaki

13 lata 2 miesiąc temu #217435 przez hoborr
natimp może inne mleko trzeba. A jak z przybieraniem na wadze?
Dziękujemy bardzo za życzenia dla ochrzczonego Aniołka. Adusia wytrzymała na balu do 18:30:)

13 lata 2 miesiąc temu #217443 przez hoborr
Natimp a jak obudzi sie w nocy to zawsze chce jeść? Czy tylko pomemlać? MOże trzeba sie pomęczyc przez kilka nocy i nie dawać mu jeść za każdym razem. Pzetrzymać smoczkiem. Ja tak próbowałam z Adzią i tak pisało w książce:) Bo na pewno nie jest głodny - chyba że mleko coś nie takie jak trzeba... :unsure:

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #217466 przez aska27
Hej mamusie ;) poczęstuje Was świeżutkimi fotkami Mikołajaka :) /zrobione dzisiaj rano/

na swoim leżaczku:

i przed TV
Załączniki:

13 lata 2 miesiąc temu #217478 przez hoborr
aska27 napisał:

Hej mamusie ;) poczęstuje Was świeżutkimi fotkami Mikołajaka :) /zrobione dzisiaj rano/

na swoim leżaczku:

i przed TV

Jaki śmiesznik KOCHANY! Eh te usteczka do zacałowania:)! A ja myślałam że małym dzieciom nie wolno patrzeć na tv????

13 lata 2 miesiąc temu #217485 przez paulinka
Hej Piekne mamusie z cudnymi dzieciaczkami :lol:

Dawno mnie tu nie bylo ,ale mam do nadrabiania,juz po czesci poczytalam,ale nie pamietam kto co pisal, wiem ze dzieci macie cudne,rosna jak na drozdzach!!!!

Ale wymieklam przy fotkach kotka z Edziem malutkim :woohoo: :kiss: boski byl,jejku normalnie to cud ze psinek tak sie tulil do kotka,a kot nic hehe tylko spokojnie sobie lezal,cuuuuuuuuuuuuuudny,tez chce psiaka!!!!!!!!! Ale narazie nie mysle ,bo jak chcemy miec dzidziulka to psiaczek nie potrzebny,chociaz zawsze mi sie marzylo,ze jak bede miec dzidzie to i pieska i beda razem rosnac ahhhhhhhhhhhh

Uwaga uwaga,ja teraz juz czekam na normalna @ bo ta ostania byla z odstawienia ,zobaczymy co to bedzie :woohoo:

Dziewczynki u nas zima!!!!!!!! Tzn piekna zlota jesien,ale dzisiaj bylo tak zimno rano ze zamarzlam!!!! musze jakies butki i czapuche se ustrzelic na zime:)))

Co byscie radzily????

Widze ze nie tylko GREEN ale i KAMILKA24 sie nie odzywaja:( szkoda ,mam nadzieje ze u nich wszystko ok,a dzieciaczki rosna jak na drozdzach:))

13 lata 2 miesiąc temu #217488 przez paulinka
ASKA27 jaki ten twoj synus cudny jest!!!!!!!!!!!!!! Te usteczka i oczka ahhhhhhhhehhhhhhhh ohhhhh hihihihi,normalnie tyle tu przystojniaczkow i panienek ze chyba musze sie pospieszyc i dzidzke robic na szybko :silly:

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #217491 przez aska27
i jeszcze pytanie do RÓŻYCZKI
dlaczego na NK jest tylko jedna foteczka Bianki?

i wielka prośba: proszę o więcej!!! ;)

PAULINKO DZIĘKUJEMY za tak miłe słowa :blink:

13 lata 2 miesiąc temu #217504 przez aska27
hoborru dziękuję ;) Wiesz, Mikołaj bardzo lubi patrzeć na TV ..razem sobie seriale oglądamy :silly:

13 lata 2 miesiąc temu #217530 przez różyczka
aska27 napisał:

i jeszcze pytanie do RÓŻYCZKI
dlaczego na NK jest tylko jedna foteczka Bianki?

i wielka prośba: proszę o więcej!!! ;)

PAULINKO DZIĘKUJEMY za tak miłe słowa :blink:

Aska sliczne fotki :)

zdjecie tylko 1 i to pod wpływem chwili dodane jak sie wtedy rozkreciła ta akcja NK tu na forum zebyscie mogły mnie rozpoznac :) zreszta po ponad roku cos tam dodałam
jakos nie mam ochoty dawac tam zdjec, zbieram sie i zbieram do zlikwidowania nk ale czasem wejde podpatrzec znajomych :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 2 miesiąc temu #217538 przez różyczka
hoborr racja - dzieci takie małe nie powinny patrzec na tv bo migajace obrazy za bardzo pobudzaja ich niedojrzały układ nerwowy, ale wiadomo, ze lubia bo te migajace obrazy bardzo przyciagaja ich wzrok wiec jak sie je posadzi tak zeby widziały ekran to wzroku nie odrywaja najczesciej :)

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #217555 przez masuska
Hoborr, jakie chrzciny fajne:) Super impreza:)

Rózyczko kombinezonik świetny jak na chińsko-ruski i tylko 20 zł.

Lucy jak ja kocham koty. Ale nie mam teraz żadnego zwierzaka i już kota nie wezmę:( Po mojej ostatniej Lusi mam wyrzuty sumienia i nie chcę więcej zwierzaków:( Dobra chce bigla, ale sama nie wezmę. Może ktoś podrzuci?

Basba Pit wypija 150 ml i też mu mało, czasem po krótkiej drzemce dociągnie sobie jeszcze cycka (na śpiocha) i dopiero odpłynie do krainy snów...:)

To co było w DDtvn nie podobało mi się i nic nowego nie wniosło w to co już wiem.

No Nati nie wiem jak mam pomóc, powodzenia życzę.

Aśka nie wiem jak Ty ale ja uważam że leżaczek to najlepszy sprzęt jaki mam w domu, bo i Pit tak jak Miki lubi siedzieć w nim przed TV:P

No ale Różyczko myślę że jak troszkę sobie popatrzą to nic sie nie stanie, co?

13 lata 2 miesiąc temu #217559 przez różyczka
Masuska no pewnie,ze sie nic nie stanie :) Bianka tez dziś ogladala 5 minut mini mini :side:
a co do filmiku to wzruszyłam się normalnie jakby to conajmniej moje własne dziecko sie przekręcało hehe :laugh: i kibicowałam mu bardzo :laugh:
i bardzo ładny masz głos :side:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka