- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Ehhh,cos łapie doła,może częściowo przez tą pogodę,bo u mnie dzis 5 stopni,mżawka i mega mgła i chyba nie wyjdziemy na dwór
Diety ciąg dalszy-6 dzien,jakoś się trzymam ,spadlo mi 1.5kg,ale pewnie to sama woda,ehhh,ciężko jest się doprowadzić do porządku przy dwójce dzieci,a jeszcze Kubuś taki marudny ostatnio...
Mąż ma za tydzień urodziny i nie mam pomyslu na prezent...
A tak,pozdrawiam Was drogie Lipcówki i całuję Wasze śliczne dzieciaczki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Uff już wszystko pozałatwiałam jeszcze tylko zakupy muszę zrobić bo jak wracałam z urzędu to pod sklepami nie było gdzie zaparkować
Hoborr i Basba Zuzia mówiła ładnie mama, baba, później Ola (po swojemu) i wuwa, łała a później nic, później znów ciągle baba a ostatnio ładnie woła mama i baba i wie do kogo ma wołać chociaż wczoraj do mojej siostry krzyczała maba A wcześniej wszystko było dla niej baba. tata jeszcze ani razu nie powiedziała
Basba fajne zdjęcia
Różyczko o jaki dobieraniec chodzi?
U mnie Zuza jakas nie taka jest. Wczoraj spała w dzień dwa razy a normalnie nie śpi w ogóle w dzień i nie wiem co jest grane... Czasem ma pod noskiem mokro ale to jak płacze a wczoraj dość często płakała bo jak tylko coś jej nie pasowało to w płacz. Jeden powód znalazłam wczoraj w buzi nowego malusiego ząbka ale już się przebił więc powinno być ok... ale nie jest. Zobaczymy jak dzisiaj będzie. Może kolejne zębole się pchają...
- aga1040
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Pudziek i Lolek moje dwie wielkie MIŁOŚCI ♥
Dawno tu nie zaglądałam ale to z braku czasu. Teraz obiecuje że postaram się częściej tu wpadać. Tęskniłam za wami
Na pewno nie nadrobie Was więc wybaczcie z góry jeśli zapytam o coś co już dawno przedyskutowałyście.
A co u nas Kubuś rośnie jak na drożdżach. Waży 6,480 i ma 64 cm.
Jest bardzo pogodnym dzieckiem i bardzo ale to bardzo bardzo mocno go kocham.
A powiedzcie dziewczynki czy macie może tak, że jak widzicie np. coś w telewizji smutnego to ryczycie. Ja poprostu po porodzie jestem taka beksa że na wszystko reaguje płaczem (nawet na Hanke jak w kartony wjechała ). Też tak macie czy tylko ja taka ryczka jestem?
Zaraz wam wstawie pare fotek Kubusia
- aga1040
- Wylogowany
- budujemy zdania
apro po krzesełek ja mam takie tylko że w kolorze zielonym. Bardzo fajne.
- aga1040
- Wylogowany
- budujemy zdania
- aga1040
- Wylogowany
- budujemy zdania
- aga1040
- Wylogowany
- budujemy zdania
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- :D
Aska27 u mnie ok dziekuje ,ze pytasz:))) chociaz chyba mogloby byc lepiej bo waga stoi i ruszyc w dol nie chce, jajniki bola juz od tyg wiec podejzewam ,ze to owulacja wiec chyba jednak tym razem sie nie udalo,ale skoro mysle ze teraz to owulacja no to mezusia biore w obroty hihhi
Masuska no tak jak pisalam Asi wyzej dzialamy dzialamy z moim,ale niestety organiz mam rozlegulowany wiec nawet sama nie wiem kiedy mam owulke itp,chyba kupie taki specjalny test co sie sprawdza , no chyba ze tn zastoj wagowy to spowodowany fasolka w brzuszku hihih
Nom mam nadzieje ze jakos sie da hihih,myslalam ze moze uda sie dolaczyc do lipcoweczek 2012
Kamilka24 jak z tym avatarkiem? Pokazesz nam wieksza Melke???????hihih
Rika weszlam na twojego bloga ale ty masz talent kobietko!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Podoba mi sie taki zyciowy,tylko te opisy samopoczucia po ciazy to az troszke mnie przerazily co i tak mi sie podoba bo opisujesz bez sciemy jakie to macierzynstwo piekne i kolorowe, masz talent!!!
- Green
- Wylogowany
- rozmowna
www.argos.co.uk/static/Product/partNumbe...HAIR+FOR+FEEDING.htm
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Rika chodzi o takiego dobieranego co leci w poprzek głowy i tworzy taki jakby koszyczek, mam taki na fotce głównej na NK. Ja często go robie jak mam nieumyte włsoy i na szybciocha chce coś sklecić na łbie
Masuska rozumiem, ze to najzajebistsze krzesło wybrałaś i już zamówione heheheh
ogólnie to mega wypasione te wszystkie krzesła, mi sie podobaja te nowoczesne, one wydaja sie takie wygodne, te siedziska takie mięciutkie i wszystko tak łatwo umyć i lekkie sa.
Green to co Ty masz tylko fioletowe by mi do kuchni pasowało
(fajnie, ze jesteś z powrotem, mam nadzieje, ze tak już zostanie )
Aga witaj wspaniale ci rosnie synek a w tym wózku taki misio-spioszek
super, ze sie odezwałaś
Iwanek buziaki dla Hani no i też sie ciesze, ze jednak coś tam zdecydowałaś sie naskrobac w końcu. Z tą franca to mam nadzieje, ze sie nie obraziłas bo to tylko tak wiesz...
Paulina nasze forumowe staraczki uzywaja tych testów- moze podpytasz tam co i jak? wiele z nich tak jak Ty wczesniej brało tabsy. Lipcówki 2012 już ruszyły
Aska gdzie Twoja fota w kurtce nowej, hę?
Masuska muffiny u mnie nalepiej schodziły z borówką amerykańską+np. biała czekolada pokrojona na małe kawałeczki albo sama borówka, ale Oliff mówi, ze z pokrojonym snickersem sa najlepsze. Ja lubię dodac troche wiórków kokosowych+pokrojonego na kawałeczki ananasa. Ale dobre sa też jak odejmiesz troszkę mąki i zamaist tego dodasz kakao do ciasta i nalejesz łyzke na dno foremki na to połozysz kostke czekolady i na nią reszte ciasta- te sa dobre dla czekoladoholików i ładnie wyglądaja tylko opruszone cukrem pudrem jakby śniegiem
no sama nie wiem....trudny wybór
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Takajedna boże Bartuś taki biedulek
A jak Dominik Aniu?
Ja troche poczaruje dzisiaj żeby wypędzić choroby z naszych dzieci forumowych
jak sie bardzo skupie to powinno sie udac
kumpelka do mnie dzwonila przed chwila, ze własnie nawiedziła ja pielegniarka środowiskowa dziecieca, zadzw. zeby mnie uprzedzic, ze może ona po całym naszym osiedlu dziś łazi, a ja bajzel w chacie, włosy rozczochrane, koszula nocna od mleka....no wiecie klasyczna, ksiązkowa mamuśka nierozgranięta, bo ja tak codziennie do południa, dopiero zbieram sie na spacer około 13
wkurzyłam sie, ze nie dzwoni taka pielegniarka no co to kurde ma być?? kontrola jakaś? a z jakiej racji??
do Was przychodizły takie pielegniarki?? nie POŁOŻNA tylko PIELEGNIARKA ŚRODOWISKOWA.
Postanowiłam jej nie otworzyć i pukal ktoś jak karmiłam Młoda w sypialni więc nie wstawałam nawet i wyobrażcie osbie, ze ktoś słyszałam jak naciska klamke dobrze, ze miałam przekluczone drzwi od srodka!
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Fajnie że się odezwałyście
Różyczko a później to mam se tę głowę przyszyć i niby jak FRANKENSTEIN wyglądać HE HE
Ale jazda z tą położną ja pierdziukam,szkoda że nie spytałaś co się tak szarpie z tą klamką
- Green
- Wylogowany
- rozmowna
Trzymajcie kcuki za mnie od rana probuje dietkowac ... i postaram sie juz zagladac systematycznie na forum [/i]
Aga sliczny chlopczyk =)
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Green 3mam kciuki:)
Różyczko to mam teraz problem, język do podłogi a i tak nie wiem jakie zrobić muffi, myślę że z ulubionym batonem małża. A sobie poszukam jakiś przepis na np. Dukanowe muffinki:P a co nie można?
Lucy to i moje próby tak wyglądają.
A do mnie przychodziła i położna i raz pani doktor, a tak to nikt się nie interesuje, ale nie narzekam:P
Przepraszam że tak bezpośrednio i może niesmacznie, ale doczekałam się wreszcie marchewkowej kupy:P hehe, śmieszna taka:P
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1