BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 2 miesiąc temu #217963 przez Lucy
Takajedna ja nie mam zadnego aktualnego zdjecia poniewaz nie ma mi kto zrobic :( Ale Twoje mile widziane :) DAWAJ DAWAJ

Aska,Takajedna ja tez mam takie wyrzuty sumienia

Dorotas no widac ze zajeta jestes bardzo malo sie udzielasz,ale fakt dwoje dzieci to nie lada wyzwanie!

Ja tez planuje ale druga córe hehe BIANECZKE oczywiscie :silly: za jakies hmmm...7 lat :unsure: Tylko chlopa musze zmienic bo moj juz nie pierwszej mlodosci,za 7 lat to on bedzie mial...ojej az mi slabo sie zrobilo :blush:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 2 miesiąc temu #217966 przez aska27
Lucy przebiegły plan :silly:

Takajedna Dziękuję :) W sumie chyba dobrze,że tak się martwimy o nasze maluszki,co? :blink:

Mikołaj też śpi ze mną w łóżku... dla mnie wygodne ;) chociaż przyznam,ze czasami Mikuś pięknie prześpi noc w swoim łóżeczku..a czasami zrobi wszystko,zeby spać między mamą a tatą :laugh:

jaki super komplecik :) a wiesz,ze niedawno Mikołajkowi kupiłam podobny :laugh: .. tylko kremowy :) i niestety doroższy :dry: :blink:

Dorota współczuję trudnej nocy... biedny Kubuś :( mam nadziję,że juz wszystko będzie dobrze,żal gdy maluch się tak męczy!

Olka gdy Mikołaj był przeziębiony smarowałam mu brzuszek i plecki taką maścią rozgrzewającą, naprawdę pomaga!!! Polecam.

13 lata 2 miesiąc temu #217969 przez aska27
Lucy napisał:

[Ja tez planuje ale druga córe hehe BIANECZKE oczywiscie :silly: za jakies hmmm...7 lat :unsure: Tylko chlopa musze zmienic bo moj juz nie pierwszej mlodosci,za 7 lat to on bedzie mial...ojej az mi slabo sie zrobilo :blush:

:laugh: :laugh: :laugh:

13 lata 2 miesiąc temu #217975 przez aska27
olka1730 napisał:

Dziewczyny ja dzis mojemu maluchowi pierwszy raz zrobiła 180ml mleczka wypił calosc i zobaczymy jak dlugo przespi,bo po 150ml jak sie kończyło płakał i zaraz smoczka mu dawałam na zatkanie buziaka ;)na noc juz mu bede robić 180ml
Mati wazy 6600kg.
Pozdrawiam serdecznie i życzę zdrówka wszystkim naszym aniołkom.
Dziewczyny a smarujecie buzkie maluszkom kremem jak wychodzicie na dwór???? bo ja zapominam :dry:

mój Mikołaj na raz wypija maks 90 ml..wczoraj wieczorem wypił 120ml.. w szoku byłam.

co do kremowania..tez zapominam :dry:

13 lata 2 miesiąc temu #217978 przez olka1730
Lucy facet to ma dobrze nawet w wieku 70 lat ojcem moze zostac wiec spoko,gorzej z nami :P powiem wam ze Ja juz sie staro czułam na porodówce :P a mam 35,wiec kobietki do dzieła :laugh:

13 lata 2 miesiąc temu #217980 przez olka1730
Aska a jak to masc,co mam kupic podpowiesz nazwe,bede wdzieczna......z gory dziekuje

13 lata 2 miesiąc temu #217983 przez olka1730
Aska,Takajedna ja tez mam takie wyrzuty sumienia.......dziewczyny i Ja mam to samo :dry:

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #217988 przez Lucy
Olka ja mam pulmex baby masc(pisze ze od 6-go m-ca) i na katar OLBAS krople do inhalacji tylko nie wiem od jakiego wieku(jeszcze nie stosowalam)

Masuska jak tam katar u Pita?

Acha ja zawsze czytam MASUŚKA he

:X :evil: :whistle: :pinch: a tego nie widzialam :unsure:

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #217993 przez aska27
olka1730 napisał:

Aska a jak to masc,co mam kupic podpowiesz nazwe,bede wdzieczna......z gory dziekuje

Olka ja stosowałam Pulmex Baby
zapytaj w aptece o jakąkolwiek maść rozgrzewającą dla niemowląt.. dostaniesz bez recepty.
www.i-apteka.pl/product-pol-480-PULMEX-Baby-masc-20g.html

a co do tych wyrzutów sumienia..przyznam,ze mnie podniosłyście na duchu ,ze ne jestem sama buziaki ;)

13 lata 2 miesiąc temu #217998 przez olka1730
dzieki dziewczyny,jutro kupie

13 lata 2 miesiąc temu #218002 przez Lucy
Różyczko fajnego masz dobieranca na zdjeciu glownym :)

Rika a Ty masz kolczyka w języku :evil: Ty diablico Ty :silly:

A która ma tatuaz na nadgarstku? Czy mi sie przysnilo?

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #218027 przez mamapolkowa
PROSZĘ NIE ZAŚMIECAĆ FORUM, SĄ NA FORUM STOSOWNE WĄTKI ^^ MODERATOR

13 lata 2 miesiąc temu #218068 przez różyczka
A CO TO TERAZ MA BYĆ :unsure: :angry:

Lucy dzieki :) ja bardzo lubię sie tak czesać bo to zajmuje mi pol minuty i wlosy spiete.
ja mam tatuaz na ramieniu jakby co :side:

no ile bedzie mial za 7 lat, co? :woohoo:

A co do tego wyjscia z kumpelka jestem ZA :lol: a co ...niech ma troche utarty nos :laugh:

takajedna czapeczka przesliczna! Też chciałam cos takiego a kupiłam w sklepie, nie taką ładną, tyle tylko, ze ma malutkie niby uszka misia i zaplaciłam 4 dychy!!! :pinch:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 2 miesiąc temu #218072 przez różyczka
Oposku ABSOLUTNIE niczym mnie nie urazilaś. Poprostu zatkalo mnie gdy napisałaś o mnie takie słowa i smutno mi sie zrobilo, że Ty też straciłaś już mamę.
Dziękuję Ci za te słowa :kiss:

Duze te Wasze dzieciaczki dziewczyny :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 2 miesiąc temu #218131 przez takajedna
Lucy tak jak Ola pisze - facet to moze byc ojcem wlasciwie zawsze, wiec za 7 lat Bianeczka bedzie jak sie patrzy :woohoo:

I bardzo dobrze zrobisz z tym wyjsciem z kolezanka, niech sobie nie mysli ze tylko on tak moze ;)

Oposku
mi sie w nocy snilo, ze Bartek tak mocno kaszlał -tak mnie wystraszyła historia z Filipkiem, sorry ze tak draze temat, ale mocno kaszlał, to był taki suchy czy bardziej mokry kaszel? :unsure:

Aska
pewnie ze to normalne ze sie zamartwiamy :laugh: taki juz nas los, teraz juz tak bedzie zawsze, nawet jak nasze Mikołajki i Bartusie beda mialy 40 na karku :silly:

No i dzisiaj była druga noc Bartka w lozeczku.... :dry: było gorzej niz wczoraj, az mnie nerwy braly :angry: pobudka o 23, 1.30, 5, za kazdym razem płacz poki mleka nie dostal, probowalam oszukac go smoczkiem ale gdzie tam... Tu mowie o razach kiedy calkiem sie rozbudzil, bo stekania, poplakiwania i krecenia sie nie licze, bo tez wtedy nie spalam bo czekalam kiedy plakac zacznie albo wstawalam ponosic, jak podiczylam to 4 godz spałam maks, to juz lepiej było jak był malutki... Dzisiaj to sie chyba nawet nie klade, nie oplaca sie :huh: :dry:

Nie chce go uczyc spania ze mna, chociaz to taaakie wygodne i kusi zwlaszcza o 4 nad ranem :blink: ale za duzo mam przykladow gdzie dzieci spia z mama i jak maja juz 3,4 lata, im starszy tym gorzej go bedzie oduczyc tego :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka