BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 2 miesiąc temu #231068 przez aska27
Lucy nie smutaj się ..ściskam mocno!! :kiss: :blink:

wiesz, mój Mikołaj też płacze przy ubieraniu,czsami robię do niego dziwne miny :blink: i uda mi się go rozśmieszyć no i nie płacze,ale rzadko.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 2 miesiąc temu #231086 przez hoborr
Asia Ja nie mam głosu na kompie ale i tak śmieszne:)

Chyba od soboty będę w końcu miała nowy komp. Mężuś coś wypatrzył używanego...i wydzwania.

Rika ja uczę w podstawówce i gimnazjum. Od tego roku własnie muzyki i plastyki- pierwszy raz! Choc jeszcze podyplomówi nie skończyłam... I lepiej w podstawówce bo w gimnazjum nie chcę się uczyć! Bo po co im matematyka? Skoro sa kalkulatory??

Lucy - głowa do góry jutro będzie lepiej:)

13 lata 2 miesiąc temu #231094 przez aska27
Lucy napisał:

Aśka ja nie mogę obejrzeć :( strasznie mi długo buforuje,defragmentacja zrobiona,może brakuje jakiejś wtyczki,ADOBE FLASH PLAYER zaktualizowany,co jeszcze mogę zobić???

Lucy nie mam pojęcia co zrobić... szkoda!!

aaa no juz z niecierpliwością czekam na Twoje.. Wasze zdjęcia rodzinne :blink: :)

13 lata 2 miesiąc temu #231101 przez hoborr
Różyczko u nas ferie zaczynają się 30 stycznia i kończą 10 lutego. Także od razu ide na 2 semestr. A w zeszłym roku byłam na feriach juz na zwolnieniu i dlatego sie powinno należeć wolne ale nie w przypadku gdy mam 6 tygodni za wakacje. I mi dyro mówił że urlop wypoczynkowy automatycznie przedłuża się gdy wypadają święta i ogólnie dni wolne od pracy.
Nie no w sumie to super. Ostatnie kilka dni mam miec opiekę albo chorobowe... bo musiałabym wrócić już w połowie stycznia. Ale dyro mówi że przecież ocen nie wystawię! hihih no i sie wszystko udało:)!

13 lata 2 miesiąc temu #231106 przez hoborr
NATIMP weź mnie nie stresuj! :S A nie wolno było jeść? To tak samo jak się dowiedziałam w 4 miesiącu że dziecka się nie powinno nosic na prosto ptzrz 3 pierwsze miesiące! B) Jabłka i gruszki wcinam teraz kilogramami!

13 lata 2 miesiąc temu #231108 przez hoborr
Lucy sorki że pytam- bo może pisałaś? :cheer: Czy może jestem nie w temacie? Bo nie wiem na jak długo wyjechałaś? Chyba nie na stałe? :huh: Masz tam jakieś POLSKIE koleżanki? :unsure:

13 lata 2 miesiąc temu #231111 przez dorotas29
Kubuś po szczepieniu- byl dzielny ,zagadywał pielegniarkę i lekarza, uśmiechał sie, troszkę tylko zapłakał.
Waży 6250g i ma 62 cm, lekarz powiedzial, ze do otylych jeszcze nie należy :)
Obciągnąl mu pitolka tak bardzo,że ten zczerwieniał jakby spuchł,nie mogłam na to patrzeć, na pewno nie będę tego robic, zgonię na męża...

13 lata 2 miesiąc temu #231135 przez Lucy
Hoborr no właśnie nie mam tutaj znajomych,a jak długo tutaj zostaniemy to nie wiem,bo wynajem mieszkania jest drogie chyba że uda nam się wydębić mieszkanie od gminy to będzie lżej no i oczywiście muszę zacząć uczyć się języka niderlandzkiego bleeee

Takajedna
zaraz wrzucę jakieś fotki Oli

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

13 lata 2 miesiąc temu #231148 przez różyczka
Lucy napisał:

Hoborr no właśnie nie mam tutaj znajomych,a jak długo tutaj zostaniemy to nie wiem,bo wynajem mieszkania jest drogie chyba że uda nam się wydębić mieszkanie od gminy to będzie lżej no i oczywiście muszę zacząć uczyć się języka niderlandzkiego bleeee

Takajedna
zaraz wrzucę jakieś fotki Oli

tak tak ja też chce fotki :lol:

a ten jezyk jest okropny!!! do żadnego nie podobny, nie mozna skumac ani jednego słowa...no przynajmniej ja takie miałam wrażenie zawsze :S

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 2 miesiąc temu #231159 przez różyczka
Natimp ja jem WSZYSTKO co lubie z wyjatkiem kapusty (bo wzdecia wiadomo) i czekolady (bo zaparcia)i tak jem od poczatku. Myśle, ze teraz nasze dzieci sa tak duze, ze naprawde jesli jeszcze jesteś na diecie jakiejs to juz mozesz ją sobie podarowac bo kolek raczej nie bedzie juz teraz.

Lucy
no to niezły maraton jedzeniowy :S ja nie zapisuje ale dzis jakos tak co 2h jadla Biańcia.

13 lata 2 miesiąc temu #231168 przez Oposek
A ja dziś złapałam mega doła... Też przez komentarze. Moja teściowa, jak się dowiedziała, że Filip zasypia przy piersi i odkładam Go do łóżeczka pół godziny gadała o tym, że to ostatni dzwonek, że potem Go nie oduczę... Problem polega tylko na tym, że chyba ma rację. Co ja zrobię, jak będę chciała przestać karmić, skoro On nie chce z butelki? nie dość, że będzie płakał z głodu to jeszcze nie zaśnie, bo zasypia ssąc... Próbowałam Go dziś położyć do łóżeczka po jedzeniu zanim zasnął. Miałam nadzieję, że nawet jeśli będzie płakał to w końcu uśnie ze zmęczenia i za każdym razem będzie łatwiej. I wiecie co? Darł się ponad dwie godziny! nie pomagało śpiewanie, kołysanie, głaskanie, nic. Chciała cyca i tyle. Jak już w końcu Go wzięłam to usnął w kilka sekund, mimo że w łóżeczku nawet oczu nie przymknął:( :( :(

A jak usypiają Wasze dzieci? Same odkładane do łóżeczka, czy jakoś inaczej?

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #231185 przez różyczka
Natimp to jest ta:

Oposku a nie chcesz spróbować metody z ksiazki "Jezyk niemowląt'? No ja dzieki niej nauczylam Biańcie zaspiac samodzielnie w dzień i wnocy, moze Tobie tez by sie udało?
Tylko tam nie ma mowy o polozeniu i pozwalaniu żeby dziecko płakało bo wtedy traci do nas zaufanie.

Załączniki:

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #231193 przez Lucy
Oposku no z Olą różnie bywa,czasem przy cycu,czasem sama(rzadko),czasem na rękach.A dydka nie chce?

Olcia na nowej macie,w nowych grzechoczących skarpetach

I tutaj,z ulubionym Miśkiem

Różyczko no to widzisz jest poprawa,ale Bianka cyca doi?

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096
Załączniki:

13 lata 2 miesiąc temu #231200 przez hoborr
NATIMP: Wieczorem Ada zasypia przy cycu, albo przy butelce (3 razy). Ale nie zawsze, czasem się naje i nie uśnie! Wtedy układam ją na boczek, smok do buzi, troche poglaskam i usypia... Może tak spróbuj!
A w dzień zawsze metodą na bok - nigdy na cycu, bo ona prawie w dzień nie śpi :dry: . Dzieci moich koleżanek usypiaja na butelce to może tak sie uda. I wiadomo im później przyzwyczajać tym trudniej!

13 lata 2 miesiąc temu #231202 przez hoborr
A może wie któraś ile kosztuje pobyt w szpitalu osoby nieubezpieczonej? Tak za dobę? Czy to możliwe że około 1000zł????

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka