- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
PROSZĘ
Aśka Piotrek leży ciągle pod tą matą, strasznie się wygina i widać że mu się podoba, fotelik poszedł w odstawkę. A jakie postępy robi:) Wyciąga rączki jak chce żeby go wziąć na ręce, obkręca się z pleców na bok, ale jaszcze na brzuch nie fiknie, no i łapie zabawki przyciąga do dziobka, przekłada z rączki do rączki a najlepsze że je fajnie rzuca. A i tak śmiesznie biega:) Super rozrywka polecam. W ciągu kilku dni strasznie dużo udoskonalił umiejętności. A i wiecie rwie się do siadania, podnosi głowę i się spina cały, no ale jeszcze za mały jest i musi poczekać.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Dorota ja do tej pory nie moge skumac czemu ludzie si einteresują tak tym karmieniem jak ktoś ma małe dziecko? i jeszcze wygłaszaja mądrosci nie pytani
przeciez my sie nie pytamy każdego spotkanego - jak sie pani/pan odzywia?
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Biedronka
PROSZĘ
Aśka Piotrek leży ciągle pod tą matą, strasznie się wygina i widać że mu się podoba, fotelik poszedł w odstawkę. A jakie postępy robi:) Wyciąga rączki jak chce żeby go wziąć na ręce, obkręca się z pleców na bok, ale jaszcze na brzuch nie fiknie, no i łapie zabawki przyciąga do dziobka, przekłada z rączki do rączki a najlepsze że je fajnie rzuca. A i tak śmiesznie biega:) Super rozrywka polecam. W ciągu kilku dni strasznie dużo udoskonalił umiejętności. A i wiecie rwie się do siadania, podnosi głowę i się spina cały, no ale jeszcze za mały jest i musi poczekać.
Masuska mój Mikołaj robi dokłądnie to samo!! Nie potrafi jeszcze przerwrócić się z brzuszka na plecki,ale z plecków na brzuszek to juz tak
a gdy coś mu się poda do lewej rączki to przekłada sobie w prawą..mój mąż się cieszy,bo ja jestem leworęczna no i Mikś kolejną cechę odziedziczył po tatusiu a mi to wsio.
juz oglądam gazetkę
- takajedna
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ale Bartek juz sie kreci slysze, to nie wiem ile zdaze odpisac
Rozyczko trzymam kciuki zeby wszystko wrocilo do normy z Twoim karmieniem, chociaz z tego co piszesz to bardzo mozliwe ze to Bianki "wydziwiania", a nie brak mleka, wiec nie przejmuj sie tyle kochana
Natimp wszystkiego najlepszego!
No i tyle popisalam reszte pozniej
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Natimp ja na nikogo nie naskakuję a miałam styczność z wieloma lekarzami w związku z moim nieszczepieniem dzieci więc aż taka łysa nie jestem. Nikomu nic nie nakazuję tylko piszę co ja bym zrobiła a i tak każda mama wie co dla jej dziecka jest najlepsze i sama wie co robić.
Aska naprawdę??? Hm to zaczęłam się nad tym zastanawiać. Póki co przekonują mnie te urlopy razem z dziećmi no i w sumie... ale nie wiem czy miałabym tyle cierpliwości...
A i wiecie co? Dzisiaj mąż był w parafii żeby załatwić do końca ten chrzest i okazało się że tylko Ola będzie chrzczona 13 listopada ale fajnie i nie przez księdza stąd tylko ktoś tam przyjeżdża biskup czy kto?
O JA PIERDZIU ALE FAJOWA BIEDRONKA NA BIEGUNACH!!! CHYBA JĄ KUPIĘ
A dla Oli kupuję właśnie ten stojak gimnastyczny chyba... dla Zuzi sanki ale tak patrzę na tą gazetkę i chyba znów zmiana planów Pogadam z mężem
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Różyczko strasznie się cieszę że Bianeczka wypiła - choć malutko ale zawsze to coś No i potem ładnie pierś doiła:) A dziś dalej je często? Ja nie nażekam na Adę że ma jakiś kryzys czy coś bo ona od urodzenia je co 2 godziny! A czasem częściej. I dokładnie jak u NATIMP, 4,3,2 taki schemat nocny ma i koniec. Nieważne czy dokarmię mlekiem z kaszką czy dam pierś... I tak się budzi głodna:)
Dorotka nie przejmuj się - ostatnio na podyplomówce poszłam do Baby się zwolnić z zajęć bo mam maeł dziecko:) A ona się pyta czy karmie piersią? A ja że tak! A ona - Ale to głupota - ona miała dwoje dzieci i to od pierwszego dnia na butelce! No i tez mi się przykro zrobiło. Widzisz zasze się jakieś znajdą - i to w obydwie strony!
Muszę kończyc bo Adolina się budzi!
Napisze tylko że byłam w szkole i wracam do pracy 13 lutego:) I jestem weryhapy;) Wczoraj mnie księgowa zbałamuciła - a ja głupia jej słuchałam. Sama nic nie wie - bo ciemne jak 12 w nocy to nie wiem po co jej wogóle o cos pytałam. Dyro mi wszysko objaśnił. 6 tygodni za wakacje. A za ferie zimowe juz nie mogę wziąść bo przysługuje do 6 tygodni. Jak komuś za wakacje nie należy sie 6 to wtedy bierze za ferie - a ja mam całe wakacje także... Ale potem mam iść na opieke i wracam od drugiego semestru i mam 15 godzin:)
Potem nadrobie!
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a co do zawodu nauczyciela..to po licencjacie mozna juz uczyć czyli te trzy lata...kolejne dwa to juz mgr
nowiesz..jak to nie miałabyś cierpliwości?! Masz dwa takie fajne bębelki, kochasz dzieci.. wszystko jest super!
hihi..no a tak szczerze to ja też nie chciałam zostać nauczycielką...ale tak wyszło, w sumie zdecydowałam się na te studia dla Arteterapii,no i tak wyszło
Masuska jakie fajne rzeczy sa w tej biedronce!!! Super..znowu mam na co kase tracić!
Różyczko ja do Ciebie w sprawie Twojej ulubionej książki:
www.weltbild.pl/jezyk-niemowlat-jezyk-dwulatka_p3645512.html
Dziewczyny jeśli któraś z Was chciałby kupić sobie książkę o której pisałą Różyczka..to jest w promocji.. " Język niemowląt", "Język dwulatka " dwie za 24,90zł... link wyżej
Hoborrkuno to fajnie,ze się wyjaśniło super no i Adusia będzie zadowolona,ze z mamusia jeszcze troszkę będzie w domku
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A Wy jak uczycie? Podstawówkę, gimnazjÓm Pisać mi tu wszystko
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aska a mogłabyś mi zamówić te książki? Ja nie mam tam konta. A Różyczka tak ją zachwala...
oczywiście,że mogę...też mam zamiar je kupić..tak więc nie ma problemu
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Fajna mata, taka kolorowa. A jaki duży jest i ile ma włosków Mojej koleżanki syn ma 13 miesięcy a łysy jak kolano jest Ona jak zobaczyła Zuzi włoski ostatnio jak była u nas to spojrzała na Sebusia, później na Zuzię (Sebek był jeszcze w czapce) i znów na Sebę i powiedziała "no to teraz Sebuś pokaż swoje włoski to się pośmiejemy"
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
allegro.pl/big-puzzle-ii-nowa-i1892199541.html
sklep.berpo.pl/mattel-barbie-v7047-syren...e17251c621689d7a05b2
www.toyslublin.pl/pl/oferta/301-akces-dl...k/9333-mikrofon-a758
www.smerfusie.pl/i3090_zestaw_pieknosci_do_tatuazu.html
www.toyslublin.pl/pl/oferta/301-akces-dl...omek-dla-lalek-a9182
www.dziecko.eu/zabawki/zabawki-dla-dziew...mattel,80101385.html
Rika mata rzeczywiście fajna, bardzo kolorowa oby szybko nie znudziła się Mikołajkowi!!!