- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
bo Oliwia z kolei namawia mnie żebyśmy kupili to:
dobrodziecka.pl/sklep/Bindeez-zwierzatka-domek/prod_13204.html
niby te koraliki to teraz jakas nowośc i hit - robi sie z nich rozne postaci (akurat tu są zwierzaki z domkiem) i polewa woda chyab i te koraliki łacza się na stałe ze soba w dany kształt czy coś takiego
Hoborr no i super, ze tak Ci teraz wyszedł ten urlop. A ja nie wybieram urlopu za ferie tylko poprostu mam ferie. Tzn. przerwe urlop na czas feri żeby sie nie pokrywały a po feriach bede kontynuować dalej urlop zaległy za wakacje. A u Ciebei keidy w tym roku ferie wypadają?
masuska naprawde fajne rzeczy w tej Biedrze beda
kto mi kupi nowego lapka z tej gazetki? palec do budki
Rika ja już Ci pisałam babo - że Ty to najlepiej plastyki bo talent masz ewidentnie
a ja czytam teraz Tracy Hogg tą 3 ksiazke.
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- takajedna
- Wylogowany
- budujemy zdania
Bartek mi dzisiaj daje popalić nerwus mały
W tym momencie powinien być kąpany, ale już tak wariował, że niech się zdrzemnie chwilę jak już usnął, a ja nabiorę sił na ciąg dalszy
Chyba będę Was nadrabiać na raty
Lucy - piękne zdjęcia, i ze ślubu, i widok z okna nowego mieszkanka a pokaż nam jeszcze moze Olę, bo dawno jej chyba nie widziałam nie wiem co Ci doradzić z tym jej płaczem w wózku, bo ja jak był na początku okres, że Mały włączał syrenę na spacerze, to albo go brałam na ręce i to pomagało, albo po prostu to przeczekiwałam, nie zważając na sąsiadów i przechodniów - no bo co poradzisz
Dorota śliczne masz dzieci, też jeszcze ich wcześniej nie widziałam... Co do wścibskiej koleżanki i jej komentarzy na temat karmienia to nie ma się co takimi przejmować mnie denerwują komentarze obcych osób co do tego jak ubrane jest moje dziecko, kilka razy zdarzyło mi się usłyszeć niby życzliwe "a jemu to nie jest za zimno?" Do tej pory odpowiadałam grzecznie, że nie, ale w końcu się komuś oberwie jak nie wstrzymam któregoś razu co kogo obchodzi jak ubrane czy jak karmione są nasze dzieci
Rika Twoje córy też słodkie najbardziej podobają mi sie ich wspólne zdjecia... A co byś chciała robić jako nauczycielka?
Aska od kilku dni mam taką samą matę Bartek na początku się nią zajmował, byłam tym faktem zachwycona niestety dzisiaj nawet mata mu się nie podobała, jedynie do maaaaaamy i w krzyk, jak mu źle
Uciekam kąpać, cdn
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale fajny dzień dziś miałam, przyjechała psiapsiółka z 6miesiecznym synem i spacerowałyśmy chyba 2,5 h,potem pojechałam do mamy na ploty i dzień zleciał jakoś.. Jutro neurolog, martwi mnie trochę ze Janek te główkę na lewo przechyla.. teraz już mu się nie ma czym wymigać ze jest malutki i ma prawo- już prawie 4mce to chyba powinien być sztywny co?
Masuska- dzięki za życzonka -Janek ma dokładnie tak jak Piotrulek, mam wrażenie ze jakby mógł to by siadał, z Tomkiem się śmiejemy ze młody na kaloryfer ćwiczy bo tak się spina aż mu brzuchol się śmiesznie rusza:) Ostatnio jednak nie przewraca się w ogóle z brzucha na plecy nie wiem odmieniło się,. widzę ze janek bierze w prawą rączke przedmioty , Maksi brał w lewą i jest lewusek do dziś:)ale lewuski to ponoć inteligentniaki, z duszą artysty-zobaczymy
Hobbor świetnie że do pracy wracasz dopiero w lutym, jeszcze 3mce wolnego
Aśka mam taką samą matę , i Janek tez jakoś mega zadowolony nie jest , leży ok ale bez szału, za to jak mu mama dziś siatką szeleściła to śmiał się jak szalony
Różyczka a jaka to 3 książka Tracy- ja mam język niemowląt i dwulatka a trzecia?
oki Biorę się s za Maksa dziś moja kolej czytania, a potem wieczór filmowy z mężulkiem- obalamy dziś Dextera bieżący sezon
p.s dziewczyny jecie surowe owoce czy np jabłka gotujecie itp?
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
echh, rzeczywiście jakoś tutaj pusto
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Rika jakie fajne stópki,uwielbiam takie do całowania mmm...
A dziewczyny to bardzo podobne są do siebie
Różyczko jak tam laktacja? Ole też cos ostatnio ciągnie często dzisiaj np o godz 5.00 7.00 9.15 10.25 11.30 13.40 14.40 15.20 16.00 18.45,w nocy się nie budzi do jedzenia czyli jakieś 11 godz a dzisiaj rano cycki miękkie,a zawsze były twarde aż bolały,chociaż widzę coś tam leci jak je,ale te kupy ma takie ze śluzem dalej i jeszcze zauważyłam że włoski jej wypadają
Aśka Mikołajek ma super matę Ola też budzi się o 5-tej tak już z dwa tyg to trwa
Natimp najszczersze życzonka urodzinowe,buziaczki
Masuśkaspryciarz z tego twojego Piotrunia,a tutaj w NL pomocnikiem św.Mikołaja jest ZWARTE PIET czyli CZARNY PIOTRUŚ
Ja w ogóle jakaś przybita jestem tutaj,Mąż w robocie do wieczora wraca ok 19-tej,dzisiaj będzie b.późno jakieś show kwiatowe mają,a ja nawet z kim pogadać nie mam.Tak się cieszyłam na ten wyjazd,a teraz wolałabym być w PL jak to mówią WSZĘDZIE DOBRZE GDZIE NAS NIE MA...Za to Mąż pełen energii,bo w poprzednim mieszkaniu doliny łapał,za to tutaj widać że to miasto żyje!
Mam jakieś dziwne przeczucie że coś złego się stanie,chyba mi bije
Byłyśmy dziś znów na zakupach,Olcia w nosidełku oczywiście zanim doszłam do domu to mi zasnęła więc ją szybko myk do wózka i heja na spacerek i udało się jestem strasznie szczęśliwa z tego powodu.
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Ja w pracy i mam co robic więc tak tylko na chwilkę
Troszke podczytałam i zauważyłam, że nasza zguba sie odnalazła
Masuska miło Cię widzieć i fajnie, że matę Piotruś ma i tak mu się podoba
Różyczko widze, że humorek lepszy a juz chciałam proponować jakąś kroplóweczke na to odwodnienie
Asiu to szybciutko tez mate dostaliście i fajnie, że Mikołaj ja polubił
Hoborrku no to masz jeszcze duuuużo czasu dla Adusi
Rika no no nauczycielka, czemu nie
A co do książek Tracy Hogg to na allegro to ta cena to normalka:
allegro.pl/jezyk-niemowlat-jezyk-dwulatk...owe-i1914514826.html
Takajedna trzymam kciuki, żeby synek chociaz w nocy lepszy miał humorek i przespał ja ładnie.
Natimp powodzenia u neurologa. U nas zdiagnozowali lekka asymetrię i chodzimy na rehabilitację.
A ja surowe juz od dawna wcinam
Wiecie mój Dominiś wczoraj chyba łącznie 20godzin przespał
W dzień cały prawie czas spał a jak się budził to marudził i zjadł i znów w kime i myślałam, że noc będzie z głowy Ale w nocy tez spał o dziwo
Na ćwiczeniach był grzeczny ale później znów podsypiał dużo
Zobaczymy co jutro wymyśli i ciekawe jak tam dziś w domku sie zachowuje, bo niestety nie mam go przy sobie
A widze, że prezentomania ogarnęła Was juz w pełni
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lucy gratuluje pomysłu I nie łap żadnych dolinek i nie myśl o niczym złym
Masz nas i zawsze możesz z nami pogadać
A dzięki wielkie dziewczyny za komplementy dotyczące naszych zdjątek
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tylko nie rozumiem tego:
a co do właosków,moze jej się jeszcze troszkę wycierają??
Aniu czyli z tą promocją książek to jakaś ściema! no ładnie!
a Ty jeszcze w pracy?
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asiu do 21 dyżur a w domku 22.15 będę dopiero jak dobrze pójdzie
SZOK!!!
Aniu,moze umilę Ci wieczór krótkim filmikiem
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Lucyfajnie,ze spacerek się udał SUPER!!!
tylko nie rozumiem tego:
ach sama siedzę i się nakręcam
Boże Ola tak strasznie płacze przy ubieraniu że nie mam sił,dzisiaj buty ściągała dwa razy no myślałam że mnie trafi,sąsiedzi pomyślą,że się znęcam nad dzieckiem
Różyczko widze, że humorek lepszy a juz chciałam proponować jakąś kroplóweczke na to odwodnienie
AniaW HE Tobie to humor dopisuje
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa